Bu arada hektasin karı geldi 43 milyon kar sermaye 75 milyon hektasi olan varsa gözü aydin
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu arada hektasin karı geldi 43 milyon kar sermaye 75 milyon hektasi olan varsa gözü aydin
Ben ocak ayında aramıştım ağustos 17 sine kadar dedi Insallah kazanan bizler olacağız erciyas güzel bir şirket haber ve bilgilendirmeleri güzel
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 15 gün oldu arayali bana Ağustos içinde dediler bir gün demedi sonuçta Ağustos doğru ikimizede Ağustos denmesi güzel ytdr
Noktami
Daha önce SPK na verilen Uzman kuruluş raporu:
Linke tıklayın
http://ozbal.com/icerik/bilgi_resim_liste/2721.pdf
Bence SPK nun raporda gördüğü bu eksikler SPK ve şirket arasında bizler bilmiyoruz şirkete bildirdi ve yeniden yazılmasını istedi bu yeniden yazım işi de fazla bir zaman almaz.
İnşallah
Hocam benim en çok beklediğim internet işlem yasağı nin kalkması, onay bir şekilde gelir bugün olmazsa yarın.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erbosun 6 aylık karı 25 milyon borular para kazanmış sıra bizde Erciyas boruda güzel kar açıklar inşallah ytdr
Arkadaşlar şahsi düşüncem Mal çok değerli (ERCİYAS) bu yüzden Terazi başında kavga oluyor bu gün tahtada yapılan işlemler bunu gösteriyor!
Olumlu haberleri kötü haber gibi gösterip 2.42 yi gösterdiler 2.42 ye kadarda kademeler boştu sırf bizleri korkutup kalan hisselerine almaktı amaç elinde 110 bin lot olan kişiye ver diyor malı gercekden verselerdi 2.80 toplamazdi ozbal son rutuslar
Ben burdan spek efendiye atlet 10 don 5 demek istiyorum donu niye düşürdün dayı diye soracak olursan seni.....için diyorum daş düşe bülü ayu çıka bülü diyorum☺️☺️
Adamların şu anki derdi piyasadan kaç lot koparırsak kar kardır!
2.42 den 110 bin lotu kim kime verdi bilgisi olan var mi
Sent from my LG-D855 using Android mobile app
Arkadaşlar ozbal 1 TL ye düşecek diye burda söyleniyorsa sakın morelinizi bozmayin bu ozbal güzel kazandıracaktır size bir örnek vericem alka 4.40 di 2.80 e gelecek diye her gün çoğunun malını elinden aldılar alka önce 3.50 yi gördü hemen ardindan 6.20 oldu karpayiyla alka 6.60 oldu hisseyi kaptırmayin güveniyorsanız ozbala uçacak kaçacak demiyorum ama bu kadar bekledik uyargil kardeşin dediği gibi şafak sayalım 🙂🙂
Teşekkürler cefaks
Sent from my LG-D855 using Android mobile app
2 ay sabır...
Valla kızsak ta çıldırsakta yapacak bişey yok. Satmakta yok. Yalnız yarında bu kıytırığın bir -5 i var bence. Bir düşüş trendine girdi mal. Yoksa sizin 1 aydır dediğiniz ve kendinizi avuttuğunuz gibi silkeleme değil.
-5 düşse de alsam mı diyorsun acaba
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şeytan ayrıntıda gizlidir..
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14.07. tarihinde bistin yazdigi cevap SPK nin eline hala geçmemiş mi? Güvercin mi kullanıyorlar posta telgraf isleri için.:)
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydın bol kazançlar,
Garanti'nin sattığı 110 bin lot cep to cep görünüyor bütün işlemler 13:55 te olmuş seans açılınca alabilen yok.
110 bin satiş'a karşılık 110 bin alış girilmiş.Normal zamanda bu kadar alıcı olmaz bu hisse de.
Ek 6759
Günaydınlar,
2.80'i aşağı kırarsak 2.60'a kadar geri çekilme olabilir diye düşünüyorum. 2.80'e tutunursak, 2.80-3.05 bandında birkaç gün dolaşırız.
Erbos bilonço..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f6515c31bd.jpg
Bu hissede Spek her zaman vardı hemde sinsice dünkü alavere, dalavere işlemlerle dahada belli oldu herkes uyanık olsun Çakal kalan son günlerde ucuz fiyattan mal alma peşinde.
YTD
O düşursun ben toplarım.dünde toplarım.tesekkur ederim kendisine.garantiden alan benim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yalnız fero kardes garanti sattı almadı :) aaah ah
İyi izlemedin demekki akşam aldım ben.
Mal kıymetli (ERCİYAS) Terazinin başında kavga var!
ERBOS karla katlanıyor yine bizim eşek yine eşek
BİLGEHAN nerdesin bugün bizi ekrandan uzak bıraktın
Bazı yarışları eşekler kazanır.ve eşek'e parayı yatıran en çok kazanır.
Kademe atabilecek arkadaş varmı acaba BİLGEHAN bugün işi var galiba sağolsun paylaşımları güzeldi
Ek 6760
d
Açılış bile yapamadık daha ne kadar kasacaksınız anlamıyorum alış sakışlar nerelerde neden buluşamamışlar acaba varmı kademe alabilen
Teşekkürler bugün paylaşımları yapabilirseniz sevinirim 3,00 kadar gel diyor