Tutuşurlar tabi. Bu enayileri 3-5 maaşla tav ettiler kendileri milyon dolarları zulaladı. Özel uçaklar bilmem neler hepsi hazırdır üsttekiler kaçar bu kalan marabaları da paketlerler
Printable View
Şimdi yeni gördüm cash dostum.
Daha doğrusu özel mesajdan sonra sabah yazdığınız mesajı aradım.
Bir kez de burdan vaktinde cevap veremediğim için özürlerimi kabul ediniz.
Eğer sizde HASAL mezunuysanız özelden telefonumu verebilirim.Sizinle tanışmakdan onur duyarım.
Özelden telefonumu adımı soyadımı ve telefonumu yazdım dostum.
boşver seçimi filan ..işbankası mı bu
yahu vazgeçin artık bu kadar politize olmaktan ..her söylenenden bi anlam çıkarmayın
öyle hale geldi artık karşı tarafa küfretmeyen ,radikal davranmayan beriki taraftan algılanıyor ..her iki taraf içinde geçerli..benim için amiral kafamdaki kağıdın istediğim rakama gelmesi
BANKLAR 100 kaplan gücü..trent bunlarla olacak...
xbnk/sanayi diplerde..
Bülent Arınç:
"Ali Yeşildağ'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanların yolsuzluk yaptığı iddiaları üzücü olsa da mutlaka incelenmeli, ilgili makamlar gerekli soruşturmayı yapmalıdır."
https://twitter.com/yirmiucderece/st...RpEswPGmw&s=19
Banka sat kchol al daha mantıklı... Orta uzun vadede kchol akar, bankalar bakakalır...
Globaldeki eleman sağlam ordinocu XU030 u biçti attı
Ortalık kel Ali'nin bağına dönmüş. Endekse kötü, yan tahtalara daha kötü geçirmişler. Bu arada Tokatçı mısın,nesin? Sözlerine dikkat et, akboyluğunu başka yerde yap, terbiyesizliğin lüzumu yok. Sen kimsin ki Kılıçdaroğlu'na hakaret ediyorsun? Adam iki kere uyardı ikisinde de haklı çıktı. Küçük yatırımcıyı korumak için söylediği sözlerden hangisi yalan? O ocaktaki tweetinden sonra çoğu şişmiş yan kağıt yarısına, hatta üçte birine düşmedi mi? Onu dinleyen kazandı, dinlemeyen sürünüyor.. haksız mıyım? Bir daha laflarına dikkat et.
BofA nın aldığı, sattığı, BofA nın peşine takıldım gene kazandırdı, sağolasın!
https://i.hizliresim.com/muuuaef.PNG
Kesinlikle katılıyorum.keşke KK nu dinleseydim.bunlar büyük soyguncu.
Bence edenksi 200 günlük ortalamalardan kurtarmaya çalışıyor gibi, 30 ve 100 dışını şimdilik düşünmüyor bu nedenle.
Dayucum istrc yi görüyor musun....eksi geçerse birazdan kaparım yoksa yarın kaparım....
Avrupa da GYO sektöründe sert satışlar var.....bizim borsadaki GYOlsra dikkat....
Pakistan eski Başbakanı İmran Han, yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
https://twitter.com/yirmiucderece/st...SOotjIBIA&s=19
palacım dün yüzde 4 yaptırmış malları satın demiş bugün de isteyen alttan alsın diyor böyle gönlübol eli açık pala görülmedi..dün gaza gelenleri az daha tokatla palacım sonra yerine koyarız..
Halka arzlarda beleş para dağıtma döneminde sona mı geldi acaba?
Zaten niye bedava para dağıtılır o da ayrı konu.
Borsaya yeni gelen her hissenin tavan olacağını zannediyor.
------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
Seçime hisse senetlerim olmadan gireceğim.
Varsın kaçan kaçsın.
Hedefime girmeden mızrak sallamanın manası yok...
FOMO duyguları bana göre değil....
Normalde ben borsada seçim belirsizliğini sever ve hep pozisyonda girerdim ama şimdiki seçim hepsinden çok farklı..
------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
Bugün borsanın düşüşünü tolere edebilirim !
Para kaybettim ama cash is king'i kazandım :)
kutlarım halka arzları bu cümlelerle aracı kurum patron ve sosyal medya fenomeni PARTİSİ BUNLAR TÜMÜ BİRBİRİNİN UZANTISIDIR ASLA uyarmıyor ve uyarı yazısıyla ilan etmiyor .
ülkemiz her yeri çürümüş bir ülkedir algı namus finansal saygı ve doğruculuk asla yok yalan dolan goy goy bol
bilim ve akıl sadece akademide ve sanayide var maalesef
bu forumda bir gün 3-5 hisse yazsam tahtacısı anında taban yaptırıyor buna da şahit oldum ayrıca :)))
devre kes gitsin palacığım
kchol de bofa ve hsbc den biri su koy verirse çarşı karışır
Endeks taban olmuş söylemiyorsunuz.
Biraz da biz spekülasyon yapalım o zaman. Yarın upuzun bir bar bekliyorum.
PİYASA eksiden +160 milyon para girişine döndü....
BIST100 ve BIST30 u çevirmek için mühendislik yapıyor.