1 aya yakın halka arzlara katılmaya başladım,önceden güvenmiyordum,en aşağı %50-100 getirisi var,bu zamana kadar salakmışım takılmadığım için:ok:
Printable View
Deli yine 151 yaptırdı 159 sonrası,5-6 puanlarlan trade yapıyoruz mecbur huyunu bildiğimiz için,esasında hisse bölünmeyi katmazsak yeri burası değil 300 cıvarı vs,zaten yazarken hisse birden 152'den aniden 156 oldu,öyleya boşuna deli demiyoruz.
Bizim deli yine bugün kudurdu,151-167,iyi trade...120-130 üstü bir ara iyi gidiyordu,pır 140 olduğunda 190 yaptı,sonra yine 151,sanırım 151 kuvvetli destek noktası,bu kadarda oynak bir hisse görmedim,gittiği yerde duramıyor,200 ise hiç aşılmıyor,aşılsa patlar gider,adel,dokta,kalkınma,kuyaş,kent,ayces onlar zamanında bunun gibiydi,şimdi ayda gezeliyorlar,adel ise hiç ummadığım yerlere geldi 1 sene içinde,30 neresi,700 neresi,,hisse ortalama 20 kat yükselmişl,şimdi 650-450 arası gelgit yapıyor,bugün ilk seansta 160 üstü yaptığında yarısını sattım TS aldım 5.60 altı,akşama 6 üstü yaptı,buda 160,sasa lavuğunda patron bozuntusu var devamlı satıp virman yapıyor,bugün 47 yaktı,bilinçli düşürüyorlar,yakın zamanda 60 üstüne atabilir,ytd.
30 senelik borsacıyım,iyi kazandık,çok düşen hissede stoploss uyguladım hiç zarara uğramadım,sadece kardan zarar,ben uyanık kurt borsacıyım,ama 1 yıldır halka arz şovları var,sanırım borsa borsalıktan çıkıp kumar masası olmuş bu arzlarlan,anlamadığım tarafı bu,çok temkinli olmak lazım,çünkü bu böyle gitmez:plc:
Cuma iyi direndi 160 seviyesinde,yine geçmiştede böyleydi,bunun en büyük derdi 150-160,buraları taban yaparsa hızlan bu lavuk yukarı sürebilir,adı üstünde delidir ne yapsa yeridir,ama 100 altına indiğinide unutmamak lazım,800 üstüne atan hisse 100 altına inmesi bana çok ironi geliyor,bekliyoruz iyi takipçisiyiz,her hareketi iyi kötü bize kazandırıyor,esas şov 200 üstüne attığından başlar,sanırım ben o zaman bu hissede olmam 180 üstü sattığım gibi...ytd.
Ulen deli böyle devam et iyi trade yaptırıyorsun:bravo:...157 göster açılışta peşi 169:evil: tekrar 160 in peşi beklemede:plc:
154 kapattı,taban kapatsan çok iyiydi deli lavuk:evil:
Ulen lavuk sür artık yukarıya endexte toparladı akşamlarıda seversin,millete çektirdin zaten,151 ne yahu ???
Deli lavuk 162 üstüne attı kapanışa doğru,boşuna deli petro demiyoruz:evil:
Bugün makine 61-51 arası çalıştı,163 satış koymuştum soluğu 161'e kadarmış okutmamış,yarın ve sonrasına bakmak lazım lavuğun.
150 altına bile sarkıttı namuzsuz,demekki oyunmuşki 163 yaptırdı peşi,bakalım 160 altına inecekmi,delidir ne yapsa yeridir.
149-164 peşi 154:evil:,boşuna deli demiyoruz:kahkah:...ama iyi trade yaptırıyor:plc:
Adam alanı boş çevirmiyor,önce yukarı sürüyor indikçe basıyor,şu sıralar 150 cıvarında,böyle hareketlere SPK göz yummaz,böyle borsa olmaz olsun,tamam tradelerlen kazanıyoruz ama böylede olmazki zart aşağıya zurt yukarıya :rtfm:
Deli bakalım bugün nasıl rota izleyecek,endex 8000 üstünde:notr:
AYCES 440,bu daha 200 aşamıyor,ayces 70 iken bu 100 cıvarıydı,üstelik ayces bunun yanında sönük bir şirket,arasındaki fark delinin devamlı hisse satması,yatırımcının sırtından şirket büyütüyor,büyütmenin hissedara hiç faydası yok SPK'da buna göz yumuyor,neyse akşama belki bir füzeleme olabilir...ytd.
Ne 160,buraya vurup,vurup geri geliyor,158 kapattı,hacim yükseliyor hisse düşüyor traderlerin yüzünden,iyi bir tahtacı lazım bu deliye,yoksa devamlı oyalanır,zaten bu aralar sıkıştı,bir sürpriz yapabilir her an ytd.
Haydi deli patlat son dakika gölünü,çünkü bunu devamlı yapıyorsun 160 üstüne at.
2 gündür iyi gidiyor,ne var yoksa postaladım gittim 169,nasıl olsa alım fırsatı veriyor,öyle benim bekleme lüxsüm yok,borsanın geldiği nokta çok tehlikeli,içinde gerçek yabancıda yok...ytd.
177 tavan çek,şimdi 170:evil:delidir ne yapsa yeridir,200 üstü zor bu halde...ytd.
Ulen deli yine yaptın yapacağını,önce 164 in,peşi 172:bravo:
Bugün 160 yaptırdı geriden dip olarak,endex düştüğü yerden düştüğü kadar çıktı,bizim deli hala bir el atmadı,hade be son dakika gölü isteriz.
Bizim cibiliyetsiz hisse hırsızı hisseyi yine bugün 153 yaptırdı,sanki israil,hamas bombası buna atıldı,neyse iyi alım fırsatı vermiş oldu:plc:
152-160 arası yine gitgel,şu sıralar 153,hadi deli yap yine 160 üstü,yoksa kapanış saatinimi bekliyorsun,yoksa bilanço için süründürüyorsun,kentte öyle yapmıştı rekor bilanço açıkladı 11 tavan çekerek 190 cıvarından 600 sınırına dayandı,senmisin giden diyen SPK anında ensesine bindi yasak getirdi 400 altına indirdi,SPK bu,hissede adam kayırıyorşu sıralar 450 cıvarı,senide oraya bekliyoruz açıkla rekor bir bilanço,nasıl olsa turizm sezonu iyi geçti...ytd.
Bir ara 146 gösterdi bu deli:evil:
158 olduğunda ne var yok postaladıydım nasıl olsa tekrar 150 altına iner diye ve ölyede oldu,sattığımın tümünü 149 aldım,delidir ne yapsa yeridir,AYCES basmış gaza olmuş 500,ayces önceden belirttiğim gibi oraya 70 cıvarından geldi,bu o zaman 120 cıvarıydı,esasında bu olmalıydı onun seviyesinde,nerede 200 bile aşılmıyor patron delisi yüzünden,adam devamlı satıyor.
!50 altını geçtik,140 altına bile indirdi lavuk,acep fırsat bu borsanın sert düşüşünü bahana edip bu deli sattımı acep,delidir ne yapsa yeridir satar,satar kime ne öyleya,3 seanstır 160 geçilmiyordu,neyse SPK uyusun bakalım,bizde işimize bakalım,bakalım bu deli nereye kadar indirecek,138 kapattı,ben taban bekliyordum demekki kıyak gemiş bize:evil:
146 üstüne atamıyor,benimi gözlüyor ne ?,çünkü son maliyetim buda,ama zike,zike 160 üstüne atacak,bilançoya bakmak lazım,iyi bir bilanço bekliyorum,öyle olursa daha tutulmaz,tersi olursa 130-146 arası demirleme...ytd.
141 yaktı bugün talimat verdim vermedi,142-143 arası verdim bende,şu sıralar 148-149 oyalanıyor,haydi borsanın delisi yap bir tavan,bak kent 190 cıvarından 605 yaptı POİP'in kalkacağı haberiylen,sende düş peşine:evil:
Haydi deli kudur bugün,bak kentim 665 oldu,sen onun tırnağı olamazsın,zamanında sende onun fiatlarındaydın,daha 200 bile olamıyorsun 130-150 debeleniyorsun 160 bile sana haram oldu:plc:
Bizim deli tavanlamış 164.5:evil:
Çok iyi bir bilanço açıkladı çekti 2 tavan 180.9,bakalım bu gazlan 200 aşılacakmı,kentim 805 tavanda:halay:
Bunun adı delidir ne yapsa yeridir diye boşuna demiyoruz,184 gösterdi 164 yaktırdı delinin tahtacısı:evil:,şu sıralar 170 sürünüyor,yine aşamadı 200'ü.
Sn.Refaba,bir soruda ben sorayım müsaadenizle. Duran varlık kaleminde 377 milyonun mahiyetini bulamadım,hem mahiyeti hem de malum enflasyon muhasebesi uygulanması halinde bunun bilançoda etkisi ve borsa fiyatlamasına etkisini ne olabilir? Selametle.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deli hisseyi tabanladı 162.9-2 tavan yapamıyor bu lavuk,amaç peşe takmak sonra hisseyi eline verip kilitlemek,adamlar tam fırıldak,belki bilançoda uyduruktur,çünkü hilebazdan herşey beklenir,200 üstü bu hisseye haram...kentinde bundan aşağı yanı yok,oda taban 650:notr:
Deli sanırım desteksiz düşürdülerki tekrar yukarı sürdüler 177,neyse tabandan ilave etmiştik alınanları 70 üstü postaladık,deli iyi filim çevirdi hisseyi biri birlerine virmanlamışlar alan ucuzdan satacak değilya:notr:
Tavanı yani ikinci tavanı 197,bir ara yaptı şimdi bocalıyor,yine güven vermiyor,200 aşılmadığı sürece güvensiz,çünkü adı deli ne yapacağı belli olmaz,işte ondan benim oyuncağım trade açısından.