2017 genel kurulunda benzeri itirazlar olmuştu. ama tam tersi tabii ki :)
Printable View
Doğru dürüst mert adam burdaki hissesi olanların elindeki almak için dümen ve üç kağıt yapmaz ...neymiş sanayici itibarlı iş adamı statüsündeymis geç bunları son beş yılın en iyi bilançoları burda fiyatlanmadi arsalar bağlı ortaklıklar hiç biri gerçek değerlemeye tabi tutulmadı... dürüst adam 2013 de gönüllü çağrı yapardı ..ama nerede para için her şey mübah mezarında küfür edilen sövülen kişi olarak yatacaksin... ********ler ve eşrafı .....
Hayatin anlaşılması bu kadar zor olmasa gerek. Sizi son kez hayatin gercekleri ile yüzleşmeye davet ediyorum. İT bence 10 numara adam. Niye mi ? sana bana değil, çoluğuna çoluğuna 10 numara. Hangi şerefli patron isçisinin arkasında durmuş (0,01%) istisnalar hariç. Düzen kapitalizim, büyüklü küçüklü hal ortada millet menfaati icin gerekirse gazli bombalar atıp yeniden yapılandırma kaynak sömürme uğruna şehirleri yıkıyor. EE düzen kapitalizim nede olsa...sizde hala sanki başka oyun oynanıyor burda da kurallara aykırı hareket eden İt ye yağdırıyorsunuz ? buna okuduğunu anlamayan Z jenerasyonu deniyor. Bana kalsa bu z zero dan geliyor :) kısaca adam gayet saha kurallarına göre top koşturup yoktan var etmiş dededen babadan kalmamış, oya oya gelmiş buralara, oyuzden biraz saygı lütfen. Ya yaptığına güvenip gücün varsa yanında yer alıp bekliyeceksin yada bu herhalukarda bize gecirecek toparlanıp gidelim diyeceksin. Inanın İT deki hisse bende olsa son 14 milyon lot daha almak icin hisseyi 3-tl ye getirip uzun süre orda çakar hepinizi mum ederim mum. Yinede insaflı adam. Neyse dua edelim oğluna BUcim oyuncağını çabuk versin yoksa uzun süre daha tepelenir durursunuz burada. :)
hayırdır ? eğer bu hayvan sevginiz baytarlığa düşkün oluşunuzdan kaynaklanıyorsa anlaşılabilir yoksa uzun süre kapana kısılmış maymunlar gibi nereye ve nerden saldıracağını bilmez bir hale mi düştünüz ? eğer öyle ise vah halinize sizde insanliginizi yitiren kapitalist toplumunda hep bana hep bana canım istersede azıcık köpeğime diyenlerdenmisiniz ? İT gördüm sizi :)
ben patronu sevmem şahsen tipim değil ve aynı cinsede eğilimim yok. demek istediğim adam hayatta bir yol çizmiş yoktan var etmiş eşşek gibi biriktirmiş 10 numara iş yapmış keşke tırnağı olsak aynı adam gerçekten deden olsa hersabah gidip traşını ellerinle yapardın konuşup durma. ikide birde yok sngyo patlama matlama demene gerek yok topu topu 100bin lot patlasa ne olur ? patlamasa ne olur ? ama hala akıl yoksunu olmana üzüldüm SNGYO patlarsa ülke bütün inşaatçılar patlar sonra ne olur biliyormusun ? bence bilmiyorsun bilseydin zaten böyle çocukça yazmazdin zaten
Patronuna eşşek demende bir gelişme benim öyle karaktersiz ve para için her şey mübah diyen bir dedeyi dedelikten red ederim... akıl yoksunu sensin batak firmada debeleniyorsun yeşil patladı ne oldu Bolu'da Araplara yapılan villalar elde kaldı ne oldu sana laf yetistiricek zamanın yok ilerde istişare ederiz ...
Kış kışlığını puşt puşluğunu yapar. Su akar yolunu bulur. BUCİM i bir hisse senedi olarak değil bir gayri menkul olarak düşünün. Fiyatına takılmayın. Tahtayı yapan iyi aile çocuğu görevini çok güzel yapıyor. Ama sonunda gerçek değerini bulacak. Ytd
burasi niye kufur dolmuş? sakin olalim...
bucım,i sadece bir çimento şirketi gibi görmeyin bence orta ölçekli bir holding olarak bakmak lazım ...?
bunun başındada İ.T ve G var ortak hareket edip karar aldıklarından diger ortaklardan muhalif sesler çıksada yaptırım güçleri olmadıgı için herşey mubah deniyor..herhalde bu iki zatı muhterem de bekledikleri veya gerçekleştirmek istedikleri bir amaç olmalı,ki hisseyi sürüm sürüm süründürüp hem diger ortaklara hemde bucım yatırım yapanları bıktırmak ..
bunlardan biride YK olan irfan ünür oldu kahretsin diyip 2.00 tl almadıgı cemts 6.70 tl den aldı ordanda zarar etti ..yani hiçbirşeyden haberi olmayan ky gibi düşünün irfan kardeşimizi ..:kahkah:
https://i.hizliresim.com/lqd0VE.jpg
Roda liman ödemesinin Vadesi uzatılmış...
Öngörüm temettü ödemesi ile aynı zamana denk gelmesinin diye yapılan ayarlama..i t desen temettü dağıtma içerde kalsın kabul etmez malın %46 onda Gökçen %15 temettü almak için yapılan düzenleme(dümen) Nalıncı keseri gibi hep bana rap bana...
Döviz düseceği beklentisi agır basmışki vadeye yaymıslar işi. Bu sayede kış şartlarında ağırlaşan satısların (baskının) bu sekilde zamana yayılarak elde edilecek gelirle rahat rahat ödenmesi planlanmış olmalı. Bu işlem döviz aşağı yaparsa Kİ cok muhtemel bilancoları makyajlamak ağalara fırsat verecektir. Olumlumu? Eski tabirle ehveni şer. Yani kötünün iyisi.
Para nın zaten % 58 i çemtaşın sahibi olduğu için bir cepten öbür cebe .yani bilanço üzerinde etkisi önemsenmeyecek kadar az. Kafa karışıklığı olsun yatırımcı ne oluyor desin kabilinden açıklamalar.her iki şirket de mal dökülsün diye son günlerde haber bombardımanı.çemtaşın üretime ara verdiğide koca bir yalan . Yalan dolanla *** olmuş fiyatlardan milletin malına çökme hareketleri.para kasada şimdi ödesen ne olur sonra ödesen ne olur bilançoda zaten ödese borç azalacak nakit düşecek.ytd
cemts için kap haberi için 1çeyrek de gözükecek nakit girdisi tamamını 7 ay sonra bitecek olması ..
bilerek veya iyi hesaplar yapılarak sunulmuş ..
1. satış beklentisi olanlara diyorki bak ben borcumu öteledim sizde aklınızdan çıkarın..?
fakat erken ödemeyide saklı tutuyorum ..duruma göre degerlendirecekler..
2. yine şu çemts 2018/4 çeyrek karını bir görelim 134 milyon karın üzerindemi olacak yoksa altınamı düşecek..
şayet altına düşecek olursa adamların aklından şeytanca düşünceler geçiyor demektir zaten şeytan bunları gördügünde dötünü eli ile kapatıp yonunu degiştirir ..
3. 2019/1 çeyrekte bellirtigim üst ve alt durumuna göre 2018/1 çeyreginden düşük bir kar beklentsi veya bilançoyu ona göre traş edip zarar bile açıklayabilirler ve adamların önünde 4 aylık bir zaman var bekleyip görecegiz..?
bi ise yaramaz ama izliyoruz eski askimizi
İzleyin izleyin çünkü böyle aptalca operasyonlar İ.T amcamızın el attığı yerler dışında başka hisselerde hayatta olmaz.Hatta bu konuda dünyada tektir kendisi.Aklı olan hiçbir yatırımcı malını şu grafikte değdirdiği noktalara zaten vermez.
https://i.hizliresim.com/8adL0r.jpg
https://i.hizliresim.com/v6pNoR.jpg
Mal aranıyor..varsa satan dolaşımdaki pay oranı %29 [emoji4] [emoji4] [emoji4]
:))))) ulan tahtacı tam bir...….
https://i.hizliresim.com/r52nR7.jpg
Değerlendirme yapılmaya başlandı..[emoji4]
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/734858
Cemtasın resmi ederi 09.2018 de 14.8 milyon 31.12.2018 de 161.8milyon arada 147 milyon cukkk fark var. Bakalım yarın ne olacak grafik zaten gerile gerile bir hal oldu. Bu değerleme kabaca bucim arazisi ve binası içinde gecerli yani 10 kat değerleme artısı var. Hep diyoruz şeker var un var fıstık var ne duruyorsun helva yapsanaaaa helva yapsana. . . .
2018 de ~4,5 - ~5,40 arası ekmek yedim. kağıdım yok, yarın biraz alacağım.
patronun sevebileceği bir parça dinletelim yarın belki bir şeyler olur!
https://www.youtube.com/watch?v=GpMYzASliuk
Erkilet Güzeli Bağlar Bozuyor
Kirpikleri Kalem Olmuş Yazıyor
Tek Tek Basaraktan
Bade Süzerekten
İnci Dizerekten
Gel Canım Gel Aman
Cevizin Yaprağı Dal Arasında
Severler Güzeli Bağ Arasında
Tek Tek Basaraktan
Bade Süzerekten
İnci Dizerekten
Gel Canım Gel Aman
Erkilet Güneydir Gölge Basma Mı
Benim Sevdiceğim Senden Yosma Mı
Tek Tek Basaraktan
Bade Süzerekten
İnci Dizerekten
Gel Canım Gel Aman
çemtaş ın 101.5 bin metrekare arazisi ikinci el olduğundan olsa gerektir bu kadar düşük bir ekspertiz değeri belirlenmiş.kayapada bile sanayi bölgesinde 1000 m2 2 milyondan aşağı değil.roda nın değerinide aynı kuruluş belirlemişti.ben bir kaç günde 300 milyon tl ye sadece arsaya müşteri bulurum.gerçek değeri en az 400 milyon tl olur.bursa org. San de bu fiyata mal 10 yıl önce bile yoktu.hayırlı işler.??? Ytd
[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Sayın, Hasanoğlan
'''''İştirakimiz RODA A.Ş. için Değerleme Raporu
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.'nin 09.12.2016 tarihli değerleme raporuna göre Roda Liman Depolama ve Lojistik İşletmeleri A.Ş.' nin indirgenmiş nakit akım yöntemine (İNA) göre toplam girişim değeri 83.080.000 ABD doları, net aktif değerleme yöntemine (NAD) göre toplam şirket özkaynak değeri 57.075.000 ABD doları ve benzer şirket çarpanı yaklaşımı yöntemine göre toplam girişim değeri 57.396.000 ABD doları olarak belirlenmiştir.'''''
bırakın arsayı liman dolgusu, çıkmaz belkide bu paraya, arsayı almış olmak yeterli mi port/liman yapmak için izinler v.s kolay mı?........http://rodaport.com/
YTD.
Bugün %1 yukarı yapabilir. Ne de olsa bu, Bucım tahta sahibi için tavan sayılır [emoji23] [emoji23] [emoji23]
dün 4,340-4,360
açılış 4.420-4,430
...4,380
bir kerede dogru bir deger bulun kardeşim 101 bin m2 nire 16 bin m2 nire 1/5 bile degil 50 milyon tl teklif ediyon adam yüzüne bakmıyorsa sizin çıkardıgınız bu rakkam ne ..
roda içinde aynı sinerji yapılmıştı vardır bir hesapları bekleyip görecegiz..taş,lar oturuyor bayagı hafif kalıyor..:kahkah: