Orosp pu çocuğunun tekiymiş
Sen ensardakilere kuran kursundaki tacizci tecavüzcü hoca adlı p iç le re bu cümleye kursana içi kara kemal
Printable View
Patatese bir yılda %300 zam gelmiş ne diyon bu hususta içi kara kemal
Bir Kaç güne kadar 55 milyar usd geliyormuş..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BRICS başkanı açıkladı: Türkiyenin en kısa zamanda üye olmasını umuyoruz
Son yıllarda Avrupa Birliğine üyelik süreci hızla yavaşlayan Türkiyenin farklı bir ittifaka dahil olması gündemde. Dünya ekonomisinde giderek ağırlığını artıran 5 ülkeden oluşan BRICS örgütünün başkanı, Türkiyenin en kısa sürede ittifaka dahil olmasını umduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğanın 2018de BRICS'in zirvesine katılması dikkat çekmişti.
https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...yoruz-7249036/
https://m.patronlardunyasi.com/haber...iddiasi/266799
Veya yarılın.
Buyurun.
Dün ''Dolarda yükseliş kaçınılmaz '' sayfasında şaşkınlığımı şöyle ifade etmiştim.
https://www.youtube.com/watch?v=xOOr6PCe1lo
https://www.youtube.com/watch?v=RKB4PNRDuj8
Bir kaç gün geçsin görürüz. Haberin ne olup olmadığını.Günler saylı günler.
Salı sabahı işbaşı
Yarın da buralarda oyalanırız
Salı sabah rize havalimanindan İstanbula işbaşı yaparız.
Aslında bugün dönecek idim.
Fakat uçaklar full dolu olunca olmadı.
Memleket hatırası olarak
Bunu da koyalım buraya
https://twitter.com/yemekci53/status...cF8Zo9_gQ&s=19
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sen de böyle dediğine göre meramımı anlatamamışım demek ki.. çağrının bahsettiği kardeşinin başını yakan kadın hikayesinden çağrışım yaptı, bana mı düşer bi katili savunmak ?? ama olayların önünü ardını bilmeden anlamadan tek ağızdan yürütülen sosyal medya linç kampanyalarının mahkeme kararları üstünde etkili olmasından duyduğum rahatsızlıktı anlatmak istediğim, adalet bakanı bile bu linç korosu üzerinden mahkeme heyetini hedef alıyor, bu kadın haklarcı feminist lbtg tayfanın başını çektiği linç kampanyalarına bakarsak memlekette her gün bissürü kadınlar öldürülüyor, erkek nesli vahşi canilerden ibaret bi güruh..
bi kaç ay önce istatistiklere bakmıştım- 2010 yılından beri erkeklerin öldürdüğü kadın sayısı 2500, kadınların öldürdüğü erkek sayısı 2000, erkeklerin öldürdüğü erkek sayısı 10 bin kusür..
Arap anca boğulurken su verir çölde susuzluktan ölürken yere döker sana vermez...
Nedeni soysuz o.ç. olmalarıdır...inanmayan tarihlerini okusun soysuzların...
Haberin açıklaması ise şu atasözünde gizli " aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş"
Anladınız siz:kahkah:
bu arkadaş ciddiyetiyle bilinen le figaro gazetesinin yayın yönetmeni, yani basit bi internet trolü değil..
biraz evvel demiş ki, meriç nehrinin her iki yakasında ciddi askeri hareketlilik var, askeri araçlar geliyor, siperler kazılıyor, ordular alarm durumunda.. konumu itibariyle, fransız istihbaratından duyduğunu yazıyor arkadaş belli ki
bizim borsa hazır mı acaba bir türk-yunan savaşına, bi sorsanız diyorum kendisine
https://i.hizliresim.com/nbm2zwe.png
Dünde bazı Twitter hesaplarından bu tip haberler yapıldı…
Bazı üslerde izinlerin iptal edildiği vb şeyler de söylendi…
Fakat MSB izinlerin iptal edildiği yönündeki haberlerin tamamen yalan olduğunu söyledi…
Bu kaynak kendisi bilmeden bizdeki bazı hesaplardan aldıysa bilgiyi dün ki haber olabilir…
türk internetinden duyduğunu yazacak biri değil..
bakanlığın yalanlaması bi şey ifade etmez, ne diyecekti başka ? -yığınak yapıyoruz, yarın sınırı geçicez mi diyecekti bakanlık ?? mesela ruslar sınırda bir ay süren hazırlık esnasında sürekli -walla billa bi şey yok, sadece rotasyon yapıyoruz demedi mi
Ruslar 1 ay önce kendi vatandaşlarına 15 temmuz 30 temmuz arası ege ve akdenizde olmayın diye uyarıda bulundu.Darbeyide 10 gün önce bildirdikleri basında konuşulmuştu.
Oynamak istenilen oyun belli Koronayı çıkaranlarla , ukrayna rus savaşını çıkaran aynı tavanın balığı yani küreselciler.Ukrayna nasıl maşa ise aynı maşa yunanistan bu bölgede .ABD f16 veririz ama yunanistan hava sahasına girmeyeceksin diyor , bizi s400 aldığımız içim f35 çıkartıyor sebebi s400 ve f35 sistem çözümü vs teknik konular tamamda yunanistanda s300 var oraya f35 veriyorsun sonuç olarak 1,5-2 ay önce burada yazdım 3. dünya savaşına giden düzenek çalışmaya başladı.
Bahçeşehir Gölet parkta Suriyeli kadınlar, gölette yüzen 2 kazı çantalarına atıp götürüyor…
memleketin geldiği nokta bu kuş sitesinde görüntülerde var.
Rusya Ukrayna savaşını hiç takipnetmesiniz galiba, orada durum oldukca farklı. Öncelikle savaşı. Başlangıcı turuncu devrim diyebiliriz. Ukrayna ab ve NATO yakinlasinca başladı kriz. 2014 te ilk ilhak oldu ve Rus çoğunluğa sahip yerlerin İlhaki yıllardır bekleniyordu. Bir diğer konu ise Rusya Ukrayna da Rus nüfus sebebi ile bazı bölgeleri alıp devam edebiliyor.
Ne biz ne Yunanlılar savaşı kazansa bile kalıcı olamayacaklarını tahmin ediyorum ve bence bunun iki tarafta farkında bence.
Bu sebeple Rusya Ukrayna olayı ile diğer olayı 179 derece farklı bence.
Devletler arasi savaslarin hazirligi yillarca surer. Yinanistan sinirimiza asker yigiyor diye bize savas acacak anlamina gelmez.
Hic bir yerde rastlamadim. Ama bence isin arkasinda Turkiyenin Suriyede baslatacagi yeni bir askeri operasyonu engellemek amaciyla Yunanistan tehditi uzerinden bizi tereddute dusurmek isteyen ABD vardir.
Abd yunanistana 1200 adet zırhlı araç hediye etmişti peyderpey bunlar geliyor. 2 gün öncede dedeağaca gelmiş Sadece kargo parası yunanistandan imiş.
İlk parti 2021 sonu gelmiş
https://www.ekathimerini.com/news/11...rity-vehicles/
Nehir geçiş tatbikatıdır, her sene yaz aylarında karşılıklı yapılır su seviyesi düşünce, 3-5 tankla, personel taşıyıcıyla, envantere yeni giren nehir geçiş ekipmanlarının eğitimiyle beraber, kalanlar da izlesin diye getirilir, gösteri şeklinde geçer.
Muhafazakar Le Figaro' nun en Türk/Azeri Türkü düşmanı, en Ermenici, En Sırpçı adamı. Eski haberlerine de bakın. Basit bir internet trolü olmasa da, yaptığı basit internet trollüğü.
Diğer taraftan, merak etmeyin, Meriç'i geçerek saldıracak olsa taraflardan birisi, yapılacak yığınaklanmayı sağır sultan duyar, öncesinde, kriz safhasındaki yaşanacak angajman gelişmelerini saymıyorum bakın.
Ruslar valla billa bir şey yok dedi meselesi...
Adamlar 100 bin kişilik birlikle binlerce araçla tatbikat yaptı, ABD uydu istihbaratından bunun bir tatbikat olmadığını saldırının muhtemel gününe varıncaya kadar bildirdi zaten. Bu tür tatbikatlar savaş öncesi krizin son safhasında yapılan tatbikatlardan, bu bir emare zaten, sürekli yapılan planlı standart eğitim maksatlı tatbikat değil bunlar, tatbikatın kendisi, yani bu büyüklükte sınırda bir tatbikat yapılıyor olması hem emare, hem de kendisi bir angajman caydırıcılık unsuru. Alarmla başlar, sefer görev yerine intikal edilir, personel, mühimmat akaryakıt bütünlemesiyle devam eder, en nihayetinde sınır bölgesinde tatbikat yapmaya başlarlar, gibi gibi, bknz Kardak Krizi, birlikler araziye çıktı aylarca kaldı, takviyeler yapıldı, tatbikatlar yapıldı, geri adım atmasalardı gerçekten dalacaktık. (Aslında dalmayacaktık, geri adım atılacağından emindik, ama krizi o seviyeye tırmandırmak, yani 'tatbikat yapmak' yeterli olmuş oldu.)
Bu arada Sn Karakemal uzaktan takip ediyorum, gerçekten bazı konularda çok 'Fransızsınız'...
Wikipedia'dan Trakyadaki kuvvet dengelerine bakın biraz doğru onlar, adamların bir D-Kolordusu var bizim 1 nci Ordu'ya karşılık, saldıramazlar. Bizse saldırabiliriz, tabi epey hazırlık takviye sonrası. (Bulgar baraj kapaklarını açar da Meriç'i taşırırsa, -ki kesin bu bu koşularda, allemi cihan olsa 'o bölgeden' saldıramaz NOKTA )
https://twitter.com/BeyazPeynir3/sta...pneWhs0ng&s=19
Videosu var...
yeğenim yks de 2.249 ncu olmuş...tyt ve ayt de MAT fullemiş...okul 1. si idi aslında öğrencilerden birisinin ailesi çocuğun yazılı kağıdına itiraz etti şaka gibi...100 lük sınavı 97 yaptılar oradan okul 1 .liği kontenjanını kaybetti...ama çok çalıştı...
ODTÜ moleküler biyoloji istiyor...ben doktor ol ya da elektrik elektronik veya bilg. müh. ol diyom ama tabii karar onun...diğer yeğenimde 2 sene önce ODTÜ yü kazanmıştı...
darısı oğlumun başına inşallah...2 senesi var bizim keratanında...
yani ablamla konuştum doktor olursa elini kolunu sallayarak avrupa'ya gider dedim...ama doktorluk istemiyor...o kadar uzun süre okumak istemiyor çocuk artık fenalık geldi ders çalışmaktan...
moleküler biyoloji ve genetik müh. istiyor ki bu bölümü kazanırsa da hem bölümden dolayı hem ünv. den dolayı yine rahatlıkla gider yurtdışına sanırım...TR de kıymet verirler mi bilemiyorum...
kısmet bakalım...
Çağrı bey, başınız sağolsun.
fdow perşembe gecesine göre +750 puan gibi...vadeli iyi bir yukarı GAP ile açılmalı normalde...