güzel yerde tutundu grafikte bakalım 37 destek tutacakmı ?
http://pixurl.net/image.php?dm=EVO2
Printable View
güzel yerde tutundu grafikte bakalım 37 destek tutacakmı ?
http://pixurl.net/image.php?dm=EVO2
bjk conta yaksa peşimizde gs var, bir seri yakalamasıyla işin rengi fb-gs ye döner.
fb ye baktığımda hala bir şampiyon oyunu ortaya koyamıyor, takım oturmuş durumda değil, samatta sakatlıktı vs. derken istenilen performansı koyamadı şuan takımın santrforu oturmuş değil, pelkası da iyi değerlendiremediğimiz ortada, merkez-kanat sürekli değişiyor onunda performansında ufak bir düşüş olursa istenilen etkiyi veremez, defans hattı da hakeza serdar-tis-sadık-lemos sürekli değişiyor, takımda yeri belli olan 8-9 maçtır altay, nazım, ozan ve gustavo var, bu sayıyı 4 ten 7-8 e çıkarmalı aksi taktirde şampiyonluk diğer takımların kötü performansıyla gelir.
umutla beklemeye devam, bu taraftar artık şampiyonluktan başka mutlu edecek birşey kalmadı.
selamlar.
Ömer Faruk enteresan bir genç.Fb.sozlesmesini üstelik Ali Koç gibi bir başkan döneminde reddedip başka kulübe gidebiliyor.Bu camialarda bir mesaj olmalı...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gs maçı öncesi rakiplerin kalecileri ortadan kaybolup gençlere şans veriliyor dakika 88 30 metreden 3 günde gelen topu kaleci elinin altından kaçıyor
Adem Büyük final paslarını dağlara taşlara atıyor
Semih Kaya ayak altından top kaçırıyor
Umut ortada yok
Hamza izliyor salakta
Takım gs maçı öncesi idman yapmayıp isyan çıkarıyor ve isyanı Adem Umut organize ediyor
TRT spikeri dünyanın gözü şuan fb de diyor şuan dünya TRT nin hazırladığı reklam ile Mesut transferini servis ediyor
Mesut bir gol asist değil bir markadır diyor ve bu marka hayalime geldim diyor ve dünya hayalini merak ediyor gözü şuan hayali olan Fenerbahçe de diyor
Ama diğer tarafta Okan 5 maçtır yeniliyor hala fb maçını anlatıyor utanmadan Hamza ve ekibi belli
Türk futbolunda sağlam bir operasyon yapılması gerek belki sonu bir örgüte bile dokunabilir çok pis kokular bunlar hemde poooookkkk kokuyorlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bjk sağlam takım.digerlerinden bı cacık olmaz.
Bjk sağlam evet güzel oyun oynuyor ama hakemler süper koruyor yoksa çoktan patlar idi
Kayseri maçı dakika 90 komedi penaltı faul bile yok
Erzurum maçı komedi penaltı
Bugün Göztepe maçı en az 2 kırmızı kart ve verilmeyen Göztepe penaltısı
Bakalım Sergen ağladıkça hakemler daha ne kadar koruyacak ama tweter da resmen linç var bu MHK bu ligi nasıl bitirir bilinmez ama rezalet Ali şansalan denen zat bjk son 4 maçında ya orta ya da var da oluyor ve bjk hep kazanıyor kazandırılıyor
Düzen kokmuş düzen bozulmuş hissesi nasıl gitsin kulüp batakta transfer yok hakemlerle zirvede tutulduğunu cümle alem görüyor bjk hissesi ne zaman gider son 6/7 hafta hala zirve de ise artık o zaman inandırıcı olur
Hoş bizim kağıt galip geldikçe ele verdi ama fb de başka beklentiler hisseyi ayakta tutabiliyor
Ali Koç boşuna demiyor bu şartlarda Avrupa da Aralık ayını görmeyiz diye
Hamleler sonucu etkileyip gerçekleri ört pas ederse yayıncı kuruluş bize şekil vermeye çalışırsa
Varlığını ve parasını futboldan kazanan hakemler takımlara futbolculara yön vermeye çalışırsa eğitimlerde siz sahanın Allahısınız tövbe aşa diye gazlanırsa sonra eyyamlarla ve talimatlarla maça çıkarsa
Ama bunların hakkından Aziz baba gelir
Bu adam Kadıköy e girmez diyecek
Soyunma odasını basıp yöneteceğiniz maçın tikim diyecek
Trabzon başkanı bunları soyunma odasına kilitleyecek yemin ederim hepsini hak ediyorlar ama Ali Koç bunların seviyesine inmez en fazla başlarım sizin işinize dertsiz başıma dert aldım der çeker gider bizde bu batakta saplanır kalırız Avrupa da ilk turda paketlenip geri döneriz
Keşke tüm takımlar yabancı hocalara dönse yoksa bu çetleer örgütler daha çok birlik olur kendilerini bir halt sanır
Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu bile ortak kanaati:::bu hafta gs ve bjk de ses yok çünkü ikiside hakemler sayesinde çalışmayan Var sayesinde kazandı açıklamaları
Şiir gibi takım yolda.Baskan ilk kez iyi transferler yaptı. Atilla da iyiydi bugün. Demek ki yarın ek al yapilacak
Valla Mesut ta iyi dönerse.Ozan bile zor forma bulur.Ozan yedek Sosa Yedek Gökhan yedek...takıma bak.Salai ilk maçta kusursuzdu.Birde Caner gününde olunca göz zevki hoş oluyor.Bjk de iyi.ikinci yarı bayağı enteresan olacak.
Yine aynı terhane dönmeye başladı 28/30 dan topladıklarını 45 civarı paketlemeye başladı şimdi takım kazandıkça veriyor yine
Yine mi 30 a yolculuk başladı acaba mı diye sormadan edemiyorum herhalde 28/30 dan alanlarında işi bitti
Mecliste spor kulüplerinin hisselerinin bir kısmının yurt dışı yatırımcılara satışı konusunda çalışmalar yapılıyormuş.Bu özellikle 3 büyükler için iyi olmaz mı?,Meclis açıldığına göre bunla ilgili gelişmeler başında düşer yakında.
Niye çıktın niye düştün.!
Viscayi da bildirin artık. Son günler. 1 Şubatta transfer bitecek
Bediktasta sabah guzel mal topladilar. Bu sefer onda poz actim bakalim.
Futbolculara para sacanlar o futbolcunun oynayacağı sahayı gozardi ediyor.Sonuc.Gecen hafta GS.Malatyada Feguli ile dünde Fener Pelkas ile bedeli ödüyor.Pelkas 2 hafta yokmuş[emoji779]
Sahalar ağırlaştı kış şartları maçlar arttı kadrosu geniş olmayanın işi çok zor
Ama Mesut markadır kalkıp eğer irfan alındıysa gerçekten son 5 seneyi kapatırız
Hatay maçı çok kritik Sosa artık oynarsa takım havaya girecektir
Kötü fb lider efsane bjk 2.futbol böyle bir oyun işte..Hatay gs 6 puan yapalım arkamızdan kimse gelemez ama önce Hatay inşallah kadromuz efsane oldu
Rıdvan dilmen :deniz türüç @tolga ciğerci@7 milyon Euro İrfan Can fb de.hem gs yi kafadan bitirme hem de geleceğe büyük yatırım hemde yılın 2.transferi Ali Koç ü kutluyorum .
Hisseyi sıkan tahtacı yada olmayan tahtacı bundan sonra kağıtta işiniz zor ky uyanmış forumlar yıkılıyor kağıdı durdurmanız çok zor
https://www.youtube.com/watch?v=tQqa7DwOdAw
Her zaman her yerde bütün bu alemde en büyüksün FENERBAHCE
Saldır KANARYA
Sensin ŞAMPİYON
Ne beşiktaş
Ne cimbom
Ne de trabzon
Her zaman her yerde bütün bu alemde en büyüksün fenerbahçe
Hatay GS Karagümrük 9 puan yaparsak kimse durduramaz hisseyi. Kimseye yatırım tavsiyesi vermem ama dolar bazında bu kağıt 53 doları gördü 2011de ve Manchester United değerine çıkmıştı. Şimdi 53 dolar ne kadar????? Yeter ki takım kazansın daha çok yolumuz var inşallah. Tabiki Ytd
Çok deli transferler yapılıyor Mesut Osayi shlazi irfan
Iskartalar gitti:Tolga deniz ademi dirar lemos eli kulağında
Takım kazanırsa tahtayı tutmak durdurmak imkansız olur ama kazanamazsa bile son haftaya kadar bırakmak bu ligi ve eninde sonunda koparır bu kadro
Mesut irfan takıma katılmadan 3 maç 9 puan yaparsa şampiyonluk fiyatlamaya başlar
ozan-gustavo-mert hakan-sosa nın yanına irfan can ve verilen bonservis bedeli anlamsız olmuş bence taraftar olarak ancak tutarsa mesut, osayi samuel, szalai gibi takımın ihtiyacı olan transferlerdi ve çok eleştirilip lider konuma gelen Fenerbahçe'mize şampiyonluk yolunda başarılar. Eğer fark 2 haftada 6 puan alırsa borsa fiyatlarını şuan kimse tahmin edemez diye düşünüyorum aksi halde buralardan devam ederiz gibi geliyor...
İrfan sezon başı istendi ama Başakşehir şampiyonlar ligi için tuttu o yüzden Ozan satılmadı Mert takviye edildi.ama şimdi Başakşehir para yaparken vereyim adam yatıyor elde patlayacak gs güçlenecek ve irfan ın ölüsü 10 milyon zaten
Sezon sert ve yoğun o yüzden hepsine iş düşer
Yaza Avrupa şampiyonası var Ozan Mert milli takımda değerine değer katar
Ozan kesin satılır Mert yabancı sınırına göre değerlendirilir ki şuan bile Rangars braga istiyormuş
Şuan elimizde tek bomba Sosa ama ona çok ihtiyaç var çok kaliteli bir ayak fark yaratacak oyuncu ama hala oynamadı inşalalh Hatay ve gs maçlarında Pelkas ın yokluğunda kendini hatırlar
Lige ara verilmeyecek olması transfer fiyatlamaları ile birlikte şampiyonlukta yavaş yavaş fiyatlanmaya başlayacaktır diye düşünüyorum ara yok
Şuan 4/5 maç seri yapan takım çok farklı fiyatlara taşıyabilir hisselerini
Hatay üstüne gs hem iyi hem kötü
Çok zor Hatay içerde ite kaka gs
İkisine vurursak Mesut irfan osayi zaman kazandırmışta oluruz çok başka boyuta döneriz
Not:fb son dakikaya kadar çok ünlü bir forvet için mücadele edecektir ligin üstünde
Bir ihtimal Ozan veya Mert yarın satılabilir
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +6,18, ortalama tahmin ise +6,80 puan oldu.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +22,09 puan olurken, en düşük beklenti ise -10,34 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 29 analistin 26'sı pozitif, 3'ü ise negatif açılış
tahmininde bulundu.ü
BIST 100 Endeksi, cuma gününü 24,87 puan düşüşle 1473,05 puandan
tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(01/02/2021 - 09:17:24)
antalyayı yenemez bjk , kadrosu da yeterli değil..atcı sergen 2. yarılar genelde salar , motivasyonu kaybolur..
tabi tercih sizin , hatayı yarın yenebilirsek hafta sonu gsrayın içinden geçeriz..
boupeanza ile anlaşma haberleri falan var , bilmiyorum artık..eğer bunu da alırsak fenerin önünde kimse duramaz, sadece bu yıl değil en az 5 yıl..ytd
ben sattıklarımı 38.80/90 bandından yerine koyuyorum , bi haber gelirse 5 e doğru tekrar satıp tekrar yerine koyacağım.. :)
bugünkü kurgum bu, borsa da bi oyundur..:)
ekleme : yarın hatay maçı olmasa tek lot satıs vermezdim, pelkas sakatlandı üstüne birde..
5 haftalık periyotta hatay maçı hariç korktuğum maç yok, tirabzon da dahil buna..
1 puan verelim oynamayalım deseler ben razı olurdum..:)
Hatay i da yenermiyiz diyorsak şampiyonluk zor demektir.
Hayay iyi oynuyor Savas hakli. Yalniz o kadar beklentiye Fener gitmemesi beni iskillendiriyor.
Dzeko felam lafi edildi. O gelirse tam bomba olur.
Fener Mesut İrfan pelkas ve son maçta sonradan giren in 11e girdiği maçlarda zor tutulur...Ama kimi hazır değil kimi sakat 2/3 maç yok.bocalama o yüzden.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatay bjk maçında VAR hakemi, orta hakem , yan hakemler hep birlikte çabaladı yine de bjk kazanamadı. 4-2 Hatay'ın kazanacağı maç 2-2 bitti.. Hatay iyi oynuyor ama fener deplasmanda bjkden daha iyi. Savunma ağırlıklı oynuyoruz. Fener savunma yapmaz yaptırır gibi sözlere karşiyim arkadaşlar. Bazen akıllı oynayacaksın. Hisse de artık yatırımcıyı biktirip anı patlama bekliyorum ben. Tabii yarıştan kopmamak sonunu getirmek onemli
Hatay kim yaaa. Yarın 2-3 tane atar kazanırız. 2 kesin atarız. Haddi haram olmasa 1.7 oranı var fenerin 2 gol atarinin.
2 hafta önce mert hakan kanserinden bizi kurtarın demişti ortaklardan biri. Vallahi çöp adam ya. Hiç kuvveti yok