2.20'de sıkıştı kaldı...sanırım 20 altına indirmiyorlar gibi hisse kaptırırız diye,zaten 1.50'ye ne kaldıki,şurada 70 puancık,öyleya 550 puancığın yanında neki,ufaktan toplamaya devam :)...ytd.
Printable View
2.20'de sıkıştı kaldı...sanırım 20 altına indirmiyorlar gibi hisse kaptırırız diye,zaten 1.50'ye ne kaldıki,şurada 70 puancık,öyleya 550 puancığın yanında neki,ufaktan toplamaya devam :)...ytd.
Oturan boga , siz hic gordunuz mu .?
1.50 ne matematiksel olarak ne de mantıksal olarak mümkün gözükmüyor. Neden?
O durumda herkes 1,50'den alır, 2'den Galip'e satar. Galip 2'den alacağını taahhüt etmiş" Eğer bölünme olacaksa..
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
filtre/zekat-bayramlık harçlık , şokolat parası ..... isteruk ... kurban bayramında boğa populerdir......
valla içimden geldi , yazdım
Ben bir omuz daha attım 2.28'den ama kıramadı,orayı kırarsa 2.50 deneyebilir belki...
Oturan boğa 😂😂😂 yav adam her gün oturtuyor millet bi6ga dan bahsediyor. Arkadaş adam her gün mal yediriyor. Her gün ufaktan hareket yapıyor ki millet mal alsın. Ama ben olsam bir tavan yaptırıp biraz daha KY avlardım. Ama ben 1.75 civarından ekleme yaparım mala şu an gerek yok. Daha 3-4 ay buralarda dolaşır.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://pbs.twimg.com/media/DCw-VCRXgAAWEcJ.jpg:large
Klasik Eyfel Kulesi formasyonu gerçekleşti, bitmek üzere
2.20 yi görünce alış geliyo 2.22 de dengeledi gibi. Toplamaya devam eden varmı?
Arkadaş adamda ne mal var be sat sat bitiremedi. Milletde almaya doymadı. Neyse 20-30 kuruş sonra doyar herhalde Allah gözünü doyursun ama doymaz.
Kendisi şuan klgyo ile meşgul tavan yaptırdı elbet birgün buralara da uğrayacaktır. Verdiği malları buralardan toplamaya başlayabilir öteki kağıtlarda iyice para topladıktan sonra ;)
Kesinlikle Y.T.D
Ramazan bayramı değil ama kurban bayramında belki 2.50 görür. Daha sürünmeye yeni başladı durun bakalım. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer. Ama 3 üstü maliyet olan arkadaşlar tekkede bayağı bekleyecek gibi.
https://www.turkishbulls.com/Default.aspx?lang=tr
Anasayfadayız bugün potansiyel yüzde 22 "kesinlikle Y.T.D.!"
Ne alaka arkadaşım ya .bir yazı ile hisse gitseydi ooo ver bin lira her gün onlarca hisse sitesi yazsin seni. Burada goy goya gerek yok . Açıp bakın 10 yıllık grafiklere düştüğü zaman kolay kolay kalkmayan bir hisse bu. Eylülden önce ciddi hareket beklemem. Daha yeni yataya sarmaya başladı hatta başlamadı çünkü her gün eksi kapıyor. Önce 3-4 gün bir yeşil yaksın bakalım. Ya da 1-2 hafta . Zamanı daha var.
seni parayla mi tutup buraya koydular ne. Herkesten çok sen burdasın, ben senin büyük zarar ettiğini düşünüyorum ,hemde maliyetin 4 liralarda en az senin eminim.bu psikoloji aynen o psikoloji.hissesi olmayan biri hergun burda ve kimse yazmıyor senden başka da, hergun düşecek düşecek yazıyorsun, ky girmesin ki hisse çıksın istiyorsun. Yanlış düşüncedesin...
Kamiller her gün 1.50-1.60 hedef vermeye doyamadılar ama hala 2.20 kırılmadı
😀
Naber?
Ben 4 tl maliyeti olacsk kadar keriz birinemi benziyorum. Benim uyarım KY için. Ama galip in adamları burada belkide sen onlardan birisin. Bu hisse ky uzak durursa çıkar. Benim maliyetim tam olarak 2.75. Ki ben bunu 2 haftada al sat ile 2 40 a indiririm sıkıntı değil. Olay bu gslup denen kan emiciye yem olmamak. Ama insanlar anlamıyor. Almazsanız hisse çıkar. Eli mahkum burada tutamaz.
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
Hangi teknik o dostum bizi aydınlat. Hâlâ teknik diyen var bu hissede ona bir yerimle gülmek istiyorum. Bunlar kesin galip in adamı 😂😂
Bak kendin cevabı vermişsin. Bedelli olur olmaz onu dpk değil galip bilir. Bence galip spk dan daha sözü geçen biri borsada. O isterse olur istemez ise olmaz.
BUGUNKU tanımlama ; YUTAN BOĞA ..........( tüm şekerlemeleri yutan boğa)
Ya da (U)YUTAN BOĞA :)
Ne oldu tavancılar 😂😂ulan siz rüyanızda görürsünüz tavanı ancak gelecek 6 ay. Millete buradan mal kitleyecekler akılları sıra. Gel sen 2 nin altına birader oradan düşünürüz almayı.
10 kademe beklerken dikkat et derim. Çok adam var onu bekleyen 😉
Genelde bu tür hareketlerde yatırımcı aa düşüş durdu bayağı düşmüş der hisseye girer sonra patron bir taban daha yapar. Sonra bedelliye kadar sürünür sonra bedelli işi olmaz ise bir taban daha . Yani işimiz zor .galip istemedikçe bu kağıt sürünür. Bence kolay kolay gelip donmez kağıda bıktırmadan.
Forum rahatsız dolmuş arkadaş
Adama bak,elinde hisse yok,her gün foruma girip 5-10 mesaj atıyor,almayı düşünenleri uyarıyor,elinde mal olanlara satın imalarında bulunuyor,3 tane var bu topikte bunlardan,maaşlı çalışan mıdır bunlar?yoksa açıkçı mıdır?yaşama amacı nedir?
Rahatsız sensin arkadaş. Ben kimseye mal sat demedim. Hisse daha da düşer aşağıdan alın dedim. Bu oyunlara gelmeyin diyorum şu an hissede operasyon bitti diyorum. Beni dinleyip kim zarar etmiş. Sen galip in adamı isen bilemem. Ya da buradan al sen kaldır tahtayı.
Hissen yoksa yoluna git,buralarda hissedarlar forum yapıyor,sen kimsin
Evet cebi olumsuz elektrik yayıyorsun kağıda git lütfen olumlu bir enerji yaratalım ki avturumuz yürüsün :)
Galipte kaç hisse var daha bilen varmı.
Olumlu elektrik için alım yapmanız gerek. Oturduğun yerden olmaz . Şu an elektrikler kesik.
ağa-ekip istemiyor ... yazmak boşuna ......