Kesinlikle katiliyorum.. Gun sonu takaslar oldukca komik.. Ama bir gercek var 18.xx lerde 😤😤😤
Printable View
Gunun en karlisi yatirim finas oldu
7 bin lotu dum 18.xx lerden aldi satsa 4 bin tl kar
Utanmazsa dusecek...
Endeks gaplı açtı bayağı, bunun dönüşü olur illaki.
4 bin lira falan onlar için çerez parası bile değil. Ky yi tokatladılar yine bakalım nereye kadar sürecek bu baskı. Bilanço gelince nasıl bir tepki göreceğiz? Sabrımız baya test edilecek.
Bu arada keko hala bizimle misin [emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dostum benim sevdiğim 5-6 hisse var..bazen bunların arasında gidip geliyorum...sevdiğim bu hisselerin içindeyim dostlar...ruhum bu hisselerle beraberdir...hisse olarak şu anda banvit elimde yok ama açıkçası endeksin kötü günlerinde banvitte bulunmayı isterdim...endeks 104 binlerde iken dahi banvitin fiyatı buraların üzerinde idi...hisse sığ olduğu için olası bir alış iştahında çok hızlı çıkabiliyor....:)
Endeks düşerken canlı,
Çıkarken nazlısın,
Kimilerin dilinde heyecanlısın,
Ah be Banvit sen nasıl bir kağıtsın.
Dostlar bilançomuz iki gün içinde açıklanacakmış. Ya sabır... ytd.
Yorumsuz.....
http://https://i.hizliresim.com/EPDWqB.png
Bu kâgit bilanco felan beklemiyor. Zaten bilancoya da ihtiyaci yok. Baska bir hesap var. Cikacaksa ansizin bi ara cikacak. Tabi böyle düşünsemde satmiyacagim. Isterse 13 dussun
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu İş Yatırım ile Yatırım Finansman üzerinden bir mevzu dönüyor kesin de, bakalım.
Twiterda biri bfq Türkiyeden bir tavukçuyuda satın alacak haberi yazmış. Acaba aylardır hisse toplayan yabancı bu pişen tavuğun kokusunu almış olabilir mi?
Adres var mı. Sağlam birimi bunu yazan
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Algı operasyonuna karnım tok
SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl yani. Kim algi operasyonu yapıyor.
Kaynağı sağlam ve gerçek olmayan (biri) kimse o
SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamı tanımam etmem, sadece gördüğümü yazıyorum.
Ek 15509
Beyler saklama dağılımını atabilecek birisi var mı acaba
Ben Banvitte aylardır yabancıların topladığı lotları göremedim. Nerede biriktirmişler acaba? Toplanan lot falan yok... Sağolsun Garanti sayesinde ayakta duruyoruz. İş yatırım ve yatırım finansman ( Daha 300.000 lotu duruyor) acımasızca satıyor
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş yatırımın ise daha 2.600.000 lotu duruyor. Tabii hepsi satan kişinin değildir...
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda 2017 yıl sonundan itibaren yabancıların paylarını iki katına çıkardığını belirtiyor. Belki yanlışta yorumluyor olabilirim. Üstadlar açıklama yapar.
Ek 15518
İşte bu tabloda algı operasyonu var.. Ocak ayının 8 iydi yanlış hatırlamıyorsam iş ten teb e 8 milyon lot virman yapıldı ve virman sonucunda yabancı payı bir anda %23 ten %46 ya çıktı.. Bunlara ilaveten CITI 28 liradan 19 liraya kadar 2 milyon lot hisse sattı.. Yaklaşık olarak da aralığın ilk haftasından beri de Merrill ve Crediti kullanarak ufak ufak alıyor..
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet yabancı payı virman kaynaklı bir değişimdi. Önemli bir durum yok.
Güncel takas https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...91c0020846.jpg
Brf nin Turkiye de yeni bir satın alma isteğini hepimiz biliyoruz zaten. Bizim icin önemli olan bu satın alma nasıl yapılır. Banvit üzerinden mi yoksa tamamen bağımsız bir satın alma mı?
Banvit uzerinden olursa bizim için çok güzel olabilir.
Bir başka önemli husus, brf neden yeni bir satın alma peşinde.
Bu sorunun tek bir yanıtı var. Banvitin kapasitesi yetersiz geliyor ve bu yüzden yeni bir satin alma peşinde. Eger bu satin alma gercekleşmezse brf banvit için yuksek miktarda kapasite artirimina (yeni ureticilerle anlaşma) gidebilir.
Tabi ki bu benim sesli düşüncem böyle olmayabilir.
is yatirim yatirim finansman cok fazla mal veriyor 1 ayda kagidi cok mal verdiler
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 ocakta işbanktan Teb e 8.383.000 lot virman olmuş ve o tarihten beri iş ve onun kuruluşu yat.fnans. yaklaşık 1.5 milyon satarak kâğıdı 24 den 19 a indirdi. Bence iki ihtimal var ya patronda bu işin içinde yada işbank sanırım krediyi Tebden aldı diye kağıdı oyuncak etti eğer 2. durum geçerli olsa ve bunlarda biraz basiretli tüccar olsalardı Enka ve Sasada olduğu gibi pay geri alımı açıklarlar işbankta elindeki malı kaptırmış olurdu Sasa pay geri alımı açıkladığında 5.4 e düşmüştü ordan 12lere gitti. Patronda bu düşüşü seyrettiğine göre azda olsa küçük yatırımcının elindeki malı bıktırıp almaya uğraşıyor gibi geliyor bana ama bu tabiki dünya beyaz et birincisi bfq nun itibarına yakışmıyor
Patronun hisseleri TEB'de ve İş 'te gibi görünüyor. İş'ten Teb'e hisse virmanı yapıldığında kap'a açıklama yapılmadı, demek ki bir hesaptan diğerine virman yapıldı. İş bankası patronun hisselerini satıyor olsa kap'a açıklama yapardı. Ya da patron paravan kullanıyor. Bu durumda, hissenin fiyatını düşürmeye çalışıyor diyebiliriz. Acaba, kottan çıkmaya mı çalışacak.
Hocam Sasa olayının arkasında da hoş işler yoktu 8.84 yükselişinde şirket her gün haber yolluyordu sonrasında 8.84ten 5.30a gidince açıkladılar geri alımı yani yüzde 60 düştü hisse o süreçte.
Buradaki grafik günden güne Aselsana benzemeye başladı. Bir şeyler dönüyor ama o kesin, bakalım ne çıkacak altından.
100 milyon sermayeli şirketin 9 aylıkta 217 milyon kar edip buralarda durması saçma.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaş ben grafikti, blançoydu, kardı, zarardı anlamam!
Anladığım bir şey var: Ne kazandım, ne kaybettim!
Bildiğim bir şey var: Kümese tıkıldık ve ayağımıza b...k bulaştı!
Bu kadar!
Gedik dün aldigini bugun zararina satiyor. Hep bir oyun. Ne bk yedikleri belli degil.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.