kasada 2 milyar dolar...
Printable View
Bi kamyon alıp Oğlanın yaşını büyütüp kamyon şoförü yapmalı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Madde3- Oylamalara tek adayla gidilmesi hâlinde, oylama referandum şeklinde yapılır. Aday geçerli oyların çoğunluğunu alması hâlinde Cumhurbaşkanı seçilmiş olur. Oylamada, adayın geçerli oyların çoğunluğunu alamaması hâlinde seçim yenilenir.
KK, kaybedeceği kesin gibi..Ben olsam kendimi feda ederdim ve adaylıktan çekilirdim....%50 geçilemeyince aday seçimi baştan olacak..
KK, bu haliyle kaybederse 29 Mayısta sokağa zor çıkar..İnsanların sözlü tepkisine maruz kalır.
Gerçi şu da var..KK, kazansa bile artık mutla zafer değil.TBMM ,cumhurda..TOPAL ÖRDEK oldu..
SPOT kapanış, BofA satışı azaltmış, kapanışa doğru en iyi alıcıyken Deniz Yatırım satmış, görünürde olmayan A1 Capital de almış,
https://i.hizliresim.com/ccxkaj0.PNG
Bozkurt dayu.... bugün öğleden SONRA yazmadı.... bugün baya çalkaladı...form sakinleri faydalanan çıkmıştır umarım....zarar eden umarım yok...
Herkese iyi akşamlar....
KK seçime girmemli..
becerebilirse referandum ile yükün tamamını erdoğan'a ve O'nu seçen halka yıkar..
istediniz,buyur.. doğalgaz bedava ama yok..
araba 5 milyon buyur var..
kiralar 25.000..
et 1.000.--
yok yok,,
Türkiye'de havaların geç ısınmasıyla birlikte kene vakaları da gecikti. Ancak uzmanlar Çorum, Sivas, Amasya, Tunceli, Bingöl, Çankırı, Giresun, Artvin, Kastamonu, Kars illerine uyarıda bulunarak, kene vakalarının mutlaka patlama yapacağını dile getiriyor.....
Şu keneye çare bulamadılar arkadaş.....