Printable View
Bir de ilk karşılamada beyaz saray önünde KIRMIZI HALI fotosu var bulup bakın netten buraya da koyun...
Resmen Trump ve eşi Melanie, bizimkileri halının dışına atmışlar...İnsan değer verdiği KANKA misafirine böyle mi yapar ?
Bu mektup konusunda dikkatimi çeken bir konu var.Konuşmada mektupları iade ettim diyor.Benim bildiğim bir mektup vardı.Başka mektup varmı,benmi kaçırdım ?
Dolara dth ci geldi 77 ustu tutunamazsa gevser
İade ettim demiyor...TAKDİM ettim diyor...Hani işinizde ÜSTLERİNİZE TAKDİM edersiniz ya...Sizden çok daha daha üst pozisyonlara...
12 Kasım günü Sağlık Bakanı yaptığı açıklama ile devlet hastanelerinde, PPP yani KÖİ modelinden vazgeçilerek “genel bütçe kaynaklarıyla†yapıma geçileceğini söyledi. biz bunun milleti soymak olduğunu yazdığımızda çemkiren katalitik konvertor gibi troller, neden vazgeçiyorsunuz bu köi lerden ? çünkü artık borc ve finansman bulamıyorsunuz. Yandaşa sacack para kalmadı. neyse ne belanız varsa.
Ama atı alan Üsküdarı geçmedi mi bu şehir hastaneleri işinde...Zaten birçok şehri bağladılar bu hastanelerle, garanti ve fahiş ihalelerle...Daha pay kaldımı ki ?
"Bedouin Traveler" gibi başlık başlık gezip,dolar şöyle düşecek böyle düşecek diyorsun ama düşmüyor bir türlü...
Günde 1 defa söylesen tamam ama 1000 defa söylüyorsun...
Bıkmadın mı?
Burda günlük al-sat yapan yok denecek kadar az bilmiyormusun?
10 krş da düşse 20 krş da yükselse satmayacak burdaki insanlar anla artık bunu...
İngilizce bilmeyenler için Dip Bilgi:"Bedouin Traveler":Bedevi gezgini...
saygılar/başarılar