Hisseyi sanırım benden uzun taşıyan yoktur. Burada defalarca yazdım, ama bir kaç kişi çıkıp gaz verip sonra toz olup gidiyorlar, bir şey yazınca da ekip olarak taşlıyorlar. Ben şimdiden söyliyeyim temettüde vermez bunlar.
Printable View
Hisseyi sanırım benden uzun taşıyan yoktur. Burada defalarca yazdım, ama bir kaç kişi çıkıp gaz verip sonra toz olup gidiyorlar, bir şey yazınca da ekip olarak taşlıyorlar. Ben şimdiden söyliyeyim temettüde vermez bunlar.
yüksek fiyattan aldım (birde kredili) çok zararım olduğu için satamadım, uzuuuuuun zaman sonra maliyetimi buldum. biraz kar yaptık ama geçen seneleri de hesaba katarsanız zarardayım. Ee artık hissede böyle kendini bilmez goygoycular çıkıp ta gazlamalar yapınca da dayanamıyorum. marka güzel, kalite ama hisse hareketleri güzel değil, adının ve insanlardaki marka algısının zıttını yapıyorlar. aslında yapanda belli ya neyse.
%15 temettu beklentim
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ortamda zarar açıklayan birçok şirketin yanında süper bilanço uzun vadeli borçlarıda %80 azalmış ileri vadede daha iyi olacak
ytd
VAKKO Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 59183027 Yıllık Değ%:49 Ana Ortaklık Payları: 59182794 Yıllık Değ%:49
Aşağı salınımı önceden yaptılar ky senin gibi düşüneceğini biliyorlar merak etme onlar hep bir adım önde bana göre önceki yıllara göre çok süper yatırımlar bitti ve imkb de gelen şirket bilançolarına göre süper ortaklık hala masada
Ytd
Yeniden degerlendirmeyi "DİĞER KAPSAMLI GELİR KISMI" kalemi altinda degerlemisler, muhtemelen vergiden muaf tutmak icin. Onunla beraber 73,8 milyon olmus donem kari.
Ayrica hisse hareketlenmisti derken? Vergi dairesi bilancosu geldiginde hisse 3.10 un ustundeydi su anda 3.02. Nasil bir hareketlenme bu?
Çok karamsar olanlar satabilir tutan yokki kağıt yıllardır zarar açıklıyordu bu sene yatırımları bitti meyvesini yeme zamanı şahsımca ortaklık hikayesi yalanlanmadılar şirket tarafından beklentisi devam edecektir unutmayın CEO hanımefendi tam yetkili be şirket karını arttırarak yoluna devam ediyor
Ytd
Kriz ortaminda net karini 50% arttiran sirketin bilancosu da olumsuzsa borsada olumlu bilanco aciklayan sirket yok :) Mart sonuna kadar aciklayacagi temettu ile birlikte FK si 6-7 araligina dusecek, uzun vadeli yatirim yapmak isteyenler icin buyuyen, temettu dagitan, karli, ucuz, guzel bir sirket. Kisa vadede ise BIST de ne olacagini him kimse bilemez..
Bu kağıtta kısa düşünen para kazanamaz bedava alıp beklemeyin orta vade yatırım yapın yoksa zarar edebilirsiniz.Bakarsınız ani bir haberle yüzde elli primde yapabilir beklentisi olduğu müddetçe pozitifim ben
ytd
Hissemiz 3.01 indi.eksiye dondu.dedigim gibi blancoyu zaten fiyatlamisti.trade hissesi.spekleri trade yapiyorlar. Haftada bir iki kere.
Ky iyi atlamış bugün garanti de gelene veriyor kısada para yol diye yazdım
Ytd
Fk orani 8.10 lara yukselmis.neden boyle oldu.yuksek karla dusecegine yukselmis.
2.90 gelmeden rahat edemeyecek.insallah 2.90 altina kirmaz.yoksa isimiz biter
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
Bugun 988.000 tl para cikisi var.yaklasik 330 bin lot mal cikilmis.
Ky iştahlı aldıkça veriyorlar bekletecek kısacıkar ekmek yok
Ytd
Bugun yatirim finansla deustche 150 bin lot civari satmis.3 gundur. Yabanci satiyor :))) 3 ustu aldigi mali 2.90 dan satiyor .somdi anliyormusunuz yabanci gercek degil.algi yapiyorlar.once hergun yabanci takasi en cok artan hisselerde gosterip reklam yapiyorlar.
3 üstü aldıklarını buralardan satmaları saçma değilmi
Ytd
Orta uzun vadede ingilterenin ab den çıkması hazır giyim sektörüne olumlu yansıyacak verler bu şekilde bu konu kanallarda işlenmeye başladı bunlarda bulsun bir ingiliz ortakta şenlensin ortalık
Ytd
Bu hisseyi 2 yildir alip sattigim takip ettigim icin biliyorum.bu yabanci oyununi arada yapiyorlar.gunlerce haftalik en cok artan yabanci takasi listelerine manset.
Benim için sıkıntı yok ben her türlü kar ediyorum ama şirketler böyle ilkel hareketler yapmaya devam ettikçe ekonomimiz gelişmez ve bu şirketler de kendi ayaklarına sıkmış gibi olurlar. Millette yatırım güdüsünden çok nasıl tokat atarım güdülü ekonomi bakışı gelişiyor. Yatırımlarını takip etmiyorum bunların. Millet grafiği bırakmış spek ne düşünür onu hesap ediyor ki ben de uzun zamandır bu mantıkla hareket ediyorum. Ytd
Halka açıklık oranı düşük olunca bazen anlamsız gitgeller yapabiliyor.Ancak giyim,tekstil sektörü olmasına rağmen sanayi şirketleri kadar kârlılığı ve temettü verimi ile sektörünün üstünde performans gösteriyor.Zarar ziyan içindeki diğer tekstilcileri biliyoruz.Stratejik ortaklık, ortadoğu sermayesine doğrudan satışı gizli bir bonus gibi beklerken belirli bir yüzde ile trade ederek portföyde tutmaya değer bir firma.(Yatırım tavsiyesi değildir)
Hadi yavrum.gazla biraz.cok patinaj yapiyorsun
bilanço beklentiniz güldürmedi, temettü beklentisi guldurse bari.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cogu hisse 1 yiilik gecmisine gore toparladi geriye.yuzde 50 yuzde 80 prim yapti.bu yapmadi.fakat sorun su.bizim eski 5 li zirveler satilacak beklentisi ile olusmustu.3 lerden yukari hizla gitmisti.spek endeks fiyat orani olarak neyi baz alcak.5 lerimi yoksa 3 lerimi????
YKB İş Gedik üçyerden oynayan speğimiz beceriksiz aklı sıra yabancı satıyor havası yaratıyor yabancı olarak görünende kendisi millet uyandı ne yapacan bakalım.
ytd
Hareket halinde trene binilir mi? Binen öyle düşer işte. Gidene güle güle diyeceksin