halen yoncada bi gün kapanışa doğru sert yükseliş bekliyorum 2 iş günü içinde:)
Printable View
halen yoncada bi gün kapanışa doğru sert yükseliş bekliyorum 2 iş günü içinde:)
Başkan Hisse senedini de teminat gösterebiliyor muyuz. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akla gelen ihtimaller;
1- bir kısmı fonlara park
2- swap maliyeti yüksek yabancının 12,20de çakılı kalan hissede durmak istememesi
3- tahmin edilebilir kişiler tarafından baskı için karşılıklı işlem
4- Bloomberg terminale bakarsanız aslında elinde yüksek miktarda mal bulunan yabancıların çok az sattığını, hatta bir kısmının lot sayısının arttığını görüyoruz. Dolayısıyla gerçekten satan yabancıların Ağustos gibi toplayıp Kasım 15ten sonra sattığını düşünebiliriz. Çünkü o 400milyon satış Kasım 15ten beri zamana yayılmadı, bir anda çok sattılar sonra duruldular. Takastan incelenebilir yine.
Tabi bunlar benim aklıma gelen saçmalıklar, gerçek nedir bilen yok.
denemedim ama sanmıyorum
çünkü hisse senedi ziraat yatırım hesabında yada vakıf yatırım iş yatırım hesabında
krediyi ise ziraatbank vakıfbank işbankasından çekiyorsunuz kurumlar ayrı
ama sormak lazım
döviz altın yada tl hesaplarını teminat oalrak gösterebiliyorsunuz
Yok... 700milyonu geçti yabancı satışı...Yılbaşından sonra da devam etti... Muhtemel sebeplerini yazmıştım burada... 450milyon 4 Ocaktaki satış miktarıydı...
https://i.ibb.co/tHQr20p/Ekran-Al-nt-s.jpg
240 hedefe girdi sanırım ..
Lönk siftahımızı kaçtan yapsak acaba, hazır pala akşam pazarı ucuzluğu yabmışkene
2444 uygun mu tarkank abi
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/t5xs1c3.PNG
aps bakalım ne olacak..bence artı apsd olmalı.
Yok.. yine yanlışınız var... 15 kasımdan sonra bi daha hiç 1milyar lota ulaşamadı Citi... ne 1 şubatta ne 28 şubatta... öyle bi alım yok yılbaşından sonra... Sürekli sattılar... Toplam lottan da bahsediyosanız o da sürekli azaldı... Neyse ...
https://i.ibb.co/rtDh99g/Ekran-Al-nt-s.jpg
Agırlıklı ortalama 2467'nin 25 puan altında kapattı. Hacim de çok düşük normale göre
Arkadaslar bir sorum olacak.sahol yakin vade 200 kontrat shortum nisan vade 200 longum ayrica 20000 lot spot hissrm var. Ay sonu uzlasmada mart ayında 200 short ile 20000 lot spot birbirini goturuyor, onu biliyorum. Spotu satarsam 31 martta ne olacak. Hesabimda -20000 lot spot olup nisan vade 200 kontrat long mu olacak
Mart vadeye kapayacagima yanlislikla nisanda almisim hesabim karisti
Yabanci satışını mı anlamaya çalışıyorsunuz demokratik ülkemde????
Adam alıcı bulsa son lotuna kadar satacak.mesela Garanti adamlar çağrı fiyatını arttirsada arttirmasa da para kaçıran pislik arap-rus yatırımcı dışında tüm kurumsal yabancı son lotuna kadar satip gidecektir.
Bakın tüm takaslara hepsinden kaçıyor adamlar. Rusya örneğinde gördüğünüz gibi bu tip ülkelerde ucuz diye birşey yok. Al paranı Afrika'daki muhtaç insanlara yardim et bari ruhani bir güç elde edersin...yoksa yatırımların sonu belli maalesef...
31 mart günü şortu kapatmanız gerekir. kapatmazsanız elinizde şort mukabili spot hisse kalmamış olduğu için aracı kurum sözleşmenize göre gereğini yaparlar. zaten o günün sabahı telefonla ararlar.
burda kimse net bir şey diyemez. çünkü aracı kurumların mevzuatları birbirinden çok farklı. yarın aracı kurumunuzu arasanız daha iyi olur.
Cevaplar icin tesekkurler. Bana o şekilde tasiyabilecegimi söylediler. Aynı miktar vade farkli dediler. Bende size sormak istedim
Bakalım bu kez bir sonuç çıkacak mı ?
Havacılık şirketlerinin yükselmesine bakılırsa umut var
Erdoğan: Putin ve Zelenskiy ile görüşmelerimiz olumlu ilerliyor
https://parafesor.net/erdogan-putin-...yor-28-03-2022
e yabancı takas konuştuk ya önceki mesajda. yanlış yok, tabiki sadece citi değil. tabi deutche merkezini samsuna taşımadıysa.. ^^
10 ocakta 940 milyon civarında yabancı takası vardı, 16 şubatta 1 milyar civarı. oradan sonra yine hunharca yabancı satışı görünüyor. zaten bist olarak yabancı takas çökmüş durumda.
ama bloomberge bakarsak işin biraz daha derinine inebiliriz.
Ek 28439
will smith'in holuvuud' da kalemini kırarlar.
% 5 e yaklaşan arbitrajı buldun mu sülük mode on yapış gitsin