Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Al benden de okadar Fazlasini soylemek isterdim ama dilim varmaz Hüstad [emoji16] niye girdik o zaman.
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Hüstad [emoji16] niye girdik o zaman. Para kazanmak icin girdik ustadim Mevzu derin ve baska
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Sn.regal 2-3 tavanda kacarim ben. Benim asıl yatirimlarim farklı sektör ve alanlarda. bende tam orasını söyliyecektim. eğer rıza kutluışık varsa o tavan falan yapmaz.
Alıntı: Originally Posted by regal1 bende tam orasını söyliyecektim. eğer rıza kutluışık varsa o tavan falan yapmaz. Yapar Piyasaya yeni cikmis hisseyi rezil etmezler
Alıntı: Originally Posted by Webster Yapar Piyasaya yeni cikmis hisseyi rezil etmezler herhalde kuyruk acısı beni böyle konuşturuyor.
Selam obanın gençleri. Nassınız bakalım :)
Merhabalar üstadlar, bu arz olacak şirket ışıklar holding bünyesinde yer alan bir şirket değil.
Alıntı: Originally Posted by Webster Trilc halka arz Odabasi lazim hemen Oynak beyim görüyorsun dıj güjler tarafından sürekli engelleniyorum :kahkah: Borsa kariyerime sekte vuruyorlar.