Oyunbozancilik yapanı kim sever..
Printable View
Garan bugünde halka arz var ucuz diye anlayana gömmüşler. Hicvtavsiye etmiyorum milletin olduğu yerden kaçacaksın. Spontane 19 milyon lot ekside..
millet dolara üşüştüyse kaçmak lazım ama dolar bozuyosa almak lazım ama bunu bilmek için veri lazım bende veri yok :vk:
başlığı 162 kişi takip ediyorsa kontrat kalmadı ky de. varsada çoktan 1 e indirmiştir. ütecek adam lazım palaya.
Ağalar ve de hanımağalar,
Bu öküz 1500 ü görmeden niye geri döndü...
Garantide 450 milyon lot vardı satılacak. Daha bitmemiştir...
Garanti 21 milyon oldu para çıkışı batacak mi yoksa bu yada buna özel bir durum mu var.
madem yukarı çıkmıyor belki benle yukarı çıkar diye alım denedim 1450,00 10 tane uzun kontrat . xu100 de 1400-1420 arası bir bant oluştu diyebiliriz. :)sanki bu sefer yanılıcam gibi dur bakalım.
bU SABAH ENDEKSTEKİ tobo'NUN durumunu incelerken aynen KONYA Çimentoyada bakayım dedim aynısı vardı hangisi önce olur diye kafamda kurdum ama bişi söyleyemedim ....
Konya çimento şu an tavan ...
https://i.hizliresim.com/6TnXsC.png
şimdilik diğer hisseler garana uymuyor ama durum düzelmezse endeks bir tur daha diplere dalabilir..
1600-1700 arasındaki testere gibi 1400-1500 testere yapar uzun zaman.
ama yurtdışı çok primli orda düzeltme başlarsa soluğu nerde alır acaba.
Şu bangalara bulaşmayım diyorum ama olmuyor, zorlan al beni diyor zalım
7.15 den yarım gamyon yoncalandım
az kestireyim dedim, asansör ün halatını kopartmışlar:) çıkmayan candan ümit kesilmez. olur böyle şeyler. hayvan nefes alıp veriyor. yarın bi iğne yaparlar tay gibi olur:)
yeni MERKEZ bankası BAŞKANI Kavcıoğlu'nun banka genel müdürleri ile görüşmesinde konuşulan konu
bir hafta vadeli repo faizinin temel politika aracı olmaya devam edeceği ve para politikası operasyonel çerçevesinin korunacağı vurgulandığı söylenmekte ...
1456,75 flat düşerse alırım bi 10 kontrat 1445 falan :)
yurt dışının maşallahı var.
dolar ayıcıklarım toplaşın bişey deneyecez ho ho ho
hocam doların seanslık görünümü FLAMAYA benziyor mu ...
https://i.hizliresim.com/cYN9VK.png
garan kıpırdandı mı....
Eregl bimas thy
Bütün ağır badem topları gümbür gümbür..
Eve gelirken 0.70 artı idi xu030
Şimdi baktım 1.55 olmuş hey maşallah..
Pazartesi salı iş kazası olarak kalacak belli oldu..
V şeklinde geri basmasını bekliyorum ..
viop u en son 1639 dan karla sattım idi..
Şu an bakıyorum yüzde 3 artıda 1470
eregl temettüsü falan düşülmüş hali mi bu..
xu030 kapanış 1.9
Bir saatten kısa zamanda 0.70+ dan 1.9 artı ya..
Kudurmuş gibi saldırıyorlar..
satarken yine acele ettim. kapanışla beraber pek bir istekli şekilde alıyorlar. Benim satış 1472,50 de duruyor onuda alın bari :) yuh tam 650 tane yazmışlar oraya yalnız ilk ben yazmışımdır .kardeş elini korkak alıştırma birşey kalmadı şunun şurasında .
Halkbankı bile 10 kademe aldı karanlık seansta yuhhhhhhhhhhhh
neyse sağlık olsun bende ki beş dakikalık bist 100 grafiğinde TOTT indikatörü sat verdiği yeri işaretledim henüz Al sinyalini yakmamış ...
cümleten hayırlı akşamlar
https://i.hizliresim.com/RHaONU.png
Boşuna tek elle yönetilen borsa demiyorum
Ulen fanatik fenerliyim , yalnız bu badem spor öyle böyle değil ne forvetler sürüyor saha:)
Bugunde çorbayı verdiler.
Bademmisin Fıstıkmısın o şişirdiğin Sasa Pegasus Vestel Arçelik Ereğli Ford Gübre gibi hisseler elinde patlıcak inşallah birgün..
Bugün gübrf ile Sasa show yabtı, Ereğli temettü verdi o yüzden fiyattan bişii annayamadım, heralde kâr dayım, lingo lingo şişeleri bugünde alamadık, dünkü pırtföyüme değişiklik olarak bugün 7.15 den garan ekledim, aslında bangalara bulaşmıycam diye töbee ettiydim ama duramadım.
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
bu nisan vadenin teoriği kaç acaba?
bu arada endekis lönkleri verdim.
makas biraz fazla geldi.
Takasbank nema kaç bugün
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende 18.28 gözüküyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi