Eğleniyormuyuz gençler 🧘
Printable View
Eğleniyormuyuz gençler 🧘
2021-2022 halka arzların ve aracı kurum sektörünün yılı olacak.
GYG Giderleri çok eleştirildi ancak bu iş prestij işi, adından söz ettirerek tanınırlığını arttırarak olası halka arzlarda ön plana geçmek oldukça olası. Kısaca, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
Fiyat hareketlerine ve takasa bakıldığında bilanço günü yaratılan olumsuz algıyla bir hayli KY malının toplandığını görüyorum.
Vallahi hem bilancoyu çok yaklaşık doğru tahmin ettim hem de özellikle panik olmasın diye ısrarla kötü bilanço olmadığını büyüyen şirketin elbette masraf yaptığını yazdım.
Artik kim ne okudu ne anladı benden çıkmıştır, iyi niyetle yazdık inşallah faydalanan olmuştur.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitcoin vb cripto sanal paralarda hesap sayısı 3.5 milyon muş borsa İstanbul'da 2 milyon oldu gündemden düşmedi
İlerde bu sene olmazsa ilerki yıllarda aracı kurumlar kayıtsız kalamaz ,çok az zamanda 3.5 milyon müşteri enteresan
Btc Türk Sikayet varda 5500 şikayet var ,okudum baya sıkıntı var ama talepde çığ gibi bu işlere ,bitcoin yalan olursa baya bir müşteri kitlesi hazır var alıp satmaya alışmış.
https://i.hizliresim.com/U9tfXi.jpg
yol haritası benzer
Ne gūzel sallamışsınız elinize saglik [emoji16]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hahha valla bana da oyle geldi :) kabul edelim iyi gulduk [emoji16][emoji16]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun büyük resimdeki tobonun sağ omuz kısmındaki tobo olduğunu göremeyenler için yanlış yerde oynuyorlar
Basında T yok dersenizde buraya para koyduğunuza göre T koyacak kapasiteniz var sanmıştım
Bu mantığa göre bir trend içerisinde yukarı ve aşağı sınırlara değerek giden tüm hisseler tobo yapıyor 🤭
https://twitter.com/goktugdemirbag/s...20878514483207
ismen ile infonun pazar payı oranlamasını takip ediyorum ve son durumu sizlerle paylaşmak istedim.. İnfo sektördeki payını artırmaya devam ediyor..
Hocam cok güzel yazınız varmış [emoji846][emoji846]
Ellerinize sağlık güzel çalışma.
Fark kapaniyor ve bence çok hızlı olmasa da zamanla daha da kapanacak.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün Yunus Şahin'in bilanço okuma tekniklerine giriş webinarına katıldım. Söylenene göre yayında 2500 izleyici vardı. Sosyal medyada da bayağı övüldü yayın. Yunus Şahin ile İnfo Yatırım gerçekten fark yaratıyor.
Teşekkür ederim.. Ben hisseleri elimde uzun süre tutmakta sorun yaşıyorum.. Kendimi bu şekilde hem motive etmeye çalışıyorum hem de bunlar benim için bir hatıra açıkçası, her para kazandığım şirket için böyle somut veriler, kağıtlar benim için kıymetli.. Excelde tutuyorum ama böyle kağıtta daha fazla emek olduğunu düşündüğümden bunları paylaşmak istedim.. 1-2 kişi daha aynı soruyu sordu artık excel paylaşacağım sanırım, böyle çok amatörmüş gibi görünüyoruz :)
Büyük işlerin kapısı aralanmıştır dediğimde evet aklımdan geçen konu buydu. İnfonun sermaye artırımları yatırım bankacılığına doğru gidişin ayak sesleridir bana göre ama bunu zaten tahmin edenler var. Benim aklıma gelen ihtimaller çok daha etkileyici. Sibel gökalp paylarını zaten tamamen sahibi olduğu şirkete durduk yere niye devretti? Asıl bunu çözdüğünüzde bu şirketin çok büyük işlerin başında olduğunu anlaşılacaktır.
Benim tahminim bu devir işi payları alan hedef finansal yatırımların halka arz ayak sesleridir. O şirketin güzel bir fiyata arz olması için kilit nokta info nun güzel fiyatlara ulaşmasıdır. Benim tahminim infoya değer katacak tüm çalışmalar yapılacaktır, yatırım bankacılığı kapısının aralanması da bundan dolayıdır. Bu şirketin halka arzı info nun daha yüksek değerlere ulaşması konusunda büyük bir şanstır. Bakalım zaman neler gösterecek. Umarım tahminlerimde yanılmam. O pay devrine başka bir anlam veremiyorum zira
İnfo yatırımın gönderdiği günlük bültene göre
Ftse gelişen avrupa endeksi değişikliklerine göre
Mikro ölçekli şirketler endeksi girenlerde
İnfo Yatırım var
Ftse all Word endeksinde
Ftse total cap endeksi girenlerde
İnfo Yatırım var. Saygılar. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnfo Yatırım üzerinden son 5 günde 293 bin lot alım yapılmıştı 7.06 maliyetli. Bugün 202 bin lot satış var 7.76 maliyetli.
3 gündür yeni bakabildim borsaya
indes alcatel bunlarda elimde hepsinde aynı grafik var buyuk tobonun baş kısmı pandemide yapıldı hepsinde grafikleri sıkıştırıp bakılabilir. sağ tarafları da yapılıyor yapıldı. ben kopup gideceğini öngörüyorum kanal çizmemin nedeni tahyacı 3 kuruş hesabı yapar diye stop.
yine yazayım geçen sene ve bu sene bilançolara bakıp hisse alan belki gece rahat uyur ama para kazanma şansı az. örnek sabancı aldım 3 ay bekldim fk4 pddd 0.50 yada arcelik
elimdeki alcatel fk 206 elimde yok sasa ya bakın hektaşa bakın defter değerinin 10 katı yaw. grafik hazır olunca blançoda iyi gelir bir haber patlar mesela ana pazara geçiyoruz der.
Son aylarda hacimler iyi ana pazar için şartlar nedir bilmiyorum ama çokta uzak değildir o günler.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2021-2025 yazacağımıza 2020-2025 yazdığımız için gelen düzeltme :)))
Karanlık odada 22 krş bastılar
Alış 7.26 Satış 7.46 kapattıWAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa kurdu vs değilim ancak bugün tahtadaki hareketler bana çok ilginç geldi. Gün boyu tüm kurumlar gelene geçene sattı (yeter ki alışta 1-2 bin lot olsun) ama akşam üzeri 7.33 - 7.67 aralığında neredeyse net bir satış olmadan çok hızlı yükseldi. Hafif eksi kapatıyoruz derken kapanışta 20 kademe satış geldi. Kapanış fiyatı olan 7.26'da ise 110k alış vardı. Dün ve bugün Info soluksuz satarken biraz önce bahsettiğim 7.67 hareketini yine info yaptırdı.
Insanları korkutup elindeki malı almak için yapıyorlar çok mu iyimser bir yorum olur
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kaç aydır viop payının bir şekilde azaldığından şikayet ediyoruz haklı olarak fakat bu şekilde akşam seans kapandıktan sonra "teminatları %50 artırıyoruz" dersen kimse senden viop işlemi yapmaz. Kurumsallığın profesyonelliğin adı bile yok. Herkes kendi hesabını yapar alacağı kontratları nakitini ayarlar, viop vade sonuna 2 gün kala akşam seans kapandıktan sonra böyle bir karar almak hakları olabilir yasal olarak ama etik olmadığı kesin.
Yarın ne olacağını tahmin ederek viop işlemi yaparken aracı kurumun önüme engel çıkarması hoş olmadı. Viop işlemlerimi diğer hesabıma kaydırıyorum üzülerek.
https://i.resimyukle.xyz/byTRa7.png
Bu şirkette eksik olan şey kutumsallık.. viop payı vade sonu diye düşüyor ancak işmende artıyor; çünkü işmende kurumsal yatırımcı var.
Gm ayrıldıktan sonra mahalle bakkalına döndü.
Tüm aracı kurumlar içinde 1. Çeyrekte en kötü performans infoda. Yeniden alım için ilk çeyreğin bitimini ve hacimleri bekleyeceğim. Umarım toparlar.
Bu teminat arttırımı olayı gerçekten amatörden ziyade net kötü yönetim. Bütün bunlara rağmen hala umudum var.
Selamlar saygılar.