Printable View
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Avrupa 110 kullanmıyor mu Yok 220. Dediginiz ABD'de
kaç kw bakmadım ama sms de görülen rakam 566,70 tl doğalgazık 671 tl
BOTAŞ,şubat ayında konut ve Sanayi gazına zam yapılmayacağını, elektrik üretim amaçlı tarifeye %14 zam yapıldığını duyurdu.
Alıntı: Originally Posted by realities tv.nin 8 saatte 48 kw yakması imkansız, ufo olsa çekmez o kadar.. Aylık aylık günlük ~ 1.6 kw kendisi saatte 185 watt çekiyor saatlik.:vk:
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Evden çıkarken şalteri kapayın sizde Ben emekliyim, eşim ev kadını ne zaman evden çıkacağız?:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Avrupa 110 kullanmıyor mu AB 220 volt ABD ve Kanada 110 volt, belki başka ülkelerde vardır 110 volt kullanan.
Alıntı: Originally Posted by oguzvortex19 Tv 25 30çeker heralde batı almanya zamanından kalma degilse.d Bende standart 49ekran led var 8 saat açık kalsa 90wdan 30 günde 21.6kw Ocak elektrikli malesef + %40evden çalışma 12aylık ortalamam 4.5kw/günlük Ana baba emekli onlarada zam gelince bakmıştım 4kw/günlük aylık 120kw civarı geliyor Doğu Almanya olması lâzım galiba, demek istediğiniz?:notr: TV 42" Samsung LCD televizyon ve tastamam 185 watt saatte cereyan tüketiyor, 55" Philips Oled mi neyse o ise 65 watt.:agla:
Alıntı: Originally Posted by guneysu kaç kw bakmadım ama sms de görülen rakam 566,70 tl doğalgazık 671 tl O kadarcik olsun be yahu, yonetici olmanin sanina yakissin.