Originally Posted by
HATAKE
Değerli yorumlariniz icin cok tesekkurler sayin indiregandi
Elinize saglik umarim beklentileriniz doğrultusunda bu hengameden en az zararla çıkarak yola devam edersiniz ....
Ben malesef sadece destek ve direnclere bakabiliyorum ozellikle sizin yaptiginiz gibi zaman bazinda projeksiyonlar cizemiyorum ... twitter da sayin huseyin avni kefeli de eliiot dalgalarini kullaniyordu ve sizin gibi zamansal projeksiyonlar ciziyordu...
Ben bist100 ve bist30 un aylik grafigine gore dip ve tepe seviyeler icerisinde gidip geldiğini fark ettim genelde onu goz onune alıyordum... ancak zaman icerisinde parasal genislemenin etkisiyle ve eflasyon nedeniyle bist100 icin zirve olarak kabul edebilecegimiz seviyeler asildi grafiklerde gokyuzune ulastik... bununla beraber aslinda dolar cok sert arttigi icin bu zirvelerin dolar bazli grafikte dusuk seviyelerde kaldigini farkettim ve dolar bazli grafigi dikkate almaya basladim... kendi teknik analizlerimi elimden geldigince basite indirgemeye calistim... sadece hacimsel hareketli ortalama (haho) ve rsi+ adli bir indikatore bakiyor trendin durumunu rsi degerlerini ve yillik ortalamadan ne kadar uzak oldugumuzu yokluyorum ... cok vaktimi almasini istemedigim icin de temettu yatirimciligi - gümüş-yabanci hisse senedine yatirim yapan fonlar arasinda paylasim yaptim... bazen guzel bir donus yakalayabilirsem viop yapiyorum tabi bunda da yuzde5i gecmemeye dikkat ediyorum...
Paylasimlariniz icin tekrar cok tesekkurler ... sizin gibi zaman bazli da projeksiyonlar cizebilmek ayri bir seviye gercekten ... herkesin faydalanacagini umuyorum... elinize saglik tekrardan... iyi geceler dilerim ustadim :)