https://x.com/ibrahim___ethem/status...101907916?s=20
Printable View
devleti kuşatan siyasal islamcılar olunca haliyle sokaktaki zevatta böyle arap pozları veriyor teşekkürler sayın bosporos çok komik olmuş araplara hayran çürüyen bir toplumun resmi bunlar yüce TANRI nın varlığını araplardan öğrendiler bunlara göre yüce TANRInın varlığını araplar keşfetmiş dünyaya ilan etmişler Türkler yüce TANRI nın varlığını araplardan öğrenmişler bizim paramızla beslenen diyanetin mollarına bakınca bunu anlıyoruz arapları kutsuyorlar Türkleri aşağılıyorlar mollanın biri depremde hayatını kaybeden arap asıllı sığınmacıyı mis gibi kokuyordu diyor du
Maliye bakanı %40 vergi yetkisi alındı diye kullanılacak değil. Bu yıl alınan dprem vergileri ve ÖTV ler seneye olmayacak dedi. Peki vatandaş durup dururken mi kıllanıyor. Kullanılmayacak bir yetki için TBMM boşa mı mesai harcadı ?
Dövize endeksli işlerden uzak durulması için uygulanmasa bile söylentisiyle bu işi hallederiz mi dediler acaba ? Dolar satarak bedava traş olabilecekmiyiz ?
Yabancılar, geçtiğimiz hafta 215 milyon dolarlık hisse, 97 milyon dolarlık DİBS aldı.
Yurt içi yerleşiklerin
döviz mevduatı geçtiğimiz hafta 678,3 685 milyon dolar azalışla 176 milyar dolara geriledi.
Yurt içi yerleşiklerin pariteden arındırılmış döviz mevduatı gerçek kişilerde 424 milyon dolar, tüzellerde 620
milyon dolar azaldı.
KKM mevduatı da haftalık bazda 29,2 milyar TL düşüşle 2,7 trilyon TL oldu.
Bak bosporos senin bu mesajla yarın nüfus müdürlüğüne giderek benim yeni hatunu eş olarak kayıt ettirmeyi deneyeceğim. Ama önce nikah derlerse ne yapacağım ? İlçe müftülüğü resmi nikah yapıyordu sanırım. Madem oluyor biz neden 2. hanımın sağlık masraflarını cepten ödeyelim. Sosyal güvenlik şemsiyesine alalım.
Ben de gelirim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d2ab5a6f66.jpg
Bu adamların siyasi bir kimliği var ve ona göre konuşuyorlar...
Benim elimde bir hisse var adamın gelirlerinin nerede ise %80 (bilançosunda da belirtiyor) Yurt dışından ama Borsa da ayakta diziyorlar adam geçen gün borçlanma yaptı 40 faizle hani 29 faiz a.q...
Neyse bakalım doları tutup asgariye de bir sağlam zam yapıp asgariyi 1000 usd yaptılar mı bakalım bu şirketler ne yapacaklar....
Halk yatsın kalksın halka arzlara dua etsin valla
Eskiden böyle değildi arzlar
Arz fiyatının 1/3 , 1/5’ine kadar düşerdi
Şimdi LEBALEB TAVAN