Susamlı simit yemekten uçamaz hale geldi uçacakmış gibi yapıyor sonuç hüsran kilo vermesi lazım yükü fazla
Printable View
Susamlı simit yemekten uçamaz hale geldi uçacakmış gibi yapıyor sonuç hüsran kilo vermesi lazım yükü fazla
Bu kadar baktıran bir kağıt görmedim ama zararına satmicam inatla beklemeye devam
Bilanço öz kaynak defter değeri sermaye artırımı hepsi gazlı içecek gibi bi işe yaramadı gri liste hesabı varsa Maraş dondurması gibi yalanıp dururuz.
3 ay sonra maliyet düşerim dedim yine eksiye gitti
Bu hisseye martı demek içimden gelmiyor piskoloji si bozulmuş tavuk gibi davranıyor yeni yavrularına bakmaklazım. Civcivin sesi nerden gelecek özel açıklama yaparlarsa yat limanı işimi aldılarda susuyorlar ne dönüyorsa. İhlas iş bağladı uçtu bu ne bağlar ne yapar bakalım bakalım
%190 bedelsiz hayırlı olsun.
Yarın için teorik fiyat 1.776.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1367142
YTD
Neler oluyor bu hissede...
23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Korkanları iyi korkuttu sanki bir daha dibi gösterecek gibi kazanın dibine kepçe sallayan çok olur yağrın korkutanlarında korkacağı bir gün olacak gibi tabandan malı geri koyarım diyenler tavandan malın arkasından bakakalabilir yağrın ola hayrola daha 9aylık blançolar yok malı topladılarlarsa blançoda yalan bedellide.
Peki ne zaman bedelli başlayacak tarih belli mi. Başka platformlarda başladığı yazıyor, SPK onayına gerek yokmuş deniliyor. Gerçek mi bunlar...
Yönetim kurulu genelkuruldan onay almadan kayıtlı sermaye tavanına kadar ödenmiş sermayesini kayıtlı sermaye tavanına kadar yükseltebilir tabi bağlı olduğu kurumun ilgili mevzuatlarına uymak şartıyla finansal tabloların ve ya denetim kurallarına uymalarını tabloların rapor tarihlerinin 6 ayı geçmemesi şartını arayabilir.
Spknın onayı olmadan birşey yapamaz.
İzahname hazırlaması gerekiyor.
Para girişi olacağı için paranın nasıl kullanılacağı bildirilecek .
Bedelli sermaye artırımının onayı zor duruyor piyasa değeri 1.44 defter değeri 8.4 olan şirketin bu tabloya göre bedelli talebi mantıklı değil yüzde ikiyüz tahsisli sermaye arttırımına gitse 16 .8 lira hisse başına para ödemesi gerekir
Eğer 1lira nominal değerli hisseye piyasada 1.44 lira para veriyorlarsa bu hisse birde defter değeri 8.4 liradan hesap edersek .
1lira nominal değerli 1.44da işlem gören hissemizin yöneticileri 1.44 liya karşı +2lira istiyorsa bedava demek Rüçhan Hakkı kupon pazarı uçar.
Şimdiye kadar neden uçmadı rüchanlarmı beklendi denebilir işte tezgah dolap masa çekmece adını nekoyarsan o olur bu oyunlar hiç bitmez kötü seneryolar iyi olan şirketler için geçerli olmaz sabırlı olan zamanında alan canavarın üstünde gezer altın dolar faiz masal olur
Defter değeri
Teşekkür ediyorum...
% 26.06 %27.48 %48 hangisi doğru ufak ufak mı yoksa çoğu benimmi diyecek hepsi benim diyemezde.
Onur anlaşılan hisseye hakimsin bende aynı görüşteyim sert bir hareket öncesi yapılan numaralar gibi zor olan hisse yukarı koparken içinde kalabilmek sanki eli kulağında
Bedelli için daha önce de karar almamış miydi. Spkya başvuru oldu mu
Sonun başlangıcı mı yeni bir başlangıç mı esastan bakmak lazım zamanmı beni benmi zamanı kullanıyorum.
Türmü değiştirecek
İmtiyazlı pay oluşturulacak
Nama yazılı payların devrimi sınırlandırılacak.
Yok artık %75 olurmu? Ya olursa narin olur nazik.
Yakında genelkurul kararı alırlar gündem maddelerine bakıcaz artık ne tür işler çeviriyorlar.
Onur bey son kapları ve hareketleri nasıl yorumluyorsunuz beklentiniz nedir. geri çekilme nereye kadar destek noktası var mı
Kayıtlı sermaye tavanını yükselterek ödenmiş sermayesini yönetim kurulu kararıyla yükseltmek için yönetmeliğe uygun hale getirdi şimdi taslak izahnameyi hazırlıyacak SPK izahname uygunsa onaylar veya itiraz eder uygun değilse düzeltme istiyebilir
Geri çekilir mi sanki burlarda tabanı buldu aşağı satan olursa sattığını geri alamaz.
Teşekkürler Onur Bey.
Bu kadar güçlü öz kaynağa sahip borsada kaç tane şirket var iştirakler bakımından fakir olması iyi bence onları besliyeyim derken kendi sermayesini kaptırmaz. Her türlü proje üretmeye hazır güçlü bir yapısı var.
Bakalım sabredenmi günlükçülermi oh be oldu sonunda diyecek.
Aynen birde bedelliden gelecek paranın çoğunu yeni projeler için kullanacak pd/dd 0.18 sektörün çok altında oldukça ucuz bir hisse bu fiyatlardan yüzde 200 bedelli bölünse fiyat 1.1 olur 1 lira dan bedelli kullanılacağı için max risk yüzde 10 aslında piyasada her türlü risk veya geri çekilmede bile en fazla yüzde 10 düşer ama bence pehol gibi bedelli açıkladıktan sonra güçlü bir hareket gelecek gibi hayırlısı yarın bir tavan bile çok şaşırtmaz beni
Martı GYO nun peholle kıyaslanacak bir yanı yok karlılık peholde 1 e 2 martıda 1e 9 martı nın rüçhan hakkı kuponunu nasıl hesaplıyacaksın bu durumda bedelli olsa bile rüchanlar için kıyasıya bir hareket başlar pehol de beklenti yüksek olmalı yabacı ortak mı geliyor diye insanın aklına geliyor hisseleri toplayan kim bakalım çıkar yakında.
Ya çıkacak yada batıracaklar çıkarsa kendilerine batarsa bize batar hisseleri topladılarsa dolap çevirmeye gerek yok
Ygyo borçlarının karşılığı olduğu halde konkordato talep etti zaten mahkemesi tamamlanan alacaklıların borçları ödeniyor du.
Patronlar hikayeden borç çıkartıp masaldan ödememezlik yaparsa hissedarları ürkütebilir.
Eğer hakim ortak konumuna yükselmiş %51veya %76 oya ulaşmışlarsa genelkurulda takılmadan karar alabilirler
Bana göre %99 çıkması gerekiyor %1niyetleri kötüyse hikayeden borçlara masaldan mazeret bulup milletin elinden hisseleri toplar.
Ayni sermaye koyacak hemde değerleme raporu az gelirse bide nakit koyacak zaten koydu koyacağı kadar asıl bunu spk yermi şimdi blançoda birde zarar açıklar yemede yanında yat kimse kalmaz hissede tek başına hora kılıç kalkan oyununa ne diyelim ayni aynen ürkütmeye korkutmaya devam zaman daralıyor topluyamadılarsa toplamışlardır ağalara beleş.
Bu martının keyfine diyecek yok iyi tatil yaptı uçmayı unuttu galiba tavuk gibi gıdaklıyor bi ileri iki geri diyo yok öyle değildi sanki iki yukarı bi aşağı yapıyor grafiği neyse ya kim ne yapıyorsa sıra bizede gelir acelemiz yok.
Martı otel ayrılma hakkı kullanım fiyatını belirledimi.
15 aydır burdayım bakalım kimler kalmış 1 martı 1 ben se zor bu fiyatlarda durması ama bende martının yükünü hafifletemem 15 ay oldu dile kolay.
Şaka gibi değil bu resmen tek kale oynuyor akşama tavan çekerse işte mal bendenin tescili.
2. Değer biçme
MADDE 343- (1) Konulan ayni sermaye ile kuruluş sırasında devralınacak işletmelere
ve ayınlara, şirket merkezinin bulunacağı yerdeki asliye ticaret mahkemesince atanan
bilirkişilerce değer biçilir. Değerleme raporunda, uygulanan değerleme yönteminin somut
olayın özellikleri bakımından herkes için en adil ve uygun seçim olduğu; sermaye olarak
konulan alacakların gerçekliğinin, geçerliğinin ve 342 nci maddeye uygunluğunun
belirlendiği, tahsil edilebilirlikleri ile tam değerleri; ayni olarak konulan her varlık
karşılığında tahsis edilmesi gereken pay miktarı ile Türk Lirası karşılığı, tatmin edici
gerekçelerle ve hesap verme ilkesinin icaplarına göre açıklanır. Bu rapora kurucular (…)46 ve
menfaat sahipleri itiraz edebilir. Mahkemenin onayladığı bilirkişi kararı kesindir.
Arsanın değer tespiti yapılacak güzel yapılsın ve mahkemenin onayladığı bilir kişinin raporu olacak olsun varsın.
Mahkeme martı gyonun defter değerine baktığında bu işte bir iş var dermi
İşlemin*kurumsal yönetim ilkelerine*ve*pay sahipleri eşitliği*ilkesine uygunmudur. Genel kurulda onaylanacak olan 16 madde ve atıfta bulunduğu ttk 343. Madde tartışmaya açıkmı gizlimi efendim ben anlamam demek pay sahiplerine haksızlık olmazmı?