GOLTS 74.50 +%08.28 :wave:
ERBOS 50.45 +%00.90 :shh:
Göltaş uçuyor, ERBOS izliyor, bakalım nereye kadar uyumaya devam etcek :rules:
Printable View
Eblek kardeşim galiba terki joe erbos un önüne yattı damattan bahşiş istiyor ytd
737 max kalktı. Bofa yine kaptan pilot kemerler baglı
Ytd.
60 lı rakamlar uzak değil her şeyin bir zamanı var “bu maç bitti, önümüzde ki maça bakıciiiiizzz” diyen futbolcu gibi yarın ki maça bakicizzzz bakalım nolcek?
Maç başladı Erbos un Erfosssss olmadığını gördük takır takır takırdatıp gollerini sıralayıp 60 dakikaya doğru yol alıyor ammma minik de olsa bir hava boşluğu GAP ısı bıraktı derhal kapatmalı çünkü maç doksan dakika hatta 120 ye giden maçlar da eforu tasarruflu sarfetmek Üstad Eblek kardeşimin dediği gibi akedemik çalışma yapan bir asistanın sadece profunun çantasını taşımakla Dr olamayacağını gecesini gündüze katıp inek şaban gibi çalışması gerektiğini bilmiyorsa terki joe üstadım napsın abi ytd
Bakıyorum forumun keyfi yerinde :)
Ne enteresan di o ya satisi çektiler dimi 12:51 hic alim goremedim yada aganin biri cizdi 38000lotu birden oda yetmedi sanuyede 180000bekleyrb way anam wayyy.
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 TL maaliyetim le ben de burdayım 8 yıldır
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0 maliyetle 150tl beklemede
7 yıllık Turgg macerasından sonra 2 aydır buradayım. Turgg yi biraz erken sattım diyordum ama Erbos bunu fazlasıyla karşıladı. Burada ilk mesajım. Erbos yatırımcılarına selamlar.
İtinayla döşenen borular bizlere elektrik su doğalgaz faturalarını kolay ödeme makbuzu olarak dönerken dilerim araba kat yat ikinci bahar hayali kuranlara da güzel ödeme yapar Eblek kardeşim dyoby da daha çok ekmek pişirecekler Erbos ve Gedza yı şefkatle bağrına bas umut vadeden Anadolu kaplanlarının daha çok yolu var diye düşünüyorum ytd
385 bin tavan da bekleyen var
Ytd
Beklenti büyük.
Erbos da GAP takibi yapıyoruz tabi ki ama ya ralliye girerse.....!!!! o zaman kapılar kapanmasa da olur diyenler de var. Bence biz boruların boyunu ölçmeyi boru döşeyenlere bırakıp grafikteki gidişata bakıciiiiz ytd
Boru icindeki dogalgaz yüksek basincla aktigi icin Mersin limanina kadar boruyu acil cekmeliler yoksa Denize bosalacak tüm gaz,
TAZYIK cok oldugu icin kucuk bosluklar fark temeyecek gibi Demli kardesim..
TAZYIK konusunda teryi bey ilim irfan sahibidir marasal tecrubesi var nede olsa.
cok aylar yatay gıttı akranları ucarken cıkmak en dogal hakkı zamanında cok alıp sattık bol kazanclarınız olsun
Boru bu döşedikçe güzelleşiyor güzelleştikçe döşüyor terki joe ya diyorum ki hep glikozlu tulumba tatlısı alma kır gönlünün zincirini baklavanın karaköylü sünden de al cimri geldin cömert git ytd
Efe kuzey kardeşim seni dikkatle takip ediyor Erbos un güvenlik amiri olarak görüyorum ama bazen yorumların hoşa gitmiyor mesela dolar da ki hareketler bu aşamada Erbos a etki edemez
Erbosan ın derdi gereksiz GAP bırakması çünkü geçen gün yazdım eğer ralliye niyetin var oltada ki misinayı sal gitsin yoksa kapat be kardeşim bu akşam kapanış dan ziyade yarın önemli ekran başından ayrılmayacağız lavabo ya giderken terki joe ya söyleriz arkadan seslenir ytd
Buralara kadar haber düşmeden gelmesi iyi oldu. Haber akısı ile daha iyi olur
Ytd.
bunlar daha fragman film başlamadı daha
psikolojisi sağlam olan bu kağıtta kalacak
geb boşluklarının da hiç bir hükmü yok artık onu kaçış boşluğu olarak kullandılar