Hocam bu arada OLMİP caktirmadan yavaş yavaş yukarı doğru gidiyor. Bir ayda yaklaşık %35 değer kazandı. İnşallah devamı gelir.
Printable View
Hocam bu arada OLMİP caktirmadan yavaş yavaş yukarı doğru gidiyor. Bir ayda yaklaşık %35 değer kazandı. İnşallah devamı gelir.
Çelik Hocam ; hisse alırken gerçekten ciddi bir inceleme sürecinden geçiriyorum..
Sonra da hedefime kadar sabrediyorum..
Uzun yıllardır bunu yapıyorum..
Pek internetten borsa yorumlarına falan bakmazdım.. ancak Çelik hoca nın yorumları ise bana çok objektif geldi. Tamamen iyi niyetli geldi. Her gün okumak yorumunu almak çok iyi oldu benim için..
Elimdeki uzun vadeli almış olduğum hisseyi
kendim almıştım zaten , ancak arada yorumunu alıyorum hoca nın..
Olur ya kaçırdığım olumlu olumsuz bir durum varsa diye...
Uzun vadeli olarak Olmip almıştım..
Alırken de Marshall ve Olmip arasında çok düşünmüştüm..
O kadar benzer geldiler ki bana..
Her şeyleri çok benzerdi.. ancak hisse portföyümü ikiye bölmek hiç huyum değildir..
Hikaye olarak daha çok kafama yatan Olmip aldım..
Marshall fiyatı o gün 47 idi..
Marshall o günden bu yana yüzde 600 arttı..
Olmip in de yolunun daha başında olduğuna inanıyorum..
Hiç kimsenin benden hiç bir şekilde etkilenmesini istemem.
Herkes kendi araştırmasını kendi yapsın.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Kardeş portföyü tek hissede tutmak kişisel tercihiniz ama bence yanlış en az 3 e bilmeniz gerekir.
Ben araştırmadım ama Olmip e yüzeysel baktım firma değeri çok ucuz değil geçen yılda zarar açıklamış bu yılda zararda çok iyi bir beklentisi varmı bilmiyorum fakat kar eden ucuz firmalarada yonelmelisin. Zaten örneği kendin yazmışsın ikiye bölüp yarısını marsal alsaydın şu an daha iyi durumda olabilirdin.
Nacizhane tavsiyem tekrar araştırıp birkaç hisseye bilmem daha uygun olacaktır diye dusunuyorum.
Çok önceleri bir kaç hisseye paylaştırırdım..
Ama son yıllarda tek hissede tutuyorum bütün portföyümü..
Hiç pişman da olmadım çok şükür..
Olmip ten de hiç pişmanlığım yok ve inanıyorum hedefime...
Herkese hayırlı bol kazançlar...
çelik hocam, sizi benim gibi sessiz takip eden niceleri var, karşılıksız bu iyiliklerinizin mükâfatını alırsınız elbet, Allah razı olsun [emoji106]
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi akşamlar arkadaşlar bu gün daha hareketli bir gün bekledim ama haftaya yayılacak daha iyi olur bence hafta güzel başladı
olmip beklentim yüksek ve halen devam ediyor rheag beklentim de halen yüksek sadece sabreden kazanacak YTD
iyi geceler . Çoğu kağıt dirençleri kırdı. Bir kısmı direnç noktasında kapadı.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Celik hocam . Atlas vardı halen takip temi
Hakan gedikte büyük üçgen çalışması olacak bu üçgenin sonuna gelene kadar takip etmelisin senin gedik yatırımın var sanırım üçgen tamamlandığında cok güzel pirim yapacak haberin olsun :)
Uzun süredir baskılanan bir hisse var tborg sistem al vermiş 14.96 üzeri ciddi marj var YTD
bazı arkadaşlarım sanırım topiği bırakacağımı sanmış şimdilik burdayım kendilerinin iyi niyetli ve güzel mesajlarından dolayı teşekkür ederim ..gönüller bir olsun elimden geldiğince sizlerle bilgilerimi tecrübelerimi paylaşıyorum...
İnşallah bırakmazsınız hocam, motivasyonunuzu da kaybetmezsiniz..
Karşılıksız olarak yönlendirme amacı olmadan sadece bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz...
Her türlü bilgi ve paylaşımlarınız için teşekkür ederiz ...
piyasa abd seçimlerine kadar yükseliş yönünde olacağını düşünüyorum hatta bir tıkda ileri atıyorum aralığın ilk haftasına kadar diyeyim daha önce abd seçimlerine kadar demiştim işler uzadı
Hocam petkm için bir yorum yapabilir misiniz , teşekkürler??
Hayırlı geceler hocam. önümüzdeki süreçte hangi sektör öne çıkabilir ve hangi şirketler?bu arada dandanakan hocamada selamlar olsun.Bu hafta AFYON için ne düşünüyorsunuz hocam. Teşekkürler.
balat hissesine bakıyorum 209 civarından 0.23 kuruşa düşmüş ve d grubu
tkuru 15 civarında dikkatimi cekti şimdi 403 tl
mmcas cok 50tl civarından 0.45 düştü bnm paylaştığımda 0.72 di
etyat 0.17 kuruştu şimdi 1.97
bu tarz hisselerden en az 1000 adet almak lazım al at unut modeli ile YTD
Ayrıca girişim sektörü çimento akdeniz işi biraz sakinleşirde kanal istanbul gündem olursa çoğu sektör ciddi yükselişe gecer
MIPAZ da alevleniyor Sn celik comak...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizlere iyi geceler cümleten
Yerli ve milli doğalgaz borusu, Erbossss
Yatırım tavsiyesi değildir
Hocam Fener hissesi ile ilgili düşünceniz nedir
LİNK konusunda tebrik ederim hocam dediğinizden bu yana iyi getiri sağladı .Dediğinizde alsaymışız çok iyi olacakmış nasip değilmiş artık.Daha devamı gelir mi acaba ?
Önümüzdeki günler için beklentiler aynen devam galiba...
Haftanın son iki günü biraz daha iyi olacak gibi piyasalar...
Erbos gelecek vadediyor yarın 24.72 üzerine atmalı yani %5 getirmeli YTD
Mancınık ne carrefour muş beh :)
Herkese Selamlar bu forumda ilk mesajim Egpro benimde takibimdeydi 2018 son bilancodan beri karda hizli bir düşüs var net satis maliyetleri bu bilancodan sonra ciddi oranda artmis ayrica satislar artmiyor hissede karlilik dusuyor yeni yatirim yeni haber vs bir sey yoksa ben kendi adima biraz pahali buluyorum , sizin begendiginiz benim göremediğim bir sey varsa paylaşmanızı rica ederim
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.