Len arkadaş böyle idnelik olmaz ı.k
Spot Artı olur Eksi makas koyar
Spot Eksi olur düşmeye istekli olur o eksi makas birden sıfırlanır
Ulan ben senin yedi ceddine ...
Printable View
Len arkadaş böyle idnelik olmaz ı.k
Spot Artı olur Eksi makas koyar
Spot Eksi olur düşmeye istekli olur o eksi makas birden sıfırlanır
Ulan ben senin yedi ceddine ...
Xu100 de 100 binlere kalıcı veda ettik bence. Ileride orası sıfır atılınca endexden 1000 olur artık. [emoji173]
Sp gibi 3000, ftse gibi 5800, cac gibi 4500, dax gibi 10.000, rahat bakması olur. [emoji10]
Demek istedigim sudur.
Eger o gun MB bugunku gibi aktif olsaydi ve hukumetinde MB uzerinde bugunku kadar kontrolu olsaydi 2001 likidite krizinin ortaya cikmasinin imkani yoktu.
Hukumet yanlis yonlendirildi ve tuzaga dusuruldu. Zaten bu ekonomik krizin cikartmasinin bir sebebide Turkiyedeki siyasi yapiyi degistirmekti. Onuda basaridilar zaten.
Amaca uygun olarak Ekonominin dumeninide IMF ye verdiler. IMF de Turkiyede hayata gecirmek istedigi reformlari kredi karsiliginda bir bir empize edip hayata gecirmisti.
hocam yine tam anlasilmadi dedigin kismi anlasildi ... daha dogru anlamamiza yardimci olursan seviniriz : vurusmada verdigin fiyati anlik ayziyoruz ki vurusmanin sekli bu ... takibinde 4/10 pay payda seklinde ifade kullaniyrosun ... Gorunen pay kismi : vurus adedin... paydadaki 10 ise toplamda 10 tane vuracagin anlamina geliyor.. orneghin : 4/10 demek 4 tane vurus yaptin daha 6 tane mermin kaldi .
Simdi 20/10 nedir hocam paydadaki 10 nedir mesela ? Toplamda planladigin vurus miktarini yazarsan daha iyi olur .. Bahsettigine gore bu 20/20 olmali ...20/10 nedir ? 20 /20 desek toplamda 20 merminin hepsini vurdun full pozdasin demek oluyor ...Benim bildigim vurusmalar bu sekilde olur ...
Toplamdaki mermi adedin 20 midir yoksa 10 mudur ?
Daha oncede buna benzer vurusma yapan arkadasimiz vardi ..Goruyorduk ki Hic kaybetmiyordu mesela cunku hic mermisi bitmiyordu :) .. Endesk 20.000 puan alehine gitmis halen vuruyordu
parayı ona bölüyor...o %10 luk kısmıda 1/10 3/10 şeklinde 10/10 demek 100 kontratlık teminatım var 10 kontrat poz aldım demek...yani 3/10 deyince 100 kontratlık teminatım var ama 3 kontrat poz aldım demek...dalgacının dediği bu...20/10 oldum demek aslında maksimum poz sayım 10 kontrattı ama bu sefer 20 kontrata çıktım demek...biraz değişik bir yöntem...ama anlaşılabilir...yani aslında dalgacı 3/10 dediğinde 3/100 olmuş oluyor gerçekte...
normalde ise sizin dediğiniz gibi anlaşılır birisi 3/10 longum deyince ben şunu anlarım 10 kontrat teminatım var 3 long oldum...
pusu kuruldu. shortçular içerde, kaçacak yer yok.
az sonra kan gövdeyi götürebilir.
119a kadar stopları suupurdu gıbı....