Seyis abi niye yazmiyy..inceden ve derinden takip ediyik burayı..:yes:
Printable View
Seyis abi niye yazmiyy..inceden ve derinden takip ediyik burayı..:yes:
TCELL karanlık oda teorik 15,45 %-2,95 şimdilik.
2013 ABD rallisi 2019 ABD gezisi rallisi
Ve yine ABD rallisi ile karşı karşıyayız..
Ömrümüz çürümüş kanımız çekilmis aziz mertebesine ulaşmış mezarmizin belli olmadığı keklikler olarak durum budur
Karanlık oda grafiklere yansımıyor, bazen rakamlar kısa vadeli destekleri işaret ediyor.
Bu arada ölmeden para varken mezar yeri almakta fayda var. En karlı yatırımlarımdan biri oldu, daha yerleşemedik ama.
Bizde bi tane bulursak bizim millet kokteyl yapar demedi demeyin..Türkish çözüm..:he:
Şimdi beklentilere göre 450-500 puan arası bir artışın fiyatlandığını söyleyebilir miyiz.
Yoksa 250-300 arası fiyatlandı kalanı artırımdan sonra mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
64 Milyar Rekor Hacim.
Eksi kapanıs.
[QUOTE=hakansahin;4925716]64 Milyar Rekor Hacim.
Eksi kapanıs.[/QUOT
Nasıl bır ıstır anlamadım borsayı ucuracaklarkı para dovıze gıtmesın
Sabah herkes long iken, bankalar yine tavan gidecek, yabancı yurt dışından para yağdırıyor derken, yukarıdaki tek rakamı verdik.
xu100 kapanış 1271.75 olmuş...
Buda kapak olsun herbokologlara...
YTD.
Not: Şimdi de herkes short olmuş :-) Yahu kardeşim derdiniz nedir sizin?
Değerli bayım ,her zamanki gibi süper bir zamanlama ..tebrikler ,iyi günlerde harcamanız dileği ile :)
https://www.youtube.com/watch?v=e3Cy...ature=emb_logo
19 Kasım'da rekor hacim olur mu acaba.
Faiz artmayıp da borsa yükselirse bu işi bırakalım diye çoğu kişi satabilir.
Borsaya yeni giren ky'ler kâr al yapıp,acaba dolar hazır düşükken maldan çıkıp dolar mı alıyorlar?:p
19 unda glp den verdiği faiz oranına çekme ihtimali var bana göre. Doları böyle yakalamışken şansıni dener.
Almanya'da enflasyon yine sıfırın altında çıktı.
Ülkede ısınma amaçlı kullanılan yakıtın fiyatı yüzde 37,2, taşıtlarda kullanılan yakıtın fiyatı da yüzde 10,7 oranında ucuzladı.
Ama kıskanmaya devam ediyorlar.
Vayy beah geçen hafta dolar haftaya yüzde 10 düşecek deseydik tüm forum zopayla kovalar dolar 15 olcak desek herkes evet battık bittik deyip yanımızda yer alırdı sorgusuz sualsiz. Bazı şeyleri söylemeye dili varmıyo insanın ve bu sebepten pek çok değerli üstad yazmayı bıraktı foruma . En kötüsü de onlar bilgileriyle para kazanmaya devam ediyor ve bu bilgilerini ihtiyacı olan insanlarla paylaşamıyorlar bu baskıdan dolayı. Ortalık yeni yetme finans uzmanı geçinenlerle doldu. Ama adil olan piyasa çok geçmeden veriyor herkesin payını tabii ki . Durmak yok yola devam, herkes bildiği işi yapacak...
Cüneyt Arkın'li bir kumar filmi vardı eski. Konusunu kabaca hatırlıyorum hatalı da olabilir.
Bu baştan çok kaybediyor, sonra sen en baştan başla bunun sırrını bulursun diyorlar. Neyse bu kahvehanelerde tavla filan oynarken zar kırık geldi gelmedi tartışması oluyor, tartışma uzayınca bir sakallı dede var o üstatdır ona git diyorlar. O buna sırlar veriyor veya eğitiyor vs sonra boğazda evini geri alıyor diye hatırlıyorum.
İsmini bilsem tekrar seyredeceğim, yerli güzel bir kumar filmiydi.
Geçen gün Google Earth'de dolaştım, Bermuda'yı da gezdim.
O arada okyanusların tabanını inceleyince, buruş buruş olduğunu gördüm, ya bu dinyanın ahı gitmiş vahı kalmış her gün deprem olmadığına şükretmek gerekir dedim, duvardan nerede ise patlama sesi geldi.
Halk ve vakıf da kıyım olmus
Dün tavan kademesinden kapanmıştı vakıf
Al sana borsa
Ben galiba cebimdeki para ile almıştım 4 kişilik, sonradan neden komple sülaleye almadın diye hep sitem oldu.
Şimdi çok pahalı olmuştur, 1996 olması lazım. İlk yapıldığında maliyet düşük olunca ucuz oluyordur, sonradan mezarlık bakım vs artınca fiyatları güncellemişlerdir.
Youtube'de biri tüm ünlülerin mezarlarını gezmiş video yapmış. Beğendim.
Güzel bir mesaj bırakmak lazım.
Temel mezarına yazdırmış
"Ölecem ölecem dedim inanmadunuz, bak ne oldi"
Bu nasıl kepazelik ya
130.000, endeks halk 5.40
Şey 7.7 olmuş Resmen tüm suç sayın bakana yüklemiş
Yazık oldu
Hadi olm $Dolar, ihracatçımız da kıymetli yap bi anlık kıyak falan..
efendim beklentiniz kaç ?
tut 7.70 tut :he::he: