Neden transturktede kap haberi gelmedi.ayni yatırımcı iliskisi bakıyor. Tweeter yaza bilen varsa sorsun.benim tweeter yok.ytd
Printable View
Neden transturktede kap haberi gelmedi.ayni yatırımcı iliskisi bakıyor. Tweeter yaza bilen varsa sorsun.benim tweeter yok.ytd
Aslında aptallik bizde.neden derseniz.spk işi düzgün yaptı. Birincisi senin nereden 7.000.000 alacagin var diye dusunuyorlar.ikinci arastirirsaniz spk tahsislide parayı bankaya yatir evraklarla dekontu bana ver öyle izin vereyim diyor.markayida bundan iptal etti.alacagina karşılık tahsisliye izin vermiyor.fakat neden bu kadar uzatti spk.marka kapta aciklama koymus nedenini yazmamis.yazsaydi bizde anlardik.ytd
Trnsk ile ilgili de açıklama bekliyoruz..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben burada yazdım bana kızdilar.burada faruk ne derse o olur.neden markada hemen kap haberi varda transturkte yok.ayni kisiler.ayni yatırım iliskilerine bakan kisi.bizimki markadan daha kolay.ytd
Çok şükür açıklama gelmiş
Teşekkürler
Mine Hanimin sirketlerine sahip ciktigi ve kararli oldugu gayet açık. Twitterda dedigi gibi zaman kaybediyoruz sadece.
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi çok fazla kafa yormayın yarın satmak isteyen emrini yollar ekrana da bakmaz satmayan zaten satmaz haftaya herşey düzelir yalnız hisse de durulduğu yerde yine yataya sarar biraz no panic no pain biz neler gördük en azından patronlarımızda su an bir art niyet görmüyorum şahsi düşüncem biraz aşırı girift tahsisli oluyordu spk da içine sindiremedi demek ki
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hedef yukarı 3ay çaktırmadan toplattı
Ne açıklaması kervancı
Açıklamalar olumlu gibi yarın 0,90 denermiyiz arkadaşlar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 22 Şubat 2018 tarih ve 8 sayılı Haftalık Bülteni'nde yer alan Kurul kararı hk
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul)'nun 22/02/2018 tarih ve 8 sayılı Haftalık Bülteni'nden, Şirketimiz Transtürk Holding A.Ş.'nin çıkarılmış sermayesinin 25.623.283,89 TL'den 32.623.283,89 TL'ye artırılması ve ihraç edilecek 7.000.000 TL nominal değerli sermayeyi temsil eden (B) grubu imtiyazsız payların, Şirketimizin Mine Tozlu'ya olan 7.000.000 TL tutarındaki nakit borcun ödenmesini teminen, anılan kişiye muaccel alacakları karşılığında tahsis edilmesi suretiyle gerçekleştirilecek tahsisli sermaye artırımına ilişkin ihraç belgesinin Kurulca onaylanması talebinin olumsuz karşılanmasına ve Gökyüzü Moda ve Tekstil Ürünleri A.Ş. (Gökyüzü Moda) paylarının Şirketimiz tarafından Dünya Markaları Tekstil ve Aksesuar İç ve Dış Ticaret A.Ş'den (Dünya Markaları) satın alınması işleminin Şirketimiz tarafından iptal edilerek Gökyüzü Moda paylarının Dünya Markaları'na iade edilmesi ve varsa yapılan ödemelerin faizi ile birlikte Şirketimize iade edilmesi gerektiği hususlarının Şirketimize bildirilmesine karar verildiği öğrenilmiş olup, söz konusu Kurul kararına gerekçe olan hususlar Şirketimiz tarafından düzeltilecek ve Kurul gerekçelerine uygun olarak tahsisli sermaye artırmı için başvuru yapılacaktır.
1) 7 milyonu ver hisseyi cebe koy tahsisli bitsin uygun zamanda tekrardan marka hissesi alarak birbirine istirak yapacaksan yap suanki basvurudaki durum sag cep sol cep gibi oluyor bunu asla yapma
2) tahsisli yaparken birde içine sagdan soldan sirket katip durma (gökyüzü-mt gibi) suyu bulandiriyor.
3) iki tahsisliyi birbirine ulayarak yapma matematikteki bir bilinmeynli denklem gibi yıllarını vermiş 3 matematik hocası çözemez kim kimin ne kadar ortagi
4) spk tebliglerini okuduğunda leb demeden leblebiyi anlayan 3. İleri düzey lisansı olan hemde yıldızlı pekiyi ile bitirmiş bir genel müdür al sirkete çok acemice başvuru hazırlıyor birde saat 17.55 te arıyoruz yerinde yok az önce çıktı deniliyor borsa kapansin be acelen ne
Ben şahsen Mine Hanıma kap haberi için teşekkür ediyorum... Hisseleri çok daha ucuza toplamak varken bu açıklamayı yaparak güven kazanmayı para kazanmaya tercih ettiği için... yarın taban olsa da size güvenerek doğrunun peşinden gittiğimizi gösterdiniz farklı olduğunuzu tekrar kanıtladınız birçok insan size güveniyor lütfen doğrudan ayrılmayınız...
Ben spegin yerinde olsam taban yapmam.neden derseniz taban yaparsa mine tozlunun biraz imajını bozar.ama biraz aşağı ceker.ytf
Baştan beri onaylanmayan ağı belliydi, bilenler biliyordu, bunların hepsi kasıtlı yapılıyor bence, bilinçli hareketler, büyük yatırımcı lar onaylanıp onaylanmayacağını baştan beri biliyorlar, hepsi danışıklı dögüs, geçmeyeceğini bildikleri için almadılar, geçeceğini haber alsalardi şimdiye 2.5 zaten görmüştü, bunu başvuru yaparken kasıtlı ayarladıklarını ve bunu mine hanımında baştan bildiğini düşünüyorum, yüzde yüz
Sn ugur gördüğün üzere tabanı spek deil ky yapacak simdiden yuzbinlerce lot yazılmıştır tabana eee spek de mal mı alsın daha ucuza almak varken bu kadar panik ben de görsem bende almam daha ucuza vermeye razı bir sürü ky varken bu nimeti es gecmezdim bakalım neler olacak
Transturk= Dolanciri kulübü
BURADA ŞUNU DEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM..EVET ŞAYET BAŞTA YİNE MİNE HANIM OLMASAYDI İŞİN İÇİNE 3 KAĞIT BULAŞTIRILMIŞ DERDİM..VE YİNE DOLANDIRDI BİZİ BU FARUK SÜRTEN DERDİM.. AMA BEN MİNE HANIMA GÜVENİYORUM NİYETİ HALİS..TAMAM MUTAKA YARIN BAYA Bİ SATIŞ YİYECEK AMA SEN SATMAZSAN BEN SATMAZSAM BU FAZLA AŞAĞI SARKMIYACAKTIR.. YANİ SAĞ DUYULU DAVRANALIM..HELE Kİ BİZ TAHTANIN KAPANMA İHTİMALİNDE DİK DURMUŞ YATIRIMCILARIZ BU MU BİZİ YILDIRACAK.. BEN SÖYLÜYORUM.. YARIN SAT-MI-YO-RUM....:ok::ok:
yarin kimse satmasin bisey olmaz .. cok basit
bildiğim kural ne olursa olsum ihalemi var o gün yada birgün önceden sat kardeşim şimdi bu senette karlı olan yokmuydu vardı.ama satma dı. niye haber gelecek gelseydi 1 tl olacakmıydı hayır olmazdı.91 denmi aldın 87 satma imkanı verdi ne oldu 74 almadık.sonrs 78 81 ve 83 85 krş. oldu yeter da.nereye abi SPEKÜLAYON DAN ÇIKMAZSSAN YATIRIMCI OLURSUN. SİHİRLİ SÖZ NE İDİ 1TL olacak.1 tl olacak.1 tl oacak. virajı nerden döndü haber gecenlerde gelmedi.72 den 68 yaptı. sonra gitti.döndü aldı.yaaa yemlemeyi yaptı bügün satım dedim.satmadılar .halbuki 500 tl karları vardı satmıyor abi ky.KAR CEBE YAKIŞIRDI.ama satmadılar.satacaklardı
bu saatten sonra yazık yav yazık
SİHİRLİ KELİME 1TL oacak yav.1 tl oacak 1 tl oacak 1 tl oacak 1tl olacak 1 tl ocak 1 tl olacak 1tl.oacak. bende diyomku SATMAYIN 1tl oacak
1 tl yi bilmem ama 50 kuruş olur artik
Buna sebep olan sütü bozuklar acunda dahil ,corcocuklarindan ciksin, hastane parasi etsinler
Air düşüncen nedir acaba küçük yatırımcı zaten zararda satarmi ki
Pazartesi salı şekillenir yeni fiyatlarımız ytd
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birkaç güne mine hanımda istifasını açıklar olur biter, artik asyabank gibi tuvalet kagidi yaparız
Bu tahtada ki salak ky hiçbir tahta da yoktur hocam hatırlarsınız kağıt 38 kuruştan 57 hemde hacimli yaptığında sevinmiştik altlar boşken mal bir kynin serbest satış vermesiyle dmino taşını itelemis ve 42 kuruşlara düşmüştük veren de finans yatırım idi ben bu hareketleri gördüm hocam bu tahta da speke güvenirim ky ye guvenmem kendimde ky yim ama güvenmem o yüzden yarın tabana çakarlar bu kağıt 54 60 arası dengelenir diyorum orada biraz yatay mi yapar yoksa kağıdı 91 lere kaldıran oyak tekrar mi kaldırır bilemem ama bildiğim birsey var ben yaklaşık 2 yıldır bu tahtadayim ve acundan cektigimizin yarısı kadar da tahtadaki ky lerden cektik hocam şahsi görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi içermez.
Bu işler çocuk oyuncagimi kustum oynamiyorum ...bunlar iş adamı iş yapar para koyar para kazanırlar...yıllar önce bu oyunlar aslan çimento da oynanmisti..spk onaylamamis hisse fiyatları yarı fiyatına inmiş akabinde tekrar başvurmuş ve fiyati bin tllere kadar yükselmişti...
Çok teşekkür ederim air senin yazdıklarını çok önemseyen biri olarak ıyi geceler hakkımızda hayırlısı olsun
Yaşıyorsak umut var demektir..
Amma bir kardeşin de bahsettiği gibi mine hanim istifa ederse ne olur sorusu bence önemli..
Mine hanim duymak istediklerimizi söylüyor fakat bugün bu kagida sahip çiktigini sözel mi yoksa kagida alim yönünde destek vererek göstermeli yoksa kagidi kaderine mi birakacak..
Mesela bugün kagidin nereye gideceginin provasini yapacagız ne kadar sahipli veya sahipsiz olduğunun..
Merhabalar. Eşleşme görebilen var mı ?
Bugün kimse satmazsa bişey olmaz diyen arkadaşlarim..
Satandan ziyade fiyati alan belirliyor..
Sadece 1 kişi tabandan 1 lot satsa kagit yine taban olur..
7milyonu almak için tahsisliyi beklemeye gerek yok.. Al sana fırsat
Zaten defalarca söylemiştim bu kagidin bu seviyelerde olmasi arefeyi gösterip bayrami gostermeyeceklerinin işaretiydi.. Ama sen de değil ben de sorun..
eşleşme 0,64 tabanda. 760.000 lot satıcı var