odea zır zır arıyor,MT dolar lazım diye bağırıyor yuh be, sabit şartsız 4,60 teklif ettiler,sanırım hoşgeldin olayı. daha gitmem biraz daha süründürecem. 5 isterim dedim manyak gibi kaldı arayacakmış bakalım!
Printable View
odea zır zır arıyor,MT dolar lazım diye bağırıyor yuh be, sabit şartsız 4,60 teklif ettiler,sanırım hoşgeldin olayı. daha gitmem biraz daha süründürecem. 5 isterim dedim manyak gibi kaldı arayacakmış bakalım!
Hocam internet şubesinin saçmalığı konusunda haklısınız da piyasadaki en iyi faizi de aylardır Vakıfbank veriyor. ben şahset vadeli hesabımı internet erişimine kapattırdım bahsettiğiniz riski elimine etmek için, her temdit olduğunda da gidip banka hesap cüzdanına işletiyorum.
Bir de öyle hiç pazarlık falan uğraştırmadan en yukardan faiz oranı veriyorlar. Aslında iş bilir olmamaları iyi kullanılırsa müşterinin yararına olabiliyor :)
devlet bankaları, özel bankalar küçük/büyük vs.. güvenilirmi, güvenilmez mi?
ben yıllar önce şunu anladım; devlet zor kazanılmış, emekle kazanılmış tasarruflara karşı art niyetli... bu tasarruflar genelde küçük miktarlar olabilir.. zira bir laf var çok para haramsız olmaz...
bu anlamda hedef kitle bana göre burada çoğunluğu temsil eden kesim.. bankacılık sektörü geçmişteki gibi tabi olarak çok değişti.. bankalar devlet tarafından bilinçli ve kasıtlı olarak hortumlatılmıyor.. tüm para hareketleri bddk nın gözünün önünde.
geçmişte bankalar devlet yöneticileri ve banka sahipleri tarafından bilerek, isteyerek organize bir şekilde soyuluyordu.. bankalar bankacılıktan uzaklaşmış hazine bonolarının yüksek gelirine sırtlarını dayamışlardı,, (faaliyet dışı gelirler)
beni ilgilendiren kısmı; DEVLETİN KÜÇÜK TASARRUF SAHİPLERİNE BAKIŞI.. kötü krediler vs yüzünden bir banka zora girerse atıyorum kgf nin büyük bir bölümü batarsa ve devlet bunu desteklemezse BANA GÖRE KÜÇÜK TASARRUF SAHİPLERİNİ BİR FORMUL BULUP ARADA YERLER..
bir çok senaryo olabilir, faizler yükselir (ki tasarruf toplamak için böyle olur) yüksek faizi gören küçük tasarruf sahibi o bankaya yada bankalara kayar, kurumlar, kuruluşlar , devlete yakın büyük para sahipleri büyük şirketler uyarılır ve o bankalardan paralarını çekmeleri sağlanır faiz yüksek olduğu için küçük yatırımcı adeta o bankalara akar..
yani büyük yatırımcı, küçük yatırımcı değişimi olur zaten devletin istedği de budur. sonra bankaya olacaklar olur.. bunu devlet bankalarında da yapabilirler HERŞEY ZİHNİYETLE İLGİLİDİR. devletin zihniyetinin ciddi derece de bozuk olduğunu bizati yaşamış biri olarak söylüyorum.
Vakıfbank internet ve mobil bankacılığında ne tür sorunlar, diğerlerinkinden farklı riskler var?
Burger 1M+ 90gune kadar 14.7 , 90 gun ustu oran artiyor.
Yarın bir yakınıma ait 400k vadeli yapılacak. Bugün en iyi oranı veren bankayı yazan olursa şimdiden teşekkürler.
Benim telefonla aldığım oranlar ; Abank 32 gün 14,60 / burgan 14,40 / teb 14,50 / Odea 14,30
ICBC 500 altina 14,75 , odea 14.40