açar açmaz kestiler yine
Printable View
açar açmaz kestiler yine
Japonya’da ev hanýmlarý kocalarýna oklava ile giriþmiþ :he:
buz kovalarýný hazýrlayýn :)
kaybeden kafayý buz kovasýna daldýrsýn :)
p100 ü 9500 e kadar verecekler sanki
kesmezse 9380
Bankalar artýk okey atar, demedi demeyin,bu faizler de nereye kar edecekler, düþüþ bekliyordum ama bankalar da tuz biber ekti üstüne, hayvanca bi satýþ geliyor
Emlaðýn hidrojen düðmesine bassalar anca bu kadar olurdu
2019 Ocak ayýnda hata yaptýlar. Sonra pandemi geldi o kadar çok para bastýlar ki inanýlmaz. Bu faiz oranlarý bile etki etmedi. Para nasýl buharlasacak aha iþte böyle. Çok ertelenmiþ hareketler aslýnda.
kasýmda komple geçtik altýna....
kalanýda elon muska gönderdik tesla aldýk...
üç beþ biþey kadý onuda koyduk nemaya biþeyler damlýyor...
doðru zamanda çekilmiþiz...
isc ve akbnk %-9.4 açýlýþ olduðu yerde..daha nereye gider ki?
%-4 e kadar çýkarsa kazandýrýr bana..üstü palanýn olsun
Hepimiz biliriz meþhur atasözümüz ''Korkunun ecele faydasý yoktur'' der.Burdan düz mantýkla yola çýkarsak Ajda pekkanýn þarkýsýnda söylediði gibi ''Býrak inceldiði yerden kopsun'' .:party::party::party:
vermez sanmam ama diplere longlarý döþedim.
10:55 de ceryaný verecekler
sýký durun
Bozkurt iyi tutun ,yalnýz dikkat et karambolde yanlýþ yerden tutmayasýn :kahkah:
piyasayý görünce... instagramý birazdan açarlar.... :he:
:kahkah::kahkah:
:drunk:
Emrah Gürelli
@EmrahGurelli
FED in acil faiz indirmesi ilk baþta olumlu bir etki yaratabilir ama bu türbülansa ani tepki profesyoneller tarafýndan olumlu algýlanmayacaktýr. Satýþýn bütün varlýklara yayýlmasý durumunda bir müdahale gelebilir. Son bir kaç günde olumsuz etkilenmeyen XAUUSD , LME deki önemli metaller ve USDTRY gibi popüler para birimlerini dikkatle izleyin. Ve tabii ki USDJPY önünüzde açýk olsun..
Bir damla suda fýrtýnalar koparsýnlar bakalým.Bizi kimse tutamaz Eylül de yeþilleniriz.
https://www.youtube.com/watch?v=Nmc0B6jzMVI
Bist 10bin altýna indi abka dayucuðumun nickini kurtardýk, bi de madalyonun bu tarafýndan bak bahriyeli abi
ayný anda üst üse kaç defa devre kesebiliyoz...
rekor kaç ?
:drunk::drunk:
Abka tebrikler
azcuk toparladýk
bi sopa daha gelmezse günün kötüsü geçti gibi
fed imdada yetiþti
Bugün vobda para katlama rekoru gelebilür