Olmıp nerelere geldı. Sen hala nerelerdesın
Printable View
Olmıp nerelere geldı. Sen hala nerelerdesın
2020/9 Bilançoları son yayınlanma tarihi, konsolide olmayan finansal raporlar için 30
Ekim 2020, konsolide olanlar için 9 Kasım 2020 olacak. Bankalar,
sigorta şirketleri ve GYO'lar ise konsolide ve konsolide olmayan raporlarını
19 Kasım 2020'ye kadar gönderebilecek.
CASPER_VIA_A2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimsecikler yok.:shh::shh::shh:
Kartonun derdi konyayı gerdi. Yüzde 8 yükselen hisse de yazı yok, endekse rağmen yüzde 1.2 düşen konyada ortalık kop kop. Valla konya da 5k mal alanlar var, eğer karton giderse konya da şenlik olacak. Acilen konya spekinin karton spekini arayıp hareketi durdur demesi lazım, tabii dinlerse
Milleti nasıl bıktırdılarsa kimse yok forumda ☹
Evet kimse kalmadı çoğu insan artık twettırda birkaç usta var onlar için giriyorum yoksa bende gitrmeyecwğim turkuaz Kubilay gibi..
aslında benimde giresim yok
acaba bir haber düşmüşmüdür
beklentisiyle girip bakıyorum
dede bize eziyet ediyor resmen.
https://www.tradingview.com/x/H69Q2HNP/
sert kırdı
dede dedeliğini yapacaksa 95 doları tekrar gösterecektir
yok dedeliğini bırakacaksa mavi yatay olan 104.8'den direnç görebilir
onun üzerinde fibo hedefi 112.2 dir
tabi bana göre.
https://www.tradingview.com/x/o8Vztokq/
güzel birde yükselen tirendimiz var
Her yerde karton konuşuluyor hedefler de yüksek yarın herkes gaplı açılış ile tavan bekliyor..
dedem ,grafikcimi oldun..
ama yemezler..
cumanın çıkışını sindirtmeye çalıştığını
dökebildiğini döktüğünü
sonra 775 direncini geçmeye gideceğini düşünüyorum
yanıltma beni.
Bilanco ile beraber 28 Temmuz (851.5) zirvesini kiracak bence..ytdegildir
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.tradingview.com/x/mWb4504X/
hobaaa 773.8 sağol dede..
artık şu yatay dirence gidip biraz geri gelebilirsin
sen bilirsin artık
seni fazla zorlamayalım
https://www.tradingview.com/x/lErXMaem/
günlük
heyt 795'de yaptı.
aman gözünü seveyim dede
çanak çömlekle uğraşma lütfen
çanağı elinden düşürde kırılsın emenuke.
dede ,774,8 üzerinde kal bari.
yarında kısa tepeyi geçersin.
ne yapak,bununla idare eceriz
https://www.tradingview.com/x/Ju5V6t7U/
zorladı ama olmadı
790 kapattı.
artık yarına bakacaz
ama çok nazlı gidiyorsun dede
baksana hisseler tavan tavan gidiyor
hadi artık ver gazı
Sn Hürriyet mesajınız dikkatimi çekti. bu yüzden alıntı yaptım... hazır koltuklar boşken bende 3. sıra C2 koltukta kendime yer buldum..haftalıklar bana şimdilik yerini kaptırma diyor.. hatta bu haftalıklar 851.50 tepesıne kadar potansiyeli de var diyor .. işte o zaman geldığınde buranın boş mu dolu mu olduğunu tartışılabilir.. hiçbir senet için iyimser değilim.. giderse binerim, gitmezse inerim.. not otobana giriş gişesı 725.10 gerıde kaldı..(aynı zamanda stop seviyem) haftalıklarda bu gişe 795.50 .. kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.resimyukle.xyz/8e45MV.png
Kabaca 770 diyelim.
Üzeri Teyitli kapanış buda 3 gün.
YTD.
Sn Kubilay 770 geçerse sizce ne olur?
Teşekkür ederim sn Kubilay
Gözümüz aydın olsun
Bedelsiz hayırlı olsun
Özet Bilgi Şirket Çıkarılmış Sermayesinin Bedelsiz (İç Kaynaklardan) Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 16.10.2020 Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 100.000.000 Mevcut Sermaye (TL) 2.837.014,21 Ulaşılacak Sermaye (TL) 75.000.000 [COLOR=#FFFFFF !important]Bedelsiz Sermaye Artırımı[/COLOR]
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi A Grubu, İşlem Görmüyor, TREKRTN00013 2 50,872 2543,62440 B Grubu B Grubu, KARTN, TRAKARTN91D4 Hamiline B Grubu, KARTN, TRAKARTN91D4 2.837.012,21 72.162.934,918 2543,62440 B Grubu B Grubu, KARTN, TRAKARTN91D4 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) TOPLAM 2.837.014,21 72.162.985,790 2543,62440
Özet Bilgi Şirket Çıkarılmış Sermayesinin Bedelsiz (İç Kaynaklardan) Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 16.10.2020 Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 100.000.000 Mevcut Sermaye (TL) 2.837.014,21 Ulaşılacak Sermaye (TL) 75.000.000 [/COLOR]
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi A Grubu, İşlem Görmüyor, TREKRTN00013 2 50,872 2543,62440 B Grubu B Grubu, KARTN, TRAKARTN91D4 Hamiline B Grubu, KARTN, TRAKARTN91D4 2.837.012,21 72.162.934,918 2543,62440 B Grubu B Grubu, KARTN, TRAKARTN91D4 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) TOPLAM 2.837.014,21 72.162.985,790 2543,62440
İç Kaynakların Detayı :
Özsermaye Enflasyon Düzeltme Farkları (TL) 72.162.985,79 [COLOR=#FFFFFF !important]Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar[/COLOR]
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6 Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği Kaydi Pay [COLOR=#FFFFFF !important]Ek Açıklamalar[/COLOR] Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 16.10.2020 Tarihli toplantısında;1-Şirketimizin 100.000.000 TL lik kayıtlı sermaye tavanı içerisinde bulunan 2.837.014,21-TL çıkarılmış sermayesinin; 72.162.985,79 TL tutarında ve tamamı yasal defter ve kayıtlarda bulunan "Sermaye Düzeltmesi Olumlu Farkları" ndan (Öz Sermaye Enflasyon Düzeltme Farklarından) karşılanmak suretiyle artırılarak 75.000.000 TL'ye çıkarılmasına,2-Artırılan 72.162.985,79 TL'lik sermayeyi temsil edecek payların; tüm pay sahiplerine payları oranında dağıtılmasına, her biri 1 (Bir) kuruş itibari değerde B grubu hamiline yazılı Kaydi Pay olarak çıkarılmasına ve pay sahiplerine usulüne (Kaydi Sistem Esaslarına, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş düzenlemelerine) uygun şekilde dağıtılmasına,3- Bedelsiz sermaye artışına ilişkin aşağıda yer alan şirket esas sözleşmesinin sermaye başlıklı 6'ncı maddesinin tadil tasarısının kabulüne ve gerekli izinlerin alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kuruluna başvuruda bulunulmasına,4-Bedelsiz sermaye artışına ilişkin tüm işlerin yürütülmesi, başvuru ve tescil işlemleri için gerekli tüm prosedürleri yerine getirmek üzere Genel Müdürlüğe yetki verilmesine,Karar verilmiştir.
Tarihi gün
Kartoncular gözünüz Aydın..:bravo:
Kağıt,Pazartesi uçuşa başlar.Bakalım hangi gezegende piste iniş yapacak..:evil:
%2500 bedelsiz mi geliyor??? Hayırlı olsun👏👏👏
SPK nın, Pazar değişikliği,halka açıklık,Şirketlerin ödenmiş sermaye deki %5-10-49 oranlar gibi ,Gösterdiği Sopası ,Nihayet Birilerini uykusundan uyandırmış..:yes::evil::kahkah:
.Umarım devamı gelir..:hah:
Hissede olanlara Hayırlı uğurlu olsun sayın Adsız dan ve teknikçi arkadaşlardan güzel yorumlarını eksik etmemelerini dilerim.
Super haber[emoji122]..nihayet hayaller gercek oldu[emoji4]..son sözü dede söyledi[emoji18]..hayirli kazanclar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Niye kapanışta tavan olmadı.
Bilen yokmuydu yani