4.26 dolar kuvvetli direnç diyorlardı,,oraya da birşey kalmamıştı,,zirveden veremeyeceğini düşünen yüklü fonlar satışa geçmiş olabilir.
Printable View
4.26 dolar kuvvetli direnç diyorlardı,,oraya da birşey kalmamıştı,,zirveden veremeyeceğini düşünen yüklü fonlar satışa geçmiş olabilir.
Son bir saatte açıkçıların mal kapma yarışına şahit olacağız
Açıkçıların kellesi uçurula....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok sert geri dönüş ile yeşil kapatır
Sabırlı olup beklemeyi bilene ekmek çok var... Buradaki püf nokta zaten sabırlı olup ky döktürmek isteyenin yalan Fake atmasına inanmamak. Bilanço ortamda gelecek bilanço ortada yani lazım olmayan parayla sabırla bekleyen 3 4 ve yıl sonu bilanço daha tombul [emoji211] bir uzaya gidip gelir şahsi fikrime göre tabiki. Yatırım tavsiye değil mantı yürütüp düşünüyor bence ... Herkese bol kazanç Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi inşAllah [emoji2969]
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taşınan Açıklar artmasa da devam ediyor, HALKB daki 700 bin lot piyasadan ödünç bulamamış görünüyor ama ilerleyen dakikalarda bulacaktır, VAKBN tahtasına da açıkcılar gelmeye başlamışlar, THYAO EREGL AKBNK GARAN İSCTR HALKB YKBNK VAKBN PETKM SAHOL SİSE taşınmış, HALKB özelinde 7.7 mlyn +700 bin toplam 8.4 mlyn lot açık taşınmış, akşam paylaştığım gibi dün ki 67 mlyn lot açığın 58.5 mlyn lotu gün içinde kapanmış, THYAO özelinde dünden 1.2 mlyn lot taşınmış ve uzun bir süreden sonra kar yazdılar,
https://i.hizliresim.com/doqrf3l.PNG
Artık açıkçılar erken kapanıyor..Birde açığa satış yapan kadar gün sonu satmak için açığa alanlar var.. Onların sayısı fazla olunca karanlık seansta kollarını açıp bekliyor açıkçılar..Tera sattığı malları seanas sonu yerine koydu mesela..Bu BofA hırsızı borsayı THY de yaptığı satışla düşürdü.. Bu kadar mal vereceğini tahmin etmiyordum doğrusu.. Neyse günlük takılmamak lazım ancak seansı takip edince yorum yapmak daha kolay oluyor..Bu kadar mal satmaya yine iyi dayandı tombul kuş..
Avrupa ve Abdde havayolu sirketleri cok sert dusuyor. Haliyle buraya da basiyorlar. Dususlerde paraleliz yukselislerde onde oluyoruz genelllikle
brent boyle kapatırsa savas oncesindeki rakamlardan kapatmış olucak. acaba yakıtın % kacını hedge ediyor olabilirler bilen var mı acaba?
En hayati girdisi yakıt fiyatlar sürekli lehine kasada döviz olmakla eşdeğer bu yakıt fiyatları resesyon endişesi petrolde arz fazlası konuşuluyor gemi navlunlarıda çöktü
Twitter Murat Barisik
Ağustos ayında dizel ve jet yakıtı ürün marjlarında toparlanma...
#TUPRS ın satış hacminin yaklaşık %54'ünü dizel ve jet yakıtı oluşturmaktadır. Dizel ve jet yakıtı ürün marjları Ağustos ayında aylık bazda %8 ve %27 arttı.
Rafineri marjlari eninde sonunda daralacak bir de oradan gol atarsak degmeyin keyfe. Sadece yurtdisi endeksleri cok kritik seviyelere geldi umarim toparlar
Emtia 'lar kötü durumda fiyatlar sanayicinin elinde yüksek fiyattan emtia var bu son gelen doğalgaz zammı ile işleri zor emtiayı mamül haline getirmenin maliyeti ciddi arttı doğalgaz ile üretim yapanların işi çok zor örneğin seramik üreticileri gibi alınlarda seçici olmak lazım
Abd endeksi ve havacilik kagitlari baya bir toparladi. Yarin biz de en azindan 72 ustune atariz 15.30 tarim disi istihdam verilerini bekleriz diye dusunuyorum. Veri yine beklenti ustu gelirse tum borsalara satis gelebilir.
Ahmet Bolat linkedin paylaşımı. Herhalde şu dünya kupası mevzusu.
YARIN CUMA GÜNÜ, İSTANBUL SAATİ İLE 11:00, TÜM DÜNYA İLE AYNI ANDA İLAN EDİYORUZ.
Tahminler için acele edelim.
Acaba milyonları çoşturacak olay ne?
THY bunun neresinde?
Doğru tahmin edenlerden 3 kişiyi bu çoşkuyla buluşturacağız.
Bence Dünya kupasında Katar uçakları ile birlikte Ortak çalışma olabilir.
Aciklama da zaten tahmin eden 3 kişiyi bu coşkuyla buluşturacaz demiş. Demek ki yaşanacak büyük bir etkinlik oluyor.
Dünya kupası en iyi reklam biçimi olacak bence THY için
Zaten diğer hava yollari uçuş iptali yapıyor. Vatandaş gezmek tozmak istiyor, THY tam zamaninda guzel reklam yapıyor, daha ne olsun. Işlerine yetişemiyor zaten THY, bu yüzden %20 oraninda personel artışına da gidecegi haberleri de medyada yapılmıştı önceden.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.
Son 2 gündür borsadan sırasıyla 750 milyon ve 450 milyon tl yabancı satış kaynaklı çıkış var..Dünde en büyük çıkış THY de yaşandı..Ancak biz THY de kemerleri bağladık..Şimdilik ve kısa vadede çözmeye niyetimiz yok..Bakalım saat 11 de Sn Ahmet Bolat ne açıklama yapacak..??
deniz iyi oyuncusun ama çok basitsin... sabah alırsın karı görünce hemen starsın bir dik durmasını bilmezsin...hemende sağa geçtin düşkün...
garanın da denizden farkı yok.
bugün de kelle kesmeye devam...
Bofa bugün pek ortalarda yok. Garanti topladı, Bofa'nın 72 üzerine atmasını bekliyor. Atarsa malı Bofa'ya teslim edecek. Atamazsa taşır bekler ama 15:30 verisi kötü gelirse Garanti de basar. Bugünkü tablo böyle gibi.
11’de bir şeyler açıklıcaktı Ahmet Bolat.
Var mı bilgisi olan?
Gece 11 mi demek istedi acaba :) henüz bir duyuru yok. Ama sponsorluk ile ilgili bir şey sanırım.
endeks gevseyince klasik oldu artık ilk thy yi satıyorlar.dusurmuyorlarda tam surundurme donemi. bakalım aksam kapanısı nasıl yapıcaklar
Pıçaklar bilendi
Hadi başlayalım artık
Sistem alllla geçti
Açıkçı kellesi kes diye bangır bangır bağırıyor
Bofa olmayınca körler sağırlar şeklinde takılıyor. Buranın ağası da paşası da Bofa. Alıyorsa yükselir, satıyorsa düşer uzaktan izliyorsa 3-5 kademeye top çevirir kalanlar.
Bofa birazdan masaya katılır hem de solda alışa geçer
Bankalar coştu yine. Bankalara ne oluyorsa bugunlerde baya fazla ilgi var. Sanki başka sektör yok piyasada.
THY bugün de bu seviyede sakin takılacak gibi. Ama 71 altına inmemesi grafiksel olarak iyidir. 73 üstüne giderse daha şenlik olur burası. Ama bir süre burada dinlendirebilirler. Hiç belli olmaz yani. Belkide ansızın götürebilirler.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Başla tombul kuş artık 74,5 75 hedefine
Birileri hisseyi yükseltmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. (Endeks düşerken en önde hareket ediyorlar. Endeks yükselirken de en arkadan nazlana nazlana ağır vasıta gibi geliyorlar.) Bıktırmak istiyorlar, beklenmedik bir anda alıp yukarı hareket edecekler sanırım. ytd
Düşkün deniz aldıklarını yukardan okuttu
A cap 1 m lotu info 800 k lotluk açıklarını birazdan kapatmak için yırtınır artık
koskoca bir saat var eksi kapatmasa bile çok buyuk basarı boyle harika bir gunde
Bugün tadı yok. Hacimde de 6. sırada zaten. Borsanın %2,5 gittiği yerde arkadan bakakaldık :)
Citibank 183 milyon civarinda iken birden 196 milyon lota ulaşmış görünüyor. Hissede Iyi toplama yapmış sanırım. Serbest birakirlarsa guzel hareketler görebiliriz bence. Ama baskıcı çok. Bakalım serbest birakirlar mi.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Borsa %2,5
Lufthansa %3
Air France %3,5
AAL %3,2
Biz %1
Bofa bugun tahtada pek ortalarda yoktu ama endeksi sildi süpürüler YFAS ile. İkisinin endeksteki net alımı 1.7milyar TL.
Demem o ki Bofa yoksa yürümüyor :) sıramızı bekleyeceğiz durum bu
Piyasanın ağasıda paşasıda BofA ..aldığı yer gidiyor..sattığı yer iflah olmuyor.. Adamda sonsuz mal var sonsuz para var..Adam geliyor 8 milyon lot THY alabiliyor.. Bne THY de daha 5 milyon lot alan yerli kurum görmedim..Borsa çıkarken bakakaldık diyen sn tide bringer herkesin aylardır oturduğu yerde biz hep yükseldik..Halimize şükredelim..Daha çok gidecek yolumuz var..Dün yüklü miktarda İş-c verdim 8.15 e giitim THY aldım 72.10 dan .. Bugün İş-C tavan oldu 8.84 biz neredeyse yerimizde saydık.. Ama borsa bu sabredeceğiz..Tombul kuşu 3 lü rakamları göreceğine adım gibi eminim..pgs 30 tl idi şuan 207 tl..hemde zarar bilançoyla..THY nin olması gereken bu endekste adil fiatı 90-110 tl arasında olmalıdır.
Ben orta vadeli tutuyorum ama yorumlarım günlük değerlendirme şeklinde oluyor. Benim de beklentim 3 haneler. Geçen cumadan bu cumaya %3 gitmişiz bereket versin :)
Daha öncede burada konuşulmuştu; Avrupalıların kışı geçirmek için Türkiye'ye gelmeleri...Tombul kuşa etkisi olur mu?
https://twitter.com/mehmetmesci/stat...heRnnLsgpJYTNQ
https://twitter.com/abdullahagar2/st...heRnnLsgpJYTNQ
Bende şahsen rahatım grafiksel gidişat konusunda.
-------------Kendi hesabıma göre Ekim sonu en düşük fiyat olarak 74 lira civarı olabilir
Ortalama olarak Ekim sonunda bekledigim fiyat olarak 88 civarı
Ekim sonunda en Yüksek tahminim olarak 110 civari bir fiyat olabilir diyorum. -----------
Benim için kötü bir durum yok şuan.
Çünkü havacılık sektörü olarak işler baya iyi gidiyor.
Ayrıca dünya kupası heyecanı var önümüzde Kasım Aralik aylarında
Ayrıca kış turizmi rezervasyonları da başlıyor deniliyor.
Ayrıca yeni personel de alınacak (%20 civari personel artışı öngörülüyor)
Özkaynaklarinin Yıllık büyümesi %80 üzerinde olması çok güzel bir olay zaten
Belkide Avrupa bile, kış aylarında Turkiye de ev kiralayıp burada kalacaklar. Boyle bir clzum üretebilirler. (Çünkü Avrupa ülkeleri dogalgaz konusununda baya zor günler yaşıyor)
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.