Printable View
Alıntı: Originally Posted by supremegod MAC bugünkü TEFAS fiyatı: 0,030279 MAC an itibariyle güncel fiyatı: 0,030288 Mac 0.03 yapmis
Tek güncel fiyat şu anlık bu arkadaşlar
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yok vesikalık fotoğrafı vardı:) Sortlarida gitti cunku Altlari ciplak ondan kafalarinin resmini koymuslardir😀
Alıntı: Originally Posted by supremegod Tek güncel fiyat şu anlık bu arkadaşlar Tsklr hocam
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bu değerler çoğu için anlam yitirdi sanki ay sonu geldi :) İster çıkarın ister bölün :) Daha acik konusurmusun pangaci Korkutma bizi lutfen
Alıntı: Originally Posted by Webster Daha acik konusurmusun pangaci Korkutma bizi lutfen Değişikler oldu demek istedim üstadım :) Korkulacak bişey yok :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Valla hergün çıkayım diyorum ama sonra hadi 1 gün daha durayım diyorum.Bulacaz belamızı da hayırlısı bakalım.:kahkah: Bende de aynı kaşıntı var. Yarın TCD ler ile vedalaşıyorum, kar cebe yakışır diyerek. Yeni yıl, yeni portföy...
Amerikan borsaları rekor tazeliyor. https://www.cnbc.com/2019/12/26/us-s...end-rally.html Sent from my iPhone using Tapatalk