Az önce mkk hesabıma giriş yaptım. TCD bugünkü fiyata göre %1 civarı değer kaybetmiş görünüyor.
Ancak bazı değerler güncellenmemiş görünüyor, dünkü fiyat yansıyor da olabilir, yanlış bilgi olmasın.
27-08-2019, 21:50
Webster
Alıntı:
Originally Posted by Blackhawk48
Ancak bazı değerler güncellenmemiş görünüyor, dünkü fiyat yansıyor da olabilir, yanlış bilgi olmasın.
Fiyat ne gorunuyor ustadim???
27-08-2019, 21:55
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by ibrahim
Altin yada kiymetli maden fonlari icin yaziyorum. Misal bir gun 17 den hatta 18 den sonra altin bir miktar yukseldi evveli dar yatay gidiyordu. Sayet bu sekil gunu bitirirse bu fiyatlama yarin sabahki fiyatami yansir yoksa persembe gunku fiyatami yansiyor
Piyasa kapanış fiyatına göre hesaplanıyor değer diye biliyorum o yüzden 18 den sonraki fiyat geçerli olmayacaktır benim fikrim ama Fon izahnamesinde olabilir pay fiyatı hesabı kontrol edin isterseniz.
27-08-2019, 21:57
admustafa
Alıntı:
Az önce mkk hesabıma giriş yaptım. TCD bugünkü fiyata göre %1 civarı değer kaybetmiş görünüyor.
Hafta sonu güncellemedi fiyatı TCD hafta içi güncel fiyat olacağını sanmıyorum MKK'da. Önceki fiyatlardan biriyle uyuşuyor mu kontrol edin bence
27-08-2019, 22:00
Blackhawk48
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Fiyat ne gorunuyor ustadim???
Sadece 1,32 olarak görünüyor, muhtemelen dünkü fiyat üstadım :notr:
27-08-2019, 22:07
admustafa
Alıntı:
Sadece 1,32 olarak görünüyor, muhtemelen dünkü fiyat üstadım :notr:
Hesaplama yaparak buluyoruz MKK'da fiyatı portföy değerini pay sayısına bölerseniz tam fiyatı bulursunuz.
27-08-2019, 22:09
Blackhawk48
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
Hesaplama yaparak buluyoruz MKK'da fiyatı portföy değerini pay sayısına bölerseniz tam fiyatı bulursunuz.