ve ETH 100 $ altında. :)
Printable View
ve ETH 100 $ altında. :)
🙂 ethere destek atarim, velinimetime saygi hehe
Not : binancei cok az kullandim. /Usd degeri bazli emir giriliyor mu direk yoksa caprazlardan tahmini mi giriyorsun doktor?
Son ütücü patlamak yerine paçal attı piyasaya. Bakalım son parası ne kadar. :whistling:
Anladim, ok tskr 👍
Hocam xrp ye alttan alttan destek at at at en son üstümüzden geçmesin :))
Bu arada Allah tan o 0,25-0,80 hareketini yapmış yoksa şu anki değeri XLM kadar olurdu galiba...
Hocam çoğu kişi gibi bende all in e yakın bir seviyede xrp deyim. Dün yine xrp aldık. TühhhMI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Btc ye çökerler ve 3000 altı olduğu bir zamanda xrp iota eos daha iyi alım fırsatı vermez mi.MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
XRP 4 saatlik grafiğine bakıyorum,
0,25-0,78 hareketini yapmadan önce şu an yaptığı gibi bir çift dip yapmıştı...
aynı hareketi tekrarlayabilir diye umuyorum...
inşallah...
Para bitti derken adam destek için mi bitti yoksa... Btc de aşağı yönlü mü bekliyorsınuzMI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana trade bölgesine inmek üzereyiz bence. Bu bölgede daha fazla coin düşüşe btc olarak daha dirençli olacaktır.
XRP bir önceki 0.70-0.80 yükseliş öncesi ikili dibin son kırmızı mumunu 11 Eylül'de görmüş. Bugün 6 Aralık...
11 Aralık'a az kaldı, bakalım tarih tekerrür edecek mi:) O zaman ki yükseliş ve dip hareketlerine çok benziyor şu anki grafik hali...
Danceeeee danceeee
XRP hunharca satışlar devam ediyor..dönüş emaresi yok...nerde o ucacak uçacak kaçacak diyenler :))
bi sabah uyandigimiz da XRP 0,15 $ olacagını düşünmeye başladım..:))
O kadar satış yok yaa. Btc ile beraber yüzde 4 ile 5 arası düşüş var usd cinsinden. Btc cinsinden ise yüzde 1.
Xrp yükselişe geçince sizi aramasınlar sonra [emoji6]
Bu kadar ön ayak olduk toslayın biraz xrp demesinler [emoji39]MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sence 0.93 den önce 0.17 - 0.12 ihtimali var mıdır?
https://pbs.twimg.com/media/DtgVJAnXQAAmqd1.jpg
twitter.com/excellency555
Günlük barlarda ayu çıkabilir daş düşebilir formasyonu var bitmex ruless
http://666kb.com/i/dzaru0wzcu8gnshvz.png
Bugünü 3.800 Usd üzeri kapatmak zorunda yoksa dibi boylar ( aprox 700 usd )
IOTA yı çektim aldım 0.2235
Büyük olasılık 5.3.5/5.3 bitti BTC de.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...19d08c2562.png
.
.
BCH-SV "ideal hedef olabilir" tahminime vurdu.
BTC de tepki tam gelişmiyor. Bir mini dip daha o zaman.
XRP/BTC nin patlaması lazım bu fırsat kaçmaz oradaki büyük kodamanlar için.:whistling:
Az önce kredi kart borcunu yatırırken hesaplara baktım. Kripto dünyasına geçen yıl 11 Aralık'ta koineks'e ilk transferimi yaparak girmişim.
Hey gidi günler...:) O günden bugüne ne şemsiyeler girdi, çıktı:halay: 11 aralık benim için daha bir anlamlı oldu şimdi... Totem yapıyorumdur belki de... KY'nin kriptoyla imtihanı...:ok:
Fiyatları merak edenler için. Şimdi orta vade bol tradeli günler. Belki 2 ay sürer.
Sonra son dumpla mokoko.
İnanç, iman sıfıra değecek. Şu an idare eder durumda.
Sonra sonra düzeleceğiz. 2019 yazı gibi görünüyor sanki. Halving malving pazarlanacak daha.
Çok mini bir dibimiz kaldı diye düşünüyorum, vadeli makas -120 lerden -50 ye düştü.(Bitfinex-Bitmex arası)
~3354 Bitfinex hesabı...
3450 zaten 4e de iken tahminim idi..Bu nokta 3-5 tutacak gibi.
XRP, IOTA, Dolar long.
ETH gelmedi hala 77 deyim.
X30 short devam.
Dip doğru tutar ise minimum 650 puan çat diye yukarı pik atmalı. ~4000 e.
Yeni dip küçük puana olsa da insan üstünde psikolojik etkisi çok kötü olabilir. Bunu silmek gerekecek.
işte geliyor sıkı durun..:oleyo:
Etheri 85.26 dan çektim aldım...Hedefim 77 idi ama adet az olunca dert etmedim.
Şimdi ! :oleyo: