Abi herşey çoçuklar için, ver napıyor larsa yapsınlar, sabilerin dua'sı iyidir 👀
Printable View
Yavuz
@_yavuzc
·
14s
Mehmet Şimşek, yurtdışı çıkış yasağı bulunan TÜSİAD Başkanlarını Brüksel’de düzenlenecek yatırımcı toplantısına davet etti
TÜSİAD Başkanlarının başvuruları savcılık tarafından reddedildi
Fıkra gibi ülke
#bist100
bu haberleri görmüyor çünkü işlerine gelmiyor 2.78 beklenen enflasyon 2.48 gelmiş onu görüyor algı böyle birşey :)br haber var onu bulursam koyarım
DW Türkçe
@dw_turkce
·
15s
Avrupa Birliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından Türkiye ile iş birliğini gözden geçirme kararı aldığını duyurdu
Teknik olarak bakarsakta şubat ayında burada ne dedim mart ayında yükseliş yapması gerek aylık grafik bozulacak diye mart başı bir şekilde yükseliş başladı aylık barı sattan kurtarıcakken 19 mart la imamoğlu tutuklama hikayesi ile aylık grafta bozuldu , burada bazı arkadaşları okuyorum nerde işlem yaptıklarının farkında değil hafta sonu birşey paylaştık 11 martta gazeteci çıkmış bayramdan önce imamoğlu tutuklanacak demiş ve oldu kimden aldın bu bilgiyi soran yok , kimler bu bilgiyi borsada , dolarda paraya çevirdi soran yok siz sanıyormusunuz bu servis edilen haberle borsa bu şekilde yöneten pozisyon ayarlaması yapmasın , millet diyor ya yabancı hiç acımadan çıktı neden adam buradaki tezgahı görüyor bu yüzden 3 gün fiyata bakmadan sattı .Borsa ucuz hikayeleri mevcut kime göre neye göre bilançoları durumu ortada, program yara almış gözüküyor, doların stabil kalması bu programın en önemli ayağı burayı bozduk en olumsuz haberde bize yine dolar sattırır durumda .Global Trumpla beraber resesyon fiyatlamasına başladı .Mevduat paranın durumuna göre %45-48 faiz veriyor risk yok bu yüzden buraya giricek olan parada sınırlı ve oynak olucak.
Olumlu hikaye çıkarmı derseniz bana göre CHP nin kurultayından sonra imamoğlu avukatları itiraz olayı ne sonuç verir onu takip edicek piyasa oradan tutuksuz yargılama vs birşey çıkarmı yoksa belirsizlik devam eder CHP hamlesine bakar piyasa siyasi belirsizlikten dolayı
günaydın, hayırlı işler vop esnafı
merak etmeyin... yettim
daxıstaki düşüşe karşı olan müthiş direnci kırmaya geldim
bi işten anladığınız yok :vk: bi işi beceremiyonuz :drunk: