bunu gören vatandaş da çalmak soymak ahlaksızlık benim de hakkım demez mi..
bizim durum aynen böyle..çalmak herkesin hakkı oldu..herkes birbiriyle irtibat halinde çünkü..bundan kaçamazsın..o yüzden acilen AHLAK REFORMU LAZIM..
Printable View
bunu gören vatandaş da çalmak soymak ahlaksızlık benim de hakkım demez mi..
bizim durum aynen böyle..çalmak herkesin hakkı oldu..herkes birbiriyle irtibat halinde çünkü..bundan kaçamazsın..o yüzden acilen AHLAK REFORMU LAZIM..
herkese günaydın.
Kısavade abi. bu penny stock dediğiniz galiba lot altı gibi bir şey. misal yarım lot ABEV gibi mi?
bir de midas sizce güvenli mi?
son olarak misal temettü vergilendirmesi nasıl oluyor?
enflasyonu hesaplarken vatandaşın temel ihtiyaçlarını baz almazsan vatandaş bunu görür ve aynı hileyi kendi arasında yapar..
mesela yani..ya da sen 40 kat yukardaki balon hisseyi yatırımcıya zorla satmaya çalışırsan, esnaf da 3 e aldığı malı 20 ye satmaya çalışır..niye, hırsızlık benim de hakkım der..o yüzden kimse şikayetçi olmayacak..
Karaduman hiç endişe etme yeğenim Bu ahlaksızların elinden alacaz anahtarlarını
Gemiyi çıkardım limandan seyir halinde :)
https://i.hizliresim.com/f4tahtb.png
yalnız kabul etmek lazım 5500 zor
Ancak Emlak nükleer düğmeye basarsa ..onunda sağı solu belli olmaz limiti aştığı bi gün basar mı ..basar :)
belli olmaz
Emlak ın besmeleyle açtığı topikte nükleeride gözardı etmemek lazım
kıyamete kadar yolu var bu topiğin
Günaydın üstadım.
Bu ifade fiyatla ilgili sadece. 1 USD altında işlem gören senetler için kullanılıyor. "Ucuz senet" olarak çevirebiliriz sanırım.
Bu piyasada işlem yapacaksanız "ucuzluğunun nedenine" de dikkat etmek lazım elbet.
Bu türden ucuz senetler çoğunlukla "sağlık teknolojisi" alanında. (Tabii diğer sektörlerde de var.)
Zibilyon şirket var bu alanda. Diyelim 0.5 USD ye(senet fiyatı) kanser araştırmaları yapan bir şirketimiz olsun.
Es kaza bu şirket "ben bir patent için FDA onayına başvurdum!" duyurusu yaparsa %xxx ler havada uçuşuyor.
Hele bir de "FDA'dan onay aldım patentim için" derse...
Yine örnek olsun diye atıyorum HOVR diye bir şirket var.
Ocak 2024 de 7.20 USD'den halka arz edilmiş, "bugüne kadar da tek kuruş gelir elde edememiş."
Külliyen zarar yani. Çünkü adamlar "biz hava taksiciliğinde kullanılmak üzere drone tasarlıyoruz ürün aşamasına da 2025'de geleceğiz" demişler. https://www.horizonaircraft.com/
Bunların borsada böyle. Bir projen varsa şirketi kurup halka açılabiliyorsun.
An itibari ile hisse fiyatı 0.8580 USD.
Midas'la 1 yıldan fazladır çalışıyorum.
1 kez sorun yaşadım... Finansal meselelerde 1 de büyük bir rakam... USDTRY alım-satımı kapatmışlardı.
Ben de o gün pozisyon değiştirmek istiyordum... 24 saat sonra ancak açtılar.
Böyle planlı veya plansız hizmet kesintileri olabiliyor.
ABD ile çifte vergilendirmeyi önleme anlaşmamız var.
Temettü meselesi şöyle:
https://www.getmidas.com/destek/amer...sil-hesaplanir
Viop da kısa vadeli düşüş ve yükselişlerden yararlanabilenler için birşey diyemem ama borsanın genel durumu için ben en erken ikinci çeyrek sonuna kadar faizde kalırım. Ağustos gibi faizlerin de geldiği seviyeye bakarak bi 3 ay hisse oranımı yükseltebilirim. herşey öncelikle faizlere ve şirket karlılıklarına bağlı olacak.
Karaduman dayu senin kaat 40 jat çıkmış olabilü ama bendeki 3 kat çıkmış, 37 kat alacaklıyım hırsız heriflerden