700 - 800 baz puan gibi Doğru dürüst bir artış olmazsa dolar dolmaya devam eder.
700 - 800 baz puan gibi Doğru dürüst bir artış olmazsa dolar dolmaya devam eder.
ben fibayla daha önce çalıştım. şubelerine gittiğimde son derece ilgililerdi. kiraz hesap için bir süre parayı orda tutmuştum..çok göze hoş gelen bir internet bankacılığı siteleri var. sırf bu sebeplerden dolayı parayı nkolaya aktardıgımda bile banka hesabını kapatmadım. arada sırada arayıp oran teklif ederler. kibardır güzel bankadır. böyle bankalar büyüsün işte.
şimdi gel bu grafiğe göre 8.60 dan evvel dolar bozdur !!!!
https://invst.ly/sbkj5
HSBS 418,5K 35gün %13,5 bağlandı. Nkolay dan çıkıp transfer olundu. Aktif 40 gün bona %14,15 verdi. Reddedildi..
BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HSBC nin verdiği 13.5 eski % 15 stopajlı sistemde yaklaşık 15.10 a tekabül ediyor sanırım yanlış hesaplamadıysam.
Aktifbanktan haber geldi;
2 Ekim Cuma (yarın) itibarıyla N Kolay Bono faizi %15 olarak güncellenecektir.
Artı faiz uygulaması kalkmıştır.
Nkolay'a haksızlık yapılıyor.
Diğer bankalar %10'luk stopaj indirimini kırpıp o oranda artış yapmazken
Nkolay tüm stopaj yükünü de üsteniyor.
2 gün gecikme oldu diye hemen terk etmemek lazımdı.
Bono stopajı %10 mevduat stopajı %15 iken mevduat aleyhine haksız rekabet oluyor gerekçesiyle bono stopajı da %15'e çıkarıldı.
Şimdi mevduat stopajı indirildi bono stopajı kaldı %15'te.
Haksızlık oluyor deniliyorsa bononun stopajı da düşürülmeliydi.
Evet aktifbank hep piyasanın en az +2 puan üstünde oran verirdi son zamanlarda çok bozuldu
60 gün bekle +0.5 -+ 1 al bu saçmalıktan vazgeçmeli,ve bidaha getirmemeli
Su anda 13.5 orana göre aynı
artisi günlükte olması ve sınırsız
eksisi devlet garantisi yok
Bonoda stopaj kalkmalı devlet haksızlık yapıyor.
Aktif 15 yaparsa mevduat eşlenirliği 13.49 yapar.
15 i Hergün çevirirseniz (satıp,tekrar alırsanız) 32 günlük 13.49 yapar, yani HSCB nin 13.5 i ile çok yaklaşık aynı olur,
O yüzden likit kalmanın avantajı ile Aktif’te kalmaktan yanayım.
Acaba sabaha karşı menkul kıymetlerde de stopaj güncellemesi gelir ise nkolay bu niyet ettikleri artışı yine yapar mı?
Valor yok net 32 gun bagladim
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
normalde dün cıkış yapıcaktım nzordan,burdaki arkadaşlar güncelleneyor fişlan dediler diye bekedim..yarın 12 e kadar zamanları var yoksa hsbc de param kendileri bilirler..kimse keriz degil bu devirde yok 60 gün tut yok şöyle yok böyle..
HSBC'nin %13.5'undan sadece ilk kez hesap açan müşteriler yararlanabiliyor dedi bana müşteri temsilcim. %13.5 bağlayanlardan eski müşteri olan var mı acaba? Akbank'tan dün %13'le bağlamıştım aktifi boşaltıp, gayet de isabetli bir karar olmuş. %15.5 üstü olsaydı anlamlı olabilirdi. %15 aktifin rekabetçiliğine ters.
İnanma sikistir eski musteriyede veriyorlar
Eskiyim 13.5 dan bagladim
Yatırılan 418.490TL 35 gün sonra cüzdandaki vade sonu tutar 423.622,51TL tam olarak. 5132,51TL net faiz tutarı.
BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben Nkolay da böyle bir oran beklemiyorum. Çok zor... BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
N Kolay Bono durumu ne olur ?
Bir zamanlar vergi avantajı vardı, şimdi durum değişti
nkolay bu 60 gün bekle +1 faiz falan saçmalığını kaldırmalı insanları keriz yerine koymamalı. bunu ben belirttim sizler de telefonda belirtin..
bakın faizler çok fazla oynak, devamlı değişiyor ve artış yönünde değişim oluyor..bu şartlar altında özellikle faizleri takip eden insanlar durumu rahatlıkla anlıyor ve olumsuz şekilde sosyal platformlarda konuşuyor. aslında bu işten zarar ediyorlar. faizlerin şu şartlar altında düşmesi zaten mümkün değil. döviz-altın almış başını gidiyor. 60 gün bekle + bilmem ne faiz saçmalığının insanlara getirisi olmadığı gibi banka olarak kendilerini de rezil ediyorlar.