Rakılı menü yok ki!:oleyo:
Printable View
Esad katilmiş.!!
ABD, vekilleri Cihatçılar ve Kürtçüler ile Suriye'nin çoğunu işgal etmişken onlara karşı savaştı diye Esad'a katil diyemezsin.
Suriye ordusunun dağıldığı o çaresiz durumda bile KürdistanAçılımına razı olmamış adama katil diyemezsin...
Sen ki, elinin altında koskoca Türk ordusu var iken KürdistanAçılımı yapmış Kürtçülere mevzii kazandırmış sonuçta binlerce asker polisin ölümüne yol açmış adamsın sana ne demeli!..
Moody's: Büyük faiz indirimleri Türk*bankalarının fonlamaları için kredi negatif, çünkü beklenen ekonomik*teşvikler sonrasında enflasyonun yükselmesi riski nedeniyle bankalara*kredi vermeyi ve Türk lirasına yatırım yapmayı daha az cazip hale*getiriyor
Moody's: Ayrıca atılan faiz adımları merkez bankası kredibilitesini*negatif şekilde etkileyebilir. Tüm bu faktörlerin yatırımcı güvenini*negatif şekilde etkilemesi riski var
günaydın cafe...
Borsa İstanbul'da yüzde 10 payını satmak isteyen Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası EBRD'nin payına Türkiye Varlık Fonu talip oldu / HaberTürk
Günaydınlar
Bakan Akar Tel Abyad’daki askerlere “ Her an her şey olabilir hazırlıklı olun “ dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan , eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un Ergenekon davası kapsamında Yüce Divan'da yargılanmasına izin vermedi. Yasaya göre Yüce Divan'ın genelkurmay başkanını yargılamak için cumhurbaşkanlığından soruşturma izni alması gerekiyor.
Tcmb baskani uysal: Iktisadi faaliyetteki ılımlı toparlanma eğilimi devam etmekle birlikte yatırımlar zayıf seyrini sürdürmektedir
*uysal: Rekabet gücündeki gelişmelerin olumlu etkisi sürerken küresel büyüme görünümündeki zayıflama dış talebi kısmen yavaşlatmaktadır
*uysal: önümüzdeki dönemde enflasyondaki düşüş eğilimi ve finansal koşullardaki iyileşmeyle birlikte yurt içi talebin kademeli olarak toparlanmaya devam edeceği öngörülmektedir
*uysal: Son dönemde büyüme kompozisyonunun etkisiyle belirgin bir iyileşme kaydeden cari işlemler dengesinin önümüzdeki dönemde ılımlı bir seyir izlemesi beklenmektedir
*uysal: Net ihracatın büyümeye katkısı azalarak da olsa sürecek
*uysal: 3.çeyrekte enflasyon temmuz enflasyon raporu tahminlerinin alt bandına yakın gerçekleşti
*uysal: Yıllık enflasyondaki düşüş güçlü baz etkisiyle birlikte tüm alt gruplara yayıldı
*uysal: Tüfe'nin ekim'de tek hanede kalacağını, yılın son iki ayında baz etkisiyle bir miktar yükseleceğini öngörüyoruz
*uysal: 2019 yılı için gıda enflasyon tahmini %10 (önceki %15,0)
*uysal: 2020 yılı için gıda enflasyon tahmini %10,0 (önceki %11,0)
*uysal: 2019 yılı için ithalat fiyatları (abd doları) değişim tahmini -%4,0 (önceki -%3,06)
*uysal: 2020 yılı için ithalat fiyatları (abd doları) değişim tahmini -%2,3 (önceki -%0,47)
*uysal: Enflasyonun 2019 yıl sonunda %12,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (önceki %13,9)
*uysal: Enflasyonun 2020 yıl sonunda %8,2 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (önceki %8,2)
*uysal: Enflasyonun orta vadede %5,0 düzeyinde istikrar kazanacağını tahmin ediyoruz
*uysal: Enflasyonun, %70 olasılıkla 2019 yılı sonunda %11,2-12,8 aralığında -orta noktası %12,0- gerçekleşeceğini öngörüyoruz (önceki %11,5-16,3 aralığı ile %13,9)
*uysal: Enflasyonun, %70 olasılıkla 2020 yılı sonunda %5,3-11,1 aralığında -orta noktası %8,2- gerçekleşeceğini öngörüyoruz (önceki %5,2-11,2 aralığı ile %8,2)
uysal: Geldiğimiz noktada, gevşeme yönündeki alanın önemli bir bölümünü kullandığımızı, bununla birlikte atılabilecek ilave adımların zamanlaması ve boyutunu veri akışına ve enflasyon görünümündeki gelişmelere göre şekillendireceğimizi vurgulamak isterim
*uysal: Enflasyonu en kısa sürede kalıcı olarak tek haneye, ardından da yüzde 5 olan nihai hedefimize düşürmeye odaklanmış durumdayız
Uysal: Son dönemde mevduat büyümesinin TL ağırlıklı olduğunu söyleyebilirim
Uysal: Ana politika olarak rezerv artırma stratejimizde herhangi bir değişiklik yok
Uysal: Kamu bankalarının son dönemde piyasada aktif olduğu gözüküyor
*UYSAL: DEĞERLEME HESABI KONUSUNDA BİR ÇALIŞMA OLMADIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM
Bu Meri Liyinç ne meret bir aracı kurum elinde hiç malı yok çakıp duruyor ve buna dur diyen yok .Bu işlere düzenleme yapılmalı.
Borç yada ödünç aldımı takasında görülmeli.
Sabancıya baktım akşam 3,5 milyon lot çakmış.
Diğer bazı kağıtlarda aynını yapmış.
Virman olduğu belli.
Döçenin malı çıkabilir pazartesi bakacağım.
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: Tarihin en büyük 3 kur saldırısına maruz kalmamıza rağmen emin adımlarla hedefimize ulaşmaya devam ediyoruz
Albayrak: Ekim ayında enflasyonda yüzde 8'li seviyeleri görebiliriz
*albayrak: 4. çeyrekte yüzde 4 büyürüz, 2019'da daralma yaşanmaz
*albayrak: Güçlü faiz indirimi kararlarına şahit oluyoruz bu güveni olumlu etkiliyor
*uysal: Kamu bankaları kredide ilk etapta diğer bankalara göre bir miktar pozitif ayrıştı
*uysal: özel bankalar da yavaş yavaş kredilerde rekabetçi oluyor, şimdi bir miktar daha rekabetçi olduklarını söyleyebilirim
*albayrak: Kamu bankaları istihdam odaklı 4 yeni ürünü hizmete alacak
*albayrak: Kamu bankaları kurumsal ticari krediler için 1 kasım itibarıyla reyting oranlarına göre yüzde 11-13,5 aralığında kurumsal kredi faiz politikası uygulayacak
Ziraat Bankası,Halkbank,Vakıfbank: Seçilmiş emek yoğun imalat sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren, en az 10 çalışanı olan ve 3 ay içinde en az 5 kişi ilave istihdam artışını taahhüt eden müşteriler yararlanabilecek, istihdam artışının kredi vadesi boyunca korunması gerekecek
Yıllarca Dışborç alıp kuru düşük tuttunuz şimdi de Dışborç ödeyeceksiniz kuru yüksek tutmanız gerekiyor... Durum bu kadar basit iken yeldeğirmenine savaş açan Don Kişot havalarına bürünmek de neyin nesi!!..
Ama efenim acıtıyor demeyeceksin çünkü bu yolu seçen de sizdiniz..
Bülent Arınç : KHK bir faciadır, bunu 7-8 televizyon kanalında dile getirdim. En son dikkat çekmek için biz bir maaş alacaksak bunun yarısını zaten öğrencilere burs olarak veriyordum. Yarısını da KHK mağdurlarına vereceğim demiştim.
Çok eleştirildim ama ben KHK faciasına dikkat çekmek için bunu dile getirdim. Çevremde o kadar çok bu felaketi yaşayan insan var ki...
Evime temizlik yapmaya gelen bir daire başkanı kadını gördükçe, eşi polis ihraç edilen bir kadını gördükçe ben yerin dibine geçiyorum. Kırıkkale'den yumurta getirip kapı kapı satmaya çalışan bir genel müdür gördüğüm zaman felaket görüyorum. Bir benzinlikte pompa tutan bir Danıştay üyesini gördükçe acı duyuyorum. Bir lokantada garsonluk yapan bir genel müdür gördüğüm zaman perişan oluyorum. Bütün bunlar oluyor.
Ziraat yatırım : Garanti bankası çeyrek raporu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ec20ca5c53.jpg
Türkiye bağırsaklarını temizliyor diye tertemiz insanları suçsuz yere yalanlarla hapse tıkarken iyi mi oluyordu?
KHK ile gerçekten mağdur olan mutlaka vardır hepsine geçmiş olsun inşallah da en kısa sürede masumiyetleri ispatlanır aklanırlar, ama haklı yere yanan da kusura bakmayın yansın...
mb başkanına göre kamu bankaları fx te dövizle oynaşıyorlarmış...
döviz neden artmıyor diye kimse sormaz artık herhalde
Eski CHP Milletvekili Eren Erdem'in infaz süresi dikkate alınarak tahliyesine karar verildi. / NTV
Akar: S-400 füze sisteminin tam kapasite çalışması için yapılan faaliyet 2020 baharına kadar sürecek-ntv