Yalan yok ilk etapta ilk hedefim 1000
Kesinlikle YTD.
Printable View
Yalan yok ilk etapta ilk hedefim 1000
Kesinlikle YTD.
Allah herkesin gönlüne göre versin. Bence siparişler, temettü, bedelsiz bı fiyatların içinde. Hedefe gelince alınırsa gazın alınmasını bekleyeceğim. Yoksa sağlık olsun.
Kesinlikle YTD.
Ben 2bin görmeden satmam, daha temettuler var, Togg hikayesi var, haberi düşerse 2binden de satmam, tabii bir de bilançosu gelecek😁 pusuda bekliyorum😉 ben bunu bölünse de satmam, anladım🤣hepimize bol kazançlar 🧿
bedelsiz öncesi benimde hedefim 1.000 di ama bedelsizle birlikte bende katladım hedefimi,yavrularını büyütüp nasipse delikanlı yapacağım,bu tip pırlanta gibi hisseler kısa zamanda bölündüğü fiyata gelebiliyorlar,şartlar zaten müsait neden olmasın?
Faaliyet raporu slayt sunumu yapılarak Genel Kurul'a açıklandı. Müzakere edildi. Müzakere sırasında pay sahipleri Murat Sipahi ve Şinasi Müldür TOGG araçlarına jant verilecek mi bu konuda girişim var mı diye sordu, Divan başkanı TOGG a başvuru yapıldığını başka herhangi bir gelişme olmadığını açıkladı, 2020 yılı Faaliyet Raporu oylamasına geçildi ve 23.061.959 kabul oyu ile oy birliği ile kabul edildi.
Çok zaman düşünüldü paylaşıldı bu düşünce genel kurulda gündemde edilmiş Eğer jantsa togg a tederikçi olursa bu şirket ve yatırımcısı icin büyük bir mutluluk olur 😁✋
1000 lira ne ki jantsa gibi bir hisseye yukarı da Sayın Tuzlu arkadaş yazmış bir sürü hikayesi var. Ha 1000 lerin biraz üzerinde kar satışları ve çözülme olur orada bir paniklemeler başlar sonra düşenleri aşağıya basarak toplarlar sonra 1500 lere yolculuk başlar. Bölünse bile yerine çabuk gelebilecek toparlayacak hisse yine çok insanın gözdesi olmaya devam edecek bir şirket.
Allah herkesin gönlüne göre versin. Birileri inecek birileri binecek. Gönül ister ki 2000 3000 4000 olsun. Piyasada tavanlarda o kadar pozitiflik olunca, düşüşlerde de o denli bozulma oluyor kartonda ilk çözülme 1362 den olmuştu. Sonra 2500 lere sürdüler. Oradaki bedelsiz bizim 3,5 katımızdı. Ben o rasyolara göre diyorum. Unutmayalım daha geçen sene ramazanda 58 den almıştım. Hayırlısı olsun
Kesinlikle YTD.
Rakam vermeye karşıyım verilmemesinide şiddetle tavsiye ederim.Kartonun allah canını almasın 15 senedır bedelli verecekti. 2 kere kayıtlı sermaye sisteminden cıktı! Bu sebebden orada beklenti çok yüksekti.
bedelsiz vermeden once iyice bıktırmıştı. 1350 tlden tavanı bozması beni ürtütüp kaçırmya yetmi,şti.
jantsada da beklenti bedelsizdi lakin bu beklentri karton, konya veya egedeki gibi tutku ile yıllarca beklenen bir hareket değildi. spegimiz var ve ciddi manada sirkete (yıldız pazara cıkıs ile) prim yaptırdı. suan satışlar ky satışı olarak görüyorum . tavan serisinin temettüye kadar devam edecegini düşünüyorum. o esnada brüt takas ve şirketten spk başvureusunun geleceğini ve serinin devam edeceginide düşünüyorum.Kısaca bedelsiz hareketinin Bölünene kadar evam edeceği muhtemeldir fiyat konusunda AAlllah kerim.... bu senaryo tamamen benım kafamdaki yol haritasıdır ne olur ne gider ben bilemem yazılanlara bakıpda yatrımım yapmayın burada yazılanlar sadece ve sadece işkembeden sallamasyondur
arkadaşlar bu türlerde çok bulunmuş bir dostunuz veya ahbabınız olarak bir tavsiyede bulunayım gözünüzü çok karartmayın bende yok artık alayım diye bir derdim de yok bu saatten sonra ama kar cebe sıgar kafanızdaki hesabı yapın başkalarının şu olacak bu olacak laflarını es geçin belli bir noktadan sonra kademeli vermeye başlayın az biraz da çerezlik bırakabilirsiniz ky pisikolojisi hep daha çok ister ve işte hata da orada başlar ettiginiz karı da eritirsiniz çünkü bir hissenin ederi ve beklentisi bittimi 5-10 sene hep uyur tabi genede en iyisini siz bilirsiniz hayırlı kazançlar.
Sırada 827 var yarın ola hayrola......
kesinlikle bedelsiz icin almamistim asla beklemiyordum. 13 yildir borsada hic boylr iyi surprize denk gelmemistim. daha gecen hafta aldim. konya cimentodan kufurler
yagdirarak
cikip buraya girdim
seans bitiminde denemek
icin yine emir girdim tavandan. neden bize bir lot bile gelmiyor? aciklamasini bilen var mi
Oncelikle herkese bol kazanclar, guzel bir hissedesiniz acik soyliyeyim tahtacilarindan speklerine kucuk yatirimcilardan buyuklere sahip cikiliyor.
Ayni hikaye logo yazilimdada vardi %300 bedelsiz ve temettu ayrica kendi bunyesindeki en buyuk sirketi biesme suretiyle devir aldi. Karliligina diyecek yok, borsanin en hizli buyuyen sirketkerinden ancak gecen cuma bist in en cok dusen kagidi idi. 7 nisanda genel kurulu olmasina ragmen. Girmtmedimi gitmiyor.
Pisman etti bizi, o yuzden maliniza sahip cikin tas gibi hissedesiniz.
vay 827 den emrim gerceklesmis. hizlica basvurunca demek ki siraya girmisiz
gerceklesmesinden belliydi erken bozdu tavani :)))
duserse aliriz napalim kenfileri. ilir. az az toplarim kendi adima.
gaiba artik bedelsizler etkili olmuyor on yirmi tavan zor mu bilemedim. logo ve jants. ilginc ta tavan bozmasi. daha bisey gitmemisti
saka gibi. tekrar tavan. hangi sazan satti acaba
bir tane telegram grubu var 82 k takipçili sadece 1 kişi yazabiliyor. yazdığı şu jantayı bırakıyorum . tavan bozdu hisse o anda sonra kaç lot alabildiniz diyor ? Amaç sattırıp alttan tekrar almak çok dikkatli olun.
demekki bugün bol atraksiyonlu geçecek
Yeni maliyetler yeni heyecanlar. Filmin ikinci yarısı başlıyor...bakalım nasıl olacak kimler dayanacak kimler devam edecek..
Kesinlikle y.t.d.
Arkadaşlar ben tecrübemi paylaşayım gerisi tahta yapıcının işi. Tavan çözüp panikle 785 e geldiğinde bile ortalama fiyat 825 di. Aşağı çok maliyeti olmadı bu iyi. Tavan fiyattan bank of 23500 artıda bu iyi. Yeni maliyeti olanlar 827 den atladı yukarı götürmek istiyorum dediler satanınaldılar bu iyi. Şu saatten sonra kimse fk pd dd bakmaz bir bayrak yarışı oldu. Bank of günlükçü olduğundan ve tavandan aldığını tavandan satmayacağına göre pazartesi çok heyecanlı olacak. Herkesin planı kendine. Ben ufak ufak planlarımı devreye sokuyorum inşallah.
Kesinlikle YTD.
karton bile kac kat artti. benim gozumde jants zaten kartondan iyi bir sirket
tavanda kaç lot var acep
bugün bir miktar aldırdı.. kıskanıyordum hercezin jantsası var diye, benim de var artıkın..:)
üstü ve kalıcı olması önemli.. artık ne kadar kazandırısa..
https://i.hizliresim.com/lW3Qmn.jpg