Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Allah allah ilginc Benimde fonlarla tanismama vesile olup bilgi veren kendisiydi Acaba fonlarin tahtacisi olabilir mi? [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Büyük pala olabilir sn admustafa :) iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by trust06 Büyük pala olabilir sn admustafa :) iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Sanmam ustadim Sadicim naif biridir
Alıntı: Originally Posted by Webster Sanmam ustadim Sadicim naif biridir üstadım esas pala kimdir
Alıntı: Originally Posted by Webster Valla bildiniz bravo Kimyagerlik sarmadi sanirim ustadim Kac defa sordum hemde askolsun sadicim Maxx Royal neden değil ? Kimyagerlikten istifa etmedim üstadım işten istifa ettim :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Maxx Royal neden değil ? Kimyagerlikten istifa etmedim üstadım işten istifa ettim :) Siz bankacı değilmiydiniz? Neydi o Birleşik Fon Bankasıydı galiba.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by regal1 üstadım esas pala kimdir Bir ara benim pala oldugum iddia edilmisti
Alıntı: Originally Posted by admustafa Maxx Royal neden değil ? Kimyagerlikten istifa etmedim üstadım işten istifa ettim :) Max royal e gidecek kadar zengin degilim sadicim Yeni is hazirmi yoksa kendinizmi kuracaksiniz
Alıntı: Originally Posted by myfinans Siz bankacı değilmiydiniz? Neydi o Birleşik Fon Bankasıydı galiba.:kahkah: Aaa dogru unutmusuz bankaci 😀 vay anasini zaman ne cabuk geciyor Tanisali 3. Yil oluyor sanirim