http://share.matriksdata.com/Images/...1006062991.png
http://share.matriksdata.com/Images/...1006325648.png
Printable View
Bugün bu senedi aldığıma gerçekten pişman oldum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnek hırsızı Osman Sarıgün koronavirüse yakalanmış.:)
Mââlesef yine endeks uyduruk kağıtlarla tepki veriyor yazıklar olsun koskoca bankanın yaptığı
Küresel ekonomide 2020.de en az 2008 finans krizi dönemindeki kadar büyük bir resesyon (ekonomik küçülme) beklediklerini söyleyen IMF Başkanı. 2021.de toparlanma umduklarını sözlerine ekledi.
Onumuzdeki surecte bankalar gorece daha iyi performans sergiliyecek diye beklerken,son alinan kararlar bankacilik sektorunun agir bir yuk altina girdigi ve bedel odeyecegi sonucunu cikardi.Olusan rakamlar onun fiyatlamasi.Beklentileri asagi cekmekten baska care yok.
Günaydın HALK cafe. Gerçek kahvehaneler kapalı, burası açık en azından.
Beyanname verme süreleri de ertelenmiş. Dün bankalara bir arkadaşımızında söylediği gibi ek ciddi yükler geldi, dünkü satış bundan.
Ben bugün pegiyle yeniden flörte başladım. Aramız iyidir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hükümet nakit olarak halka destek vermekten çok uzak. bir çok yükü bankaların omzuna yükledi geriye çekildi.
Olmayinca olmuyor maalesef hisseyi zararina satmistim.Cuma gunu uygun endekste uygun rakamdan tekrar girdim. Sonuc ortada.Hisse darbe yedi.Bazen kismetten otesi olmuyor.Bu hissede bir ugursuzluk var sanki.
Şimdi tepki vermezse düşerken yine ilk sırada olacak yahu şimdi çık düşerken tekrar gelirsin yahu 5.00 mumla aratacaklar yazık
Bankalarin virusu sirtlanacagi biliniyor zaten, o yuzden o kadar indiler. Dolar grafigini koydum. Burdan hisse satan uzulur ileride. Tabi ki dibin dibi vardir, 80 sentin de altina kaydi.. ama virus gececekse bankalar da toparlayacak. Cok fazla para girecek ileride dunya bankalarina. Konjekture gore girip cikiyorsan kazanmak zor maalesef, ilerde olacaklar fiyatlaniyor cunku.
Oteki bankalar batabilir ama bunun arkasinda devlet var. Adi zaten Turkiye Halk Bankasi. "H" harfinde aratirsan bulamazsin KAP'ta mesela. "TC" harfine bakacaksin. Ben cok aradim bulamadim. Halk Sigorta var, Halk Kiralama var, HATEK falan var, ama bir turlu jeton dusmemisti nerde nerde derken.
Bir de SAHOL var. Onu da "S"de aratmayacaksin. Haci Sabanci Holding, yani "H"ye koymuslar.
Garanla yılbaşından beri 100 TL üzerinden getiri(götürü) mukayesesi...
Düşük primli, devlet destekli olmanın avantajı şuana kadar görüldü...
İnşallah yükselirken de bu sefer aynı şekilde olur...
https://i.hizliresim.com/AXdyK5.jpg
https://i.hizliresim.com/plF6pK.jpg
Bu da yılbaşından bu yana kuşların 100 TL üzerinden götürüsü...
https://i.hizliresim.com/MOLZkB.jpg
https://i.hizliresim.com/YeJxvf.jpg
Pegasus: Kovid-19 tedbirleri kapsamında bugünden itibaren Pegasus Cafe satışlarımızda nakit ödeme kabul edilmeyecektir
7 dakika önce (24.03.2020 11:26)
Millet canlı paradan korkar oldu. Hay Allahım ne günlere kaldık. Canlı paradan korkanlar bana verebilir.
Bu yetmez bu gunluk. Endeksin bir iki puan,hulk un da 5 e yaklaşmasını beklerim.
Yatırım tavsiyesi değildir
Batik hepsi.
88 bin üstü kısa vade nefes aldırır. aşağıda azda olsa bir dikdörtgen yapı oluştu. bist dowa göre daha güçlü kaldı. ama bundan sonra ne kadar güven verir, o ayrı bir tartışma konusu.
24-23-22 aldik...
Noluyor yav, battik mi diye kat be katini 19-18-17'den soktuk.
14
Allahtan cikarken de veriyoruz :) 25-26-27-28-29 postalamistik.
Yaktin ulen bizi korona. Kolay kolay olduremezsin ama!
Allahtan kestik 17'den diyecegim de, kesmemisiz, 15'ten de almisim biraz. Alici mal buldu mu veriyor adiler. Sirket bile tirsti kacti iki gun alip. :)
Neyse, temettunu zikkimlanayim bari birkac gun sonra adi hisse!
Garantiye bak bee ah bir eşitlemeseydi acımıcaktım trampa edecektim :)
Bist Bi 100 bin yapar mı kısa vadede sn. Kızıldağ
YııdızTopu kardeş bugün bu halk benim hiç hoşuna gitmedi nazlı nazlı tepki vermesi neye işarettir sence benim gibi bir aşığı bıktırdı.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ortak ,şahsen hepimiz aynı durumdayız.
Önce virüs sonra da mahkemeden gelen bilgiler yön verecek.Bazı kahinler riskli olduğunu söylese de ben o riski alıp sonuna kadar bekleyeceğim. Ceza çok gelirse kötü olur ;başka hisse al diyenleri de coca cola yı boykot edip fanta içenlere benzetiyorum.
Kişisel düşüncelerim olup yatırım tavsiyeleri değildir.
Ortak haklısın ama 3 liradan eczilaca değiştirme fikrim vardı Dd. Aldandım. Dün adese’ye 80 kuruştan değiştirecektim dünde fırsatı kaçırttım yine adese 93 bugün Eczilaç 1 lira koydu üzerine bu defter değeri bizi ışık gibi çekip yakıyor
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Serefsiz insanlar.
hacim çok az, dolu dolu bir geri alım yok, 82-88 arasında dikdörtgen kalıcı olarak kırılırsa 92 bin menzile girer, tam rakamlar olmasada düzeltme kalıbına ait grafik atmıştım. gelişmeler ne kadar fiyatlandı bunu asla göremeyiz, belkide fazlası fiyatlandı ve virüs ile yaşamayı kabul ediyoruz denilecek. Burada dikkat çeken şey, bu bir düzeltme mi olarak kalacak, yoksa mal iyi fiyattan satıldı ve artık geri alınmayacak mı olacak. Bunu hacim gösterir. Uzun zamandır Bisti domino eden yatırım finans neden ortalarda görünmüyor artık. 88 üstünde çok az durdu, muhtemelen 16:30 açılışını bekleyecek. dünya dowun hareketlerine göre yön arıyor. Halkbank özelinde 5,03 üstünde hareket etmesi daha faydalı olur, dava için bir açıklama yok, o halde 5,03 gelmesi gerekir.
Ne oldu ortak
https://i.hizliresim.com/GO9QlP.png
hulk -garan farkı
sabah aldım biraz garan acele ettim verdim.. benden sonra devam ..neyse nefsimizi körledik ..şu ara gömlekçi olduk
Halkbank esnaf ve sanatkarlara 25 bin TL nakit kredi, 25 bin TL ticari kart desteği verecek-Basın Açıklaması24.03.2020 13:58
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında reel ekonomiye desteğini sürdüren Halkbank, Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde ekonomik faaliyetlerine destek sağlamak amacıyla esnaf ve sanatkârlara yönelik Esnaf Destek Paketi'ni açıkladı. Destek paketi ile devletin kamu sağlığını ve ekonomik istikrarı eşgüdümlü korumak üzere salgına karşı kararlılıkla yürüttüğü mücadelenin bir parçası olunması amaçlanmakta olup paket kapsamında İşletme Kredisi ve Paraf Esnaf Kart ürünleri sunulmaktadır. Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz desteği ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kefaletiyle kredi kullandırımlarına yönelik uygulama devam etmektedir. Esnaf Destek Paketi kapsamında, bugüne kadar faiz destekli kredilerden yararlanmamış olan esnaf ve sanatkarların da imkanlardan istifade edebilmesi amaçlanmıştır. Bu kapsamda esnafa kullandırılacak İşletme Kredisinin limiti 25 bin TL, vadesi 36 ay olarak belirlenmiş ve 6 aya kadar da ödemesiz dönem uygulanabilecektir. İşletme kredisi yanında, esnaf ve sanatkârların mal ve hizmet alımlarında taksitli ve vadeli işlem yapabilecekleri, çek ve senet işlemlerini kart üzerinden gerçekleştirerek nakit akışlarını düzenleyebilecekleri, çalıştıkları tedarikçilerden avantajlar sağlayabilecekleri Paraf Esnaf Kart Destek paketi kapsamında 25 bin TL'ye kadar limitli olarak ayrıca tanımlanabilecektir. Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında esnafa özel iki yeni ürün Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli işletme kredisinden esnaf ve sanatkâr odalarına kayıtlı esnaf ve sanatkârlar yararlanabilecektir. Esnaf ve sanatkârların ağırlıklı olarak faaliyet göstermekte olduğu, perakende ticaret, ulaştırma, imalat ve yiyecek-konaklama meslek kolları başta olmak üzere esnaf ve sanatkârlara yüzde 4,5 faiz oranı ile 25 bin TL limitli İşletme kredisi kullandırılması amaçlanmaktadır. İşletme kredisi yanında; 3 ay ödemesiz dönemli, 12 aya kadar vadeli, 25 bin TL'ye kadar limitli Paraf Esnaf Kart ile esnaf ve sanatkârlar mal ve hizmet alımlarında taksitli ve vadeli işlem yapabilecek, çek ve senet işlemlerini kart üzerinden gerçekleştirerek nakit akışlarını düzenleyebilecek, çalıştıkları tedarikçilerden de avantajlar sağlayabilecektir.
Cok yerinde bir takas yapmisim halk vakif takasinda net sekilde bugün yine gosterdi
Halkta tek yaptiklari sey trade..