bakalım çarşamba oyak yatırımın sattığı 17.585 fondan mı gelecek başka yerden mi
NOT: dünkü yazımda 2019/12 aylık kar tahminimi hatalı yazmışım:12 ile 20 arasında diye.
2019/12 aylık kar beklentim:17 ile 20 arasında
Printable View
2 aralıkta paylaştığım grafikte son durum.. 11,70 kanal direncini kolay geçse de 13,85 fibo direnci güzel çalıştı ve hala etkili.. ancak geçilemez değil.. tepede görülmeyi bekleyen fibonun 2.direnci 17,76 gibi bir rakam var ve vadesine yaklaşıyoruz.. bakalım nasıl olacak izleyip göreceğiz..
tüm ortaklara selam olsun..
https://i.hizliresim.com/6D0G2P.png
Selamlar orti, inşallah durdoda şöyle masaya yumruğunu sağlam vururda, dirençleri yıkar geçeriz...
Vakti gelince gidecektir rahat olalım.
Hisse fiyatı zirvelere yakın olmasına rağmen kimse elini boşaltmadı.
Yeni mal sahibi olmak isteyen de alt kademelerde mal bulamıyor. Ya üstlerden alacak ya da hiç bulaşmayacak. Bu kadar basit yani.
hısse fıyatının zırvede oldugunu soyleyenler sunu bılmıyor kı hisse fiyatı yıllık ciro/ ödenmiş sermaye yanı yılı 280 mılyonla kapatırsa duran dogan 280/16,5=17 tl zaten bu yıl olması gereken fıyat onemlı olan onumuzdekı yıllarda ne yapacagı 2 adet yenı makıne alımı var bunlar suankı mevcut ısletmelere olmıycak ve yenı yer kıralamaları veya almaları gerekıcek ve duran dogan sonra yıllık cıroda mevcutunun en az yuzde 50 sını yapacagına eminim. hatırlayın yenı makıne alımında 2 cceyrek cırosu 40 tan bı anda 65 cıkmıstı yıne aynı seyler olucak
Durdonun forum sayfasında biraz tatil yapmaya karar verdim . Biraz da diğer hisseme geçeceğim. Ama orada yazmıyorum.
NOT: durdonun veya tahta yapıcısının bana öğrettiği güzel bir şey var: esas olan yani gerçekten ağırlık verdiğiniz, portföyümüzde ağırlığı ilk sırada olan tahtanın forum sayfasında yazmamak.
Kalın sağlıcakla.
Hadi benden de şimdilik bu kadar.
Extra bir hareket olursa dönerim.
Sanırım yazmaya gerek yok artık.
Zaten 3-5 kişi kalmışız
Arkadaşlar güzel haberler bekliyoruz, inşallah herşey çok güzel olacak
Burdaaa!!!
valla ben teknik analiz hastasıyım şifamı arıyorum.. kovalasalar da gidemem..
14 SAAT ÖNCE PAYLAŞMIŞ:
YORUMSUZ SADECE ALINTI YAPTIM
YORUM YAPINCA KIZIYORLAR
â€
@derinhisse
Takip et
@derinhisse adlı kişiyi takip et
Daha fazla
Piyasa adamı olmak demek sadece para kazanan adam demek değildir. Geriye doğru baktığımda; listemden , #durdo #pkart #vesbe #fmızp #vkgyo #ısctr #alctl #netas gibi hisselerş çıkardım. Bu hisseler ciddi oranda prim yaptılar. Vicdanım çok rahat. #borsa da ona buna çaktım olmaz!
14.05'e veren AK
14.20'ye vermiyor
hazır alıcıyı bulmuşken
matruşka gibi
oyun içinde oyun
anlayana tabi
Saolun sizinde ve tüm ortileeinde yeni yılını kutlarım... İnşallah 2020 durdonun yılı olur :)))
Merhaba arkadaşlar,
2018 ve 2019 yılı duran ofsetin yılıydı, şirketimiz yabancı küresel ölçekli büyük ortağının desteği, duran ailesinin 50 yıllık matbaacılık tecrübesi ile büyük bir yatırım ve büyüme atağına geçtik ve bu süreç henüz bitmişte görünmüyor.
2000 li yıllar ile başlayan küçülme, son 2 yılda tersine dönerek şirketimiz türkiyede hatta dünyada artık sektöründe iddalı bir konuma gelmesini sağlayacaktır.
Yeni yılda da yatırımların devam edeceği aşikar, başlayan yatırım hikayesinin henüz ortasındayız.
Tüm ortakların yenı yılını kutlarım önce sağlık sonra mutluluklar dilerim.
İsmail bey muhteşemsin.
evet bu şirket bekleyene çok ekmek verecek
güzel yatırımlar oldu fakat fiyata yansımadı maalesef(hemen gene itiraz edenler çıkacaktır)
bekleriz biraz daha
sorun değil
zaten portföyde ikinci sıraya düştü
-bir kişi hariç herkese-
sevinçlerin tavan
hüzünlerin taban olduğu mutlu yıllar dilerim
Mutlu yıllar arkadaşlar, 2020 hepimizin yılı olsun inşallah
Çok haklısın Hocam mecburen yükselecek diyor.
Alttaki agresif büyüyen sepette %40 hisse ve %60 altın önermiş. Orada da Yünsa ve hubvc'yi önermiş. HUBVC nasıl değer görüyorlar bir türlü çözemedim ama fiyatı yükseliyor. Keşke öneriye ek olarak yatırım tezi de olsaydı.
Güzel paylaşım için teşekkür ederim.
Rica ederim.
paylaşımınızda altını çizdiğim ve koyu harflerle belirttiğim yerler gerçekten çok önemli.
"yatırım tezi" çok önemli bir kavram.
ama bizde pek bilen yok, bilenler arasında değer veren de çok çok az
bizim insanımız, yatırımcımız için tüyoyu aldı mı gerisi önemli değil
tüyo var ya
boş ver gerisini
bol kazançlı bir yıl dilerim[Gene bir kişi hariç diyeyim:wave:]
Bence tüyo "Abi bir şirket ben beğeniyorum inceler misin" demektir. Ardından aklıma yatıyorsa iş modeli uygunsa, tedarik zinciri iyiyse değer ile fiyat arasında makul fark var ise radarıma alırım.
Al çok yükselecek tüyosu genelde hüsran oluyor.
Bende size ve herkese :) bol kazançlı bir yıl dilerim.
Bir defa dikdur be
bir defa da geri gelme
NOT:
15,20 İLE 15,30 ARASINDAKİ GEP'İ KAPATIR MI?
TEKNİKÇİLER?
anlaşılan ANADOLU
15,20 GEP'İNİ KAPATMADAN GÖTÜRMEYECEK
GEL BAKALIM AŞAĞIYA
Tahtanın alış taraftaki basamakları bomboş
alış yazınca hemen veriyorlar
o zaman 14,50 ile 15,00 arası görüşmek üzere
tacirler ve oyak fon satışı olabilir mi?
Anadolu malum herkes biliyor olmalı diye düşünüyorum
acil olarak gedik tahtaya gelmeli yoksa 14.50 de kurtarmaz:party:
yatırım tavsiyesi filan değil
hayal gördüm sadece
https://i.hizliresim.com/jqZjB9.jpg
son durum bende böyle.. zamanı geliyor, hele bir kırsın o kamayı.. bi de öyle izleyelim..
herkese selamlar..
Anadolu, tacirler ve oyak halka arz ediyorlar.
komedi dünyası:party:
Farklı bir açıdan
birazda inandırıcı olmayan bir açıdan bakarsak
tahya yapıcı fonların malını
bu fiyatlardan karşılıyor olabilir mi?
O zaman mükemmel olur
diyeceğim
ama diyemiyorum
çünkü alıcı buldular mı hemen veriyorlar
yoksa kürkçü dükkanına geri dönüş mü var?
Durdo tahmin edilmeyen şeyler yapıyor bu aralar. Helal olsun. Doğruya doğru.
15.20 deki gep
Bu piyasada kapatılmadığına göre
Başka bir beklenti var.