Originally Posted by
teosensoy
Beyler,
Neden bu kadar hiddetlendiğinizi ve rahatsızlık duduğunuz bir türlü anlayamadım.
Ben yazımda şahsi olarak kimseye küfür etmedim.
Hele bu yazdıklarımda ne patrona nede şirkete beddua ediyorum, zaten hakaret hiç yok.
Etmemde
Şahsi olarak hiç bir kimsenin haysiyetine şerefine zarar verecek bir şey yazmadım.
Hele sizlere hiç bir şey söylemedim
Sizler kimlersiniz bilmem, tanımam.
Sinpaşın neden ve kimler tarafından bu hale getirildiğinide bilmem.
dikkat ederseniz kimin bu işte dahli varsa onlara bu söylediklerim.Her kimlerse??
borsa bir kumarhane değildir.
borsanın kuruluş amacı şirketlere kenilerini geliştisinler diye kaynak sağlayan bir mekanizmadır.
Malesef yazınızda belirtiğiniz ve örnek verdiğiniz dinamikler ve tüm antin kuntinler ülkemiz borsasında oluyor.
eminimki sizler benden daha iyi biliyorsunuz bunları.
Uzun vade sabır diyorsunuz. ben yıllarca yatırım yaptığım senedi en az 1 sene den önce satmadım.
Tek uzun vade bekleyip te şirket hissesi yok bunun gibi zararına sattığım.
Bilançolarını incelediğim, projelerini takip ettipim ve geleceğine güvendiğim şirkete güvenerek 0,98 den aldım.
4 sene sonra 0,74 ten sattım.
Yeterince uzun vade değilmi bu sizce,
Benim gibi madur olan bir sürü yatırımcı var sinpaş'ta hala bekleyen veya zararı sineye çekip satan.
Bu kişiler kumarbaz değil yatırımcı.
her kim veya kimlerse kişi bu işi kumar haline getircek,
habire açığa satışlar yapacak,
hisseyi baskılayacak,
hisse üzerine ipotek koymaya çalışacaklar,
Şirkete kötülük yapacaklar,
Sonrada bekleyecek birilerinin keyfinin gelmesini,
her kimlerse,
Öylemi?
Yok öyle bir dünya beyler,
Kimse kusura bakmasın.
Kim de üzerine alıyorsa, alsın...
Borsa da kote edilen şirketlerdeki kumarbazlar, kan emiciler, düşsün ki şirketlerin yakasından,
Şirketler kendi dinamiklerinde hem kazansınlar, hemde yatırımcılarına kazandırsınlar,
Halka borsaya güvenerek yatırım yapsın şirketlere,
Ülke ekonomisi kazansın,
üç, beş kumarbaz değil,
söylediklerim onlara,
söylediklerim az bile,...