SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/3ukwti5.PNG
Printable View
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/3ukwti5.PNG
mesela şimdi kanal istanbul 15 milyar dolar diyorlar, üzerine yapılacak 8-10 köprü ile beraber..
neden düşük rakam açıklıyorlar ?? tepki çekmesin diye.. böyle aptalca bir projeyi yıllardır millete yedirmeye çalışan bir zihniyet, bu kadar art niyetli ve ülkeye kötülük peşinde bir zihniyet elbette cari fazla vermek amacında olamaz.. amaçları dunyanın kendilerini fonlaması.."dunya borç versin biz yol yabalım" şeklinde özetlenebilir bu ilkel zihniyet..
yatayda itina ila piyasanın içine ettiler..
hahhhahhaa, hakkatten çok başarısız bir polemik denemesi yaptın şimdi.. yakışmadı
"ne demek munzam karşılıklar net rezerv hesabına dahil edilmez ?" ibaresinin ne anlama geldiğini herkes anlar, zaten - Munzam karşılıklar net rezerv hesabına dahil edilmez.. lafına cevaben yazılmış.. brüt- net ayrımını tanımlıyorken işin özünde zorunlu karşılıklar vardır, karşılıkların dahil edilmediği bir brüt-net hesabının olamayacağına istinaden..
cümlenin başındaki "ne demek" kısmını kesip, "munzam karşılıklar net rezerv hesabına dahil edilmez ?" diyerek zıtlık yaratma çaban çok yakışıksız kaçmamış mı sence de ?? müritlerin hoca hoca demesine bakarak üni.de ders veren biri zannetmiştim seni, meğer sadece müritlerinin hocası imişsin.. ingilizce sitelerden yorum/haber tercüme etmek değilmiş o işler, öyle değil mi ? yalnız müritlerine bi uyarıda bulun -toplu halde havlamasınlar, kafası şişiyo insanın :)
Brezilya'da munzam karşılıklar yüksek olduğu "net rezervlerin yüksek olduğunu" yazan sizsiniz.
Ben de:
yazdım.
Sizin yazdığınız bu yazıma cevaptır.Bu kadar da kıvırmak çok nadir rastlanan bir durumdur.
lan bırakk ehhheee eyyy olum siz anlamazsınız ekonomiden ekonomi benden sorulur şimdi merkez bankası kanal istanbul için acil 100 milyar ödeme yapması icap etse yarın bu ödemeyi yapabilir mi rezervleri kullanarak yapamaz mı? 100 milyar rezervim var deyip yapabilirse net hesabına munzam dahil edilirmiş hatta swap da dahil edilirmiş deriz yok ödemeyi yapamaz ise dahil edilmezmiş deriz üzmeyin kendinizi bu kadar boşu boşuna iyi geçinin biz hepimiz birbirimize lazımız :oleyo::oleyo: :oleyo: