Originally Posted by
Deniz Ali
1 tl temettü bekliyoruz ya iş bankası olasılık var. Bunu piyasa fiyatlarsa 14-18 tl kadar gider ordan Nisan gibi ödeme olur .
Yok kardeşim benden zırnık almazsınız derse spek efendi ky ve fon zoruyla 10.50 den 12.20 filan gideriz ordan 1.00 tl temettü hesaplarımıza yatar Ytd benim İsctr de beklentim de bu 2. senaryo değil ama olasılıklar arasındaki en kötü senaryo budur . ytd
sonuç odaklı insanım , lafla filan , zevk için al sat için yatırım yapmıyoruz , TEMETTÜ ŞART ÖDEMEYEN YÖNETİMİN gözü kör olsun , evine ışık girmesin , canına ocaklarına ateşler 🔥 düşsün bizi mağdur edenler temettü ödemeyenlerdir ben değer yatırımcısı filan al satçı filan değilim temettü ödemeyen her şirketten şikayetçiyim kardeşim , yeter artık ülkeyi bazı siyasiler ve şirketler dingonun ahırınına çevirdiler , bu sahipsizlik canıma tak etti , hazmedemiyorum bu ortamı da , zaten açık ve netim bu konuda !!!
Depremzedeler 1 mağdur olmuş ise BORSAZEDELER bu ülkede 40 senedir en mağdur kesimdir !!!
Hatırlayan vardır onca şirket battı batırıldı borsada bir demirbankı filan anımsar mısınız ? Hissedarlarına noldu ? battılar !!! ev paraları yanan hayatları kül olanlar var bankalarda Halkbank da canından bezen hayattan kopanlar var , En büyük mağdur grubu BORSAZEDELERDİR BU ÜLKEDE yeter artık bu haksızlıklar kepazelikler , bıktık ya arkadaş