Bosporos un yazdıkları dogru/yanliş, korku endişe panik velvele oluşturuyor.
Sosyal medya denetim yasasında Horozun da katkısı vardır.
Yersiz öten Horozun sesini keserler.
SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bosporos un yazdıkları dogru/yanliş, korku endişe panik velvele oluşturuyor.
Sosyal medya denetim yasasında Horozun da katkısı vardır.
Yersiz öten Horozun sesini keserler.
SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tipini sevdiğimin karikatürünü yapıştırmak lazım
Bu kadar basiretsiz bir chp yönetimi varken çok yanlış düşünüyorsunuz.dün bir çok karar alındı, çıkın protesto edin, neredeee?
Adamlar halen kendi seçmeninin istemediği kişiyi aday gösterme derdinde.Atatürkün ceketini koysan yine %40 alır bugün.sıkıntı size seçimi kazandıracak o %10 luk oyu karşı taraftan alabilmek.bunu da yapamıyacak kadar acizler.
Dün gelen indirim sonrası yarından geçerli olmak üzere motorine 99 kuruş zam bekleniyor.
Peynirden etten sütten doğalgaz elektrikten vs şikayet etmeyede o zaman gerek yok .
On yıldır aynı fiyat dolar altın rasyosuyla değil mi .
Vize işlemi aynı evraklarla gidiyorsun max 2.5 - 3 ay verirken Şengen .
Mualemeleciye verilen evraklarla en az 3 yıl bazende 5 yıl alınıyor .
Bu nasıl iştir ey Avrupa
Niye Mansur Yavaş aday olmaz benim kanaatimce Mansur Yavaş öyle alın bunu yiyin demez. Bugün ki gibi bir gruba peşkeş çekmez bundan dolayı aç köpekler bunu istemiyor her dediklerini yapacak aday istiyorlar. Yılların açlığını çıkaracak. Birde malum parti buna zıt görüşte onlarda istemiyor. Kılıçdaroğlunun kafasındaki isim kendisi değilse Ekrem İmamoğlu kafasında ki tek şüphe de Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanlığı ile kalmaz CHP genel başkanlığına da alır elinden.
ayasofya ilkokul hocan kimdi bilmiyorum lakin ki eki kullanımını hiç öğretememiş
gönderinde 2 ayrı defa ki ekini ayrı yazmışsın ikisi de yanlış, bir kelime ki ile bitiyor diye ki ayrı yazılmaz ki
kaldı ki bugünkü kelimesi kü ile bittiği halde kendi kuralını uygulayıp ki ile ayırmışsın..
Bir arkadaş emekli maaşını taşıdı . Taşıdıktan sonra sen emekli değilsin dedi yeni banka .
SGK ya gitmiş senin 12 sene önce üç ay çalıştığın şirket hayali olduğu için onlar iptal oldu 4 senedir aldığın emekli maaşını 120 bini öde sonrada 3 ay sigorta yatır öyle gel dediler dedi 7000 için 120 bin borçlu çıktı yani
https://i.hizliresim.com/1m961p6.jpg
Ilk vizeleri değilse alırlar bir kaç yıllık, yoksa ilk vize bir kaç aylık olur, yani muameleci falan hikaye.
Bloombergde 2 haftadır dolara bakıyorum hemen her gün günlük %0.19 artıda ama değerine bakıyorum bir arpa boyu yol gitmemiş.
Nöbetçi çift vardiya çalışıyor herhalde.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gözler Erdoğan'dan gelecek ''Bu şahsı da hayatımda görmedim'' açıklamasına çevrildi...
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=408344
Türkiye’de tarım enflasyonunda son ayda hızlı yükseliş yaşandı. TÜİK verilerine göre tarım ürünleri enflasyonu Eylül ayında %7,14 oranında artış yaşadı. Ağustos’ta ise aylık %4,34 oranında düşüş olmuştu. Son ayda yaşanan yükselişte çok yıllık bitkisel ürünlerde görülen %20,36 oranındaki sert artış etkili oldu.
Ekim zor geçecek
ayasofya benim gönderimde size karşı ne bir hakaret ne de ağır bir eleştiri var
sadece yaptığınız hatayı belirttim, kaldı ki -birde, onlarda yazarken de'leri bitişik yazmışsınız
bunlara değinmedim bile, benim söylemek istediğim ki eki kuralını birden fazla yerde yanlış kullanmışsınız
olay imla hatalarının denetimi değil, nedense ki ile biten kelimeleri, sizin deyiminizle, yanlış yazmanızdaydı
https://youtu.be/V0nxcm2vpyA
Başkanım şarkısı bile var, niye koymadın?:kahkah:
İkilecek yer kalmadığından olabilir.
burada ben de dahil imla ve yazım hatası yapan yüzlerce insan var
hiç birine karışmam, sizin yazınızda ise- ki eki kuralını uyguluyorum zannederek
ki eklerini ayrı yazıyorsanız, hata yapıyorsunuzu belirtmek içindi
aynı hatayı birden fazla kelimede yapmış olmanız, kuralı yanlış yorumluyor herhalde dedirtti bana..
kiracı fazla doğalgaz parası gelecek çatı izolasyonu yaptır nasıl öderim doğalgazı diyor .
apartman bize ne diyor bende kirayı 4 katına çıkartırsan ben karşılarım diyeceğim nasıl mantıklı teklif değil mi
Bu forumda en çok şuna kıl oluyorum eski nikten ceza alıp atılan bir yazarın eski yazılarına ayar vermesi oluyor .
Çok itici bir üslup ama karakter gereği onların seviyesine hiç inmeyi uygun bulmuyorum .
Arkadaşın kuzeninden zaten çıkmış evden bilirkişi raporunu isteyip birde yarasını deşelim mi sırf sen ikna olasın diye .
Bir arkadaş bana üçkağıtcı yalancı palavracı diyor o yüzden resim gönder mi diyeyim amaç bu mudur yani forumda
Toplumun sesi sn. pscyon.... nicikini yazmak bile zor. Kiracını üzme. Bina yönetimine iadeli taahhütlü bir ihtar gönder. Enerji yönetmeliğinin ilgili maddelerini hatırlatarak çatı izalasyonunun yapılmasını talep et. Yapmadıkları taktirde bizzat yaptıracağını ve teklif mektupları ile fatura karşılığı giderlerin yönetimden talep edileceğini yaz.
Lütfen birbirimize sarmayalım. Yanlış anlaşılma oldu diyelim. Böyle giderse birisi bir bidon benzin getirir diyeceğim o da pahalı.