TABİ YA. Yolun ve Bahtın açık olsun oğlum.
Printable View
Zaten demiyormuyduk en az 6-8 dolar diye, daha 3 dolar bile olmadı, o halde şu an için heyecan yapmaya gerek bile yok.
Bu arada ahmet bey patron değil....o da bizim gibi yani her kademeden alış yaptı sağolsun....:)
önceki genel kurul toplantı tutanaklarından da anlaşılacağı üzere k.y. sözcüsü gibiydi abimiz. hürmetler abimize.
cümleten kazancımız bol olsun.
batık cımentolar tavan bozmasken bu bozuyor cok ılgınc bıst kumarhane olayını astı artık bence afyon defter degerı fk felan kımse acıklayamaz
nibas cımbtn felan en saglam nerdeyse bu ama bunu tavanda tutmuyorlar
Adam tahtayı tavan tavan götürmez.götürürse kimse mal vermez.silkelemesi lazım,korkutması lazım,o dediğiniz hareketler sonra.şimdi yavaş olması lazım.ytd.
,
Hala dökmeye çalışıyorlar ama millet uyandı artık, kimseden ucuz mal toplayamazlar.
Taylar start hakemi emrine girdi, Beyaz bayrak kalktı start verildi ve koşu başladı. İlk dörtyüz de öne geçme çabalarına giren safkanımız zorlu rakiplerini ekarte ederek liderliği ele aldı. yarışın ilk bin metresi böyle devam etti, zorlu rakipler bastırırken viraja da önlerde giren safkanımız son düzlükte nefesi yetmeyerek yarışı orta sıralarda bitirdi. Tabelaya bile giremedi.
Yukarıda dünün özetini anlattım.
Bugünde starta ayak uyduramayarak geç çıkış yapan safkanımız koşuya yüz - yüzelli metre gecikmeli başladı. ilk dörtyüzde arayı hayli açan safkanımız nerdeyse yarışdan düşme pozisyonu geldi. son binde gayretle kendine gelen safkanımız orta sıralarda yarışa devam etmekte.......yarış halen devam ediyor. son düzlükte ne olacak akşama hep beraber göreceğiz.
Aslında bizim Safkan Efsane Bold Pilot gibi de bunun antresini edenlerin (Teknik Heyet) ve Jokeyinin değişmesi lazım.
Öyle 90bin maaş alarak yatma yok. bu safkana umudunu bağlayan binlerce yarışsever pardon yatırımcı var.
Ne demek istediğimi anla artık Gökan.
Cümleten bol kazançlar.
nihayet olması gereken fiyat bandlarına çekiyorlar gibi.
ipini koparan geliyordu.
temettü kağıdına göre yanlış bandda tutuyorlardı.
iyiki fabrikayı modifiye etmişler
bir inşaat işimiz var ufaktan iki üç sene önceye göre maliyetler %80 artmış durumda
şuan sadece bir fırına 100 milyon usd para harcarlardı deniliyor.
Günaydın Sayın kentuf, Ülkede herşey dolar kuruna göre fiyatlanıyordu, doğal olarak artık hisselerde fiyatlanmaya başladı. Zamanında, üstelik yatırımlara devam ederken 8 dolarları gören Nuh önümüzdeki yıllarda neden tekrar o rakamları görmesin.
Hayırlı cumalar.
16.22 TL bazlı haftalık kapanış rekoru, darısı dolar bazlı kapanış rekoruna 👍
Birde bazıları diyor neden dolar bazlı bakıyorsun diye, şirket ihracat yapıyor, karşılığında gazoz kapağı almıyor herhalde 😀
2010 yılında dolar 1,38 liraydı, bunun 1 hissesi 14,50 liraydı. Yani 1 hisse 10 dolardı. Bizzat yaşadım bu arada kayıp 10 yılımız var ortada. TL. Hesabı da yapalım 2010 yılında 1 torba çimento 3 - 4 liraydı. Bunun 1 hissesine 4 torba çimento alınıyor du. Bu gün 1 torba çimento 16-17 lira. Yani 1 hisseye 1 torba çimento ediyor. Kedi ye kedi deriz biz. Kedi buradaysa ciğer nerde. Fıkra gibi yani. Cümleten İyi geceler.
https://webdosya.csb.gov.tr/db/mpgm/...0629133702.pdf
çevre ve şehircilik bakanlığı kanal istanbul güzergahı 1/100000 planları onaylamış
ben sanki yapılan çalışmadan kanal olmasa bile bölge imara açılacağını anlıyorum.
çok detaylı bir fizibilite
buraya start verilirse tüm firmalar ekmek yer buradan
nuh çimento
akçansa ilk başta en olumlu etkilenecek olan firmalar olsada bence tüm fabrikalar ekmek yer buradan bir şekilde.
inanılmaz bir alt yapı yatırımı olacak bölgeye.
Hadi nazlanma at 17 nin üstüne.
Yok, illa akçansaya geçileceğim diyor, sabah yarısını verip akçansamı alsam dedim yine kıyamadım, sonuç akçansa tavan kapadı.
Çimsa memur taktası 15 üstüne atarda fonlar bırakırsa... rüzgar eserken asıl bu minnoş huyundan vazgeçmez de böyle devam ederse yeni ortaklar artar.
on beş dakka bastılar
devre kesemeyen iki üç çimento oldu
biri çimsa biri nuh biri buçim
eee ağaç sallansın yaş kuru belli olsun
Gençliğime benziyor bunun hareketleri. Dünya umrunda değildi, bana bir şey olmaz derdim. Bir dişim ağrıdı anladım anyayı konyayı. Yalnız sektöründe değil BİST in en yakışıklısından bahsediyorum. Tabi ya
nuh gibi yüzü var diyorsun
pardon ya nur yüzlüydü değilmi o.
cüneyt gelen giden madik atmasının sebebi şu tahtada
mal artık değerli üçe beşe bakmadan sağlam bir noktaya çekecen orda karşılayacaksın
millet phalaı diye girmeyecek onlar verecek
sen onların malı ile zaten temettüden sıfır yapacan maliyeti
adam kafasına mal yemekten korkuyor sanki banka kağıdı korkuyor anlamış değilim
az kaldı bence ıvır zıvır mal az kaldı piyasada ondan sonra allah kerim.
Bunlar son silkelemeler sanırım, satacak olan varsa satsın, kalanlarla yolumuza devam edelim diyorlar. Bu saatten sonra satıp alttan alayım diyen arkasından el sallar gibi 😀
cümleten hayırlı işler bol kazançlar değerli arkadaşlar.
iştah yok, hacim zayıf, kendileri çalıp kendileri oynuyor. 20 li rakamlara atmamız lazım...acilen bir babayiğit lazım.
Aynen, akçansa tavan tavan giderken bizimki izliyor, sanki kanal İstanbul’u tek başına yapacak akçansa. Neyse daha önce yazdığım gibi fiyattan çok alacağımız temettü önemli artık, yüksek kar yüksek temettü zaten fiyatı beklenen seviyeye çekecektir isteselerde istemeselerde.
gerçekten çık deki şu boş tarlaya yeni fabrika yapacağım kaç paraya yapabiliyorsun
bu işin duayenleri var borsacı olmayan inşaat mühendisleri
bugün bir akçansayı 1 milyar dolara yaparsın
nuh çimentoyu sekiz milyon dolara ancak yaparsın diyor
çimsaların hepsi en az 1 milyar dolar diyorlar bunları bizim gibi borsa ile ilgilenen adamlar söylemiyor
nuh hepsinde değerli nuhun hikayesi farklı lokasyonu farklı
elindeki içindeki iştirak yapısı çok farklı
ama nihayetinde bu piyasa şartları çerçevesinde şuan çok ucuz mal almak yanında uzun vadede
ucuz kelepir bir mal alıyoruz çünkü faizlerin gidişatı sıfıra doğru ivme krizden çıkamasakta faizler düşük kalır kalacak.
ileride sermaye artırımlarıyla iştirakleriyle NUHOL (HOLDİNG) adı altında işlem görebilir. beklentim bu yönde.
bu arada tavana çaktım bir demet (4990) alırlarsa alsınlar. tabi ya.
Asla Yatırım tavsiyesi değildir. Zarar edebilirsiniz.
Bedelsiz sermaye arttırımını bende bekliyorum, en az %100, 10 lira üzeri fiyatlar patronların pek hoşuna gitmiyor anladığım kadarıyla, e o zaman versinler elimizdeki kadar bedelsiz lotu, fiyatı yine 10 liralarda tutsunlar 😀
Taktalara sert vurdular. Cümleten geçmiş olsun. Hayallerimiz hayallerin patron. 17 üstü kapatsan iyiydi. Trend devam ediyor. Son dakka golü iyi olmadı.