dayı Reis durmalı, şuan tüm senaryo bu..bunlar olmazsa Reis nasıl dururdu orda..
Printable View
dayı Reis durmalı, şuan tüm senaryo bu..bunlar olmazsa Reis nasıl dururdu orda..
Zarar 50 milyar doları aşar deniyor...Valla üzülemedim hiç, ne yalan söyleyeyim .
........
ABD'nin Los Angeles kentindeki yangınlarda en az beş kişi hayatını kaybetti. Ormanlık alanlarda başlayan yangınlar, yerleşim alanlarında geniş çaplı yıkıma yol açmaya devam ediyor.
Los Angeles'ta yetkililer Perşembe günü yaptıkları son bilgilendirmede, 179 bin 783 kişi için tahliye emri verildiğini kaydediyor.
İki büyük yangın Palisades ve Eaton bölgelerinde devam ediyor ve 30 bin futbol sahasına yakın bir alan alevlerden etkilendi.
Ölü sayısının da halen beş olduğu ancak bu sayının artma ihtimalinin yüksek olduğu açıklandı
11600 e 502 kontrat koydu ..ahan da gel gel diyor :rules:
Şimdi 11603
https://www.hisse.net/topluluk/showt...79#post6961579
https://i.hizliresim.com/t4oonow.png
5 yıllık bilmem 38 yıllık baktım trend bitmemiş..:kahkah: ya burda millet 5dk grafikle işlem yapıyor ne anlatıyon Karaduman..Al sana trend 38 yıllık bitmiş mi?:oleyo:
nesrin nas
@Nesrinnas
·
8s
Mehmet Şimşek talimat verdi: Dar gelirli ailelere verilen destek ödemeleri sonlandırıldı.
Aile yılının ilk uygulaması diyebiliriz.
neden aile yılı diye emekli yılından sonra sebebi belli oldu.
doğruysa böyle durum.
Sistem error veriyor dayu, herif endekis mühendisliği yaparak 10binde tutmaya çalışıyor ama bizdeki hisseler zaten 7500 seviyesinde
Endekis 7500 e inerse biz bittik, bizimkiler 3bin seviyeye iner
Senin dediğin olursa trend bitti demektir ki buna asla izin veremeyiz, umut her zaman olmalı ki yeni müşteriler gelsin sazan gibi atlasın mala
Milli eğitim bakanlığının ve YÖK'ün hayatın gerçeklerinden uzak olmasıyla alakalı bu dert...
Milli eğitime endüstri mühendisi bir bakan getirilmeli ve tepe yönetimi %90' mühendislerden oluşmalı.
Şimdiki bakanı yetersiz gördüğümden değil.....
Analitik düşünce sahibi insanlardan oluşmalı milli eğitim bakanlığı..
Cemiyetin ihtiyaçları tesbit edilmeli, ona göre mahalle arası mesleklere meslek liseleri ve fakülteler açılmalı...
Tıraş olduğum berberin çırağı yok.. 50 yasının üstünde.
Sıhhi tesisatçı, ambülans hemsireliği mezunu..
İşletme mezunu garson...
Aşçılık garsonluk meslek liseleri her ilçede açılmalı...
Geçen yıl THY genel kurulunda Yönetim kurulu başkanına pilot ihtiyacınızın çok üstünde kursiyerler alın (aydın'da pilot okulları var), mezunlarınızı dünyadaki havayollarına ihrac edin, havadaki uçakların çoğunda türk pilotlar görev yapsın...... teklifi yaptım....
Neyse...
İktisadi kalkınmamız hepimizin arzusu...