Bu mert45 i de tanımam akira yı da. Mert45 boş yapıyor... Kendi başlığı varmış. Ne güzel işte tutan mı var, gitsin orada yazsın bol bol. Kafa ütülemesin burada...
Printable View
Bu mert45 i de tanımam akira yı da. Mert45 boş yapıyor... Kendi başlığı varmış. Ne güzel işte tutan mı var, gitsin orada yazsın bol bol. Kafa ütülemesin burada...
Kuduruk style bunnar, para pul kalanları da kıymetsiz belli.. Yazık diyicem ama öyle bile değil demek ki.. )
Kesin bilgi. ✔
Benim bu vob topiğinde bir pozisyonumu yazdığımı yazan alıntı yapsın bizahmet ..
KENDİ MEKANIMDA YAZIYORUM ..KAR DA ZARAR DA ..
Ama burası genel bir topik ..yalandan yazanlara da ee diyecek halimiz yok .
Vobcu olan abka cons fuzzy guerra ,bozkurt vs vs şahit..
metastock prof.11 windows 10 a kurulabiliyor mu?
yani sorunsuz çalışır mı?
tşkler.
Sen mi karar veriyorsun vobcu kimin oldugun hakketten komedyensin sen...
Tam bir gevşeksin al sana matriksten biraz öncenin derinligi vs si sende at bir görelim sen necisin ? paso iftiracı yalancısınız sadece...
Bozkurt burda kimseye sataşmaz sürekli şort açar ama zararda oldugunu söyler zarardaysa atıp tutup çuvalla para götürüyormuş gibi yazmaz bazı isimler vermişsin bazısını biraz biliyorum görüyorum.Senin gibi mesaj kasarak kendini bişey sanan insanları birşey sanmaları garip.Ben açık net söylüyorum, 1000 poza kadar çıkıyorum yeri geldimi genelde 300-500 açarım.Ama gidip paçal yapmam ardı ardına herkez kendi pozuna teminatına göre oynar adamın 15 bini vardır açar 10 tane poz 3-5 günde sıfırlar geçer parayı.yazık yani milletin parasına mı göz diktiniz naptınız.
https://i.hizliresim.com/2Etcvh.jpg