Pehhhh düştü
Printable View
Pehhhh düştü
Neden böyle bir düşünce oldu sizde.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oha kapanışa bak
Hep böyle sürmez bu
elbet Bi yerden döner
Dönüşebilir hisse fiyati kaç olarak ödenecek neden onun bilgisi yok arkadaşlar hala fiyat belirlenmemismi yada konu hakkında bilgisi olan yazsın kapta goremedim
[QUOTE=Kiralee;6297094]Dönüşebilir hisse fiyati kaç olarak ödenecek neden onun bilgisi yok arkadaşlar hala fiyat belirlenmemismi yada konu hakkında bilgisi olan yazsın kapta goremedim[/QU
Bilgim yok dostum ama 65 tl diye duydum :cool:
80 altı her türlü alırım Efsane Cesur Cakır Bey Teşekkür ederim
sevgiler
Sevgili aytunç pozitif enerji vermekten yoruldun degilmi
Seni çok iyi anlıyorum
3 yıl önçe bende senin gibi enerji veriyordum
svg
Sevgili niko dedigimin arkasındayım ama zaman lazım
svg
Ama saygıdeger patronumuz 80 leri gösterecek bize
malesef
veya tahtayı yapan beyefendi ve saz arkadaşları
bize bunu yaşatacak
svg
Fiyati indirimli alacaktır o belli borcu veren .
Bu tür ihraçlar hisse zamanla dolaşıma girdiği için tahsisli olarak fiyati ucuzlar tam tersi bu borcu verenler sirketin büyüyeceğini on görüp verirler hisse fiyatının ilerde güzel olduğunu düşünürek bir bakıma alım opsiyonu gibi olur .
Mali alirim Su kadar sürede şuralara çıkacak vb gibi yatirim yapmış olurlar .
Lan 2 milyar yazın devrede 1 milyar 2026 devrede vb dolar olarak belki ben dayanamam ama bu işin pirleri bekleyerek mali hep götürecek kanaatindeyim ytdegil dostlar uzun vadecilere fayda olur belki diye yazdım ytdegil yaşasın antikapitalist ler
Günaydın Sasa ,
Borç verildiği tarih itibari ile , 10 - 15 günlük fiyat ortalaması alınır.
Borç veren firma / şirket , ietser hisse alır ister parasını alır.
Bu anlaşmalar benim bildiğim kadarı ilk SASA da başladı..... Geçen aylarda da Hektaş yaptı sanırım.
Bu şekilde borçlanma şirketi yurt dışında da tanıtıyor , güvenirliliğni gösteriyor.
Sonuçta , SASA şirketİ Milyarlarca dolarlık yatırım konusunda kaynak yaratmaya çalışıyor.
Gelelim 80 - 85 - 90 konusuna , bu konuda çok bir şey anlatmak istemiyorum.
Çünkü çok yüksek fiyatlardan maliyetlenen arkadaşlarımız var. ( Boşuna saldırıya uğramayayım :) )
Benim söyleyebileceğim ise ; Uzun vadeli yatırım yerine , uzun vade karını artıran , uzun vade yatırımlarına dewam eden , uzun vade özkaynaklarını arttıran , etc.... gibi şirketlere yatırım yapılmasıdır. ( Alıntıdır )
Herkese bol kazançlar dilerim.
Saygılarımla
Beetlejuice
cesur cakırında algoritması bozuldu
svg
Aynen Aytunç bey
Ortalarda O.......ruspu gibi DOLANIYAAAAAAAAAAAAHH
Konuşulacak bişey kalmadı Erdemoğluna sevgilerimizi saygılarımızı ve guvendigimizi söylemekten başka
svg
şimdilik YUKSELİYEEAAAAAAHHHHHH
Oh meşaalaaah meeşalaaah
Bu başlığı şu anda 15 kişi okumaktadır. (3 üye ve 12 ziyaretçi)
aytunc, Nikopoll, yaşlı_kurt
Yancılar forumu izliyor ama katılım yapmiyahhhhhhh
şöyle 106-107 görürse bi al sat yapıcam artık... sonra alttan alırım nasıl olsa... :)
Ama Yasaklar Olmasaydı dahada sıkıntılı olacaktı
svg
Yine düşiyaaaah
Adam 2 sene uğraştı, tezgahı kurdu, sosyal medya da yüzlerce fenomen oluşturdu, hepsini ağırladı, yedirdi içirdi ve inandırdı. Değerinin 8-10 katına getirdi. Bugün para girişi yaparak senet alınmasını sağlamak İçin kısa bir süre kimse anlamadan fiyatı maksimum seviyeye çıkardı. Ortada 5-10-20 yıllık beklenti var, zaten bende senet var ve zaten şirket 190 görmüş, şimdi ben ne yapıyorum, para buldukça destek veriyorum. Değeri 10 lira olan şirketi 100 liradan her gün yavaş yavaş satıyorum. Süper bir döngü. Bu döngü 2 sene devam eder. Erdem bey senetleri geri almak isterse bu kez 100 den 10 liraya basar, herkes dökülür ve şirketini geri alır. Bunu yapar mı. Şimdiye kadar operasyonun büyük kısmını yaptı. İşin ortasında, yani bekleme satma evresinde. Son kısım çok hızlı olur, 1-2 sene bekler.
Endeks ılık ılık süzülüyor... battık :(
99.20 esselaaa
100 civarı hisse brüt takasta... borsada işlem hacmi düştü... Endeks bu yüzden sürekli ekside... portföyümdeki 5 hissenin her birinde % 14 ile % 20 arasında kayıp var :(
Eyvah Eyvah Bu Nedir Yahuuu Rezillik
Borsaya 2022 yılında 1 milyonunun üstünde yatırımcı girmiş...
Bu yeni giren yatırımcıların borsa'da daim kalmaları ve dolara/altına yönelmemeleri için, pek çok hisseye brüt takas uygulaması getirilerek borsadaki yüksek volatil hareketlerden korunması amaçlandı. SPK bu konuda iyi niyetli davrandı ancak kağıt üzerinde bu hesap göründüğü kadarıyla tutmadı.
Görünen o ki tahta yapıcılar bu karardan hiç memnun değil ve bu uygulamayı sabote ediyorlar... Bu daha ne kadar böyle sürer bilinmez... ama ortada bir gerçek var, bu işten küçük yatırımcı ciddi zararlar görmeye başladı...
Sıkmayın canınızı okşayın polyesterlerinizi
Ytd
Gerçekten devasa yatirim yapan bir şirkette bu kadar panik niye la 2 sene bekletir diyorlar ozaman 2 sene topla 3 sene katlasın birikmiş paran daha ne yok milyonlar gömen varsa o başka.. yanlız bu hissede telaş vb çok saçma bence yazın açılacak fabrikanın getirisini görmek gerek ytdegil .benim az var nasipse az az alıyorum da .neyse umarım herkes kazanır ytdegil soylediklerim .yaşasın anti kapitalist ler
Tahvil ihracı yapan sasa
Bu borcuna karşılık hisse ile
Ödeme yapacak ise
Hisse geri alımı yapmak zorunda
Bildiğim kadarıyla ellerinde
Hisse kalmadı. Yanlışım varsa
Düzeltin lütfen