Komisyon kararlarının komisyonda kalması gibi bir ifade yanılmıyorsam geçti.
Printable View
Her gün global mal alıyor. Gene takaslarda gözükmüyor. Bugün de aynı aldığı mal ertesi gün takaslarda yok. Bu kadar işlem salt trade amaçlı yapılıyor olamaz. Patron buna izin vermez. Ben eczacılarda bir yeni gelişme olabilir diye düşünmeye başladım.
Eğer ki tahta yapıcı benim gibi Kartal Belediyesi meclis oturumunu izlemişse ''imar komisyon'' kararlarının komisyonda kalması önergesinin oylanması ile birlikte yaklaşık 10 kademe aşağıya saldı. Belki de önceden bir şekilde öğrenilmiştir. Buna şeytanın avukatlığı diyelim önemsemeyelim.
Demek ki bugünkü sınırlı hareketin önemli bir kısmı da arazi beklentisini kapsıyordu. Ben en azından bu kanıya vardım. Bu benim için önemli...
Belki önümüzdeki ay imar düzenlemesi tekrar meclis gündeminde yer bulabilir veya sonraki bir ayda bu artık ciddi bir beklenti benim için...
Bir de globalin alımlarının sırrını çözmek lazım. Sadece virman olamaz herhalde Kasım ayı sonu takaslarına odaklanacağım.
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Arkadaş bırakın şu global aldı işlerini topla satan ilk 6 kurumun toplamını global ile aynı hepsi aynı grup
Merhabalar,
ECILC 2020/9 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Kardeşim emeğine sağlık harika olmuş
Bu veriler ışığında bu kağıdın ölüsü 11tl
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.