Nasıl yani halen al vermediyse sistem bozulmuş senin... Açtıgım long halen sat vermedi mi diyecektin acaba? 2700 point terste kalmışta.
Printable View
Arada bir sat verdiğinde 1500-2000 puan fırlayabiliyor... Ona denk geldi... 10 defa sat verdiğinde en fazla bir-iki kez oluyor bu... Dikkat ettiysen 30 endeks düştü 200 puan... Yarın da 1000 puan gibi iner büyük ihtimal... Oradan dönüşte al verir.... Ben vadeliye değil 30 endekse bakıyorum.. Vadeli kafasına göre takılıyor... Yoksa endeks günlükler net alda... Ben sistemi test ediyorum sadece.
Pozun gazı o. :he:
120-122 bin den döner viob gibi geliyor bana.
Gerçi ben de şortlan yazıyorum. :he:
3 bin küsür içeri attı hain.
Bakalım zabah bişeyler karıştırıp, maliyet iyileştirebilcez mi asdas. :he:
Bu arada dolar da 670 lere kadar sarkabilir gibi gözüküyor.
Yarın faiz indirimi ve doların ateşi yükselmesi ile bir aksiyon olur. Şoför mu atlar, yoksa ralli mi olur göreceğiz.
Yarın hayli veri var.
avrupa, amerika
bizde de faiz.
hızlı bir gün olacak sanki.
Cuma açık değil mi borsa?
Birşey sormak istiyorum...şimdi trakyacam da spot 3.29 vadldi 3.19 10 puan makas var...mayıs vadeli de...
Şimdi atiyroum yarın ben 100 tane alsam...mayıs sonu vade bittiginde..elime 10 bin spot hiise geçecek değil mi....spot fiyatından...ve spottan satacağım...
Yada vade bitiminde spot ile vadeli esitlenmek zorunda değil mi? Vade bittiiginde pozu kapatmasam....uzlaşma fiyatı spot fiyatindan mı olur ,nasıl olur ...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.