Hemde ne semsiye
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hemde ne semsiye
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasanın biraz dönmesi iyi oldu yoksa aşağı yapardi da iyi de korkuttu.Lavuk Trump sadece bizi etkiliyor...bedelsiz bu hafta çıkabilir..ama yorum zor bu hissede. .
Brüt takas sonuna kadar ileri geri oynatırlar, onlar için altın fırsat değerinde bu durum toplama bitince yine uçururlar
Her şey güzel ve hisse stabil hareket ederken taban tavan dalgası bitmişken bist yönetimi devreye girdi ve açığa satış yasağı sonrası hisse 16.35 ten 6 liraya düştü.Yatırımcıyı öyle güzel korudular ki... kardeşim hisse her gün aynı hareketi yapıyor 1 ileri 2 geri... sonrasıysa saat 17 den sonra taban yolculuğu... bizler ezberlememize rağmen resmi kurumlar sadece izliyor.Her gün bu hareketi kim yapıyor? kim hisseye bu hareketi yaptırıyor... sadece izliyorlar. Hisse yükselince devreye girer,milleti perişan ederler başka bir fonksiyonunu göremiyoruz malesef.
Takas gören varsa paylaşabilir mi arkadaşlar ..tsklr
böyle rezil bir düzen olurmu arkadaş
adamlar küçük yatırımcıyı koruyoruz deyip bizim başımızı tutuveriyorlar onlara.
benim 12 000 tl param var ve kağıdı satamıyorum iki gün geri alamayacağım diye .
ama adamlarda eşşek yüküyle para var ve kağıdı 5 kere takla attırabiliyorlar bir günde .
bu gün 8xx den satacaktım eğer satıp 6xx lardan alsaydım zararımın bir kısmını kapatacaktım .
şimdi bana çıkıp bir tane SPK yöneticisi çıksında sizi şu şekilde koruduk desin zerre kadar dürüstlük varsa içlerinde.